Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bu kampanya süper olur elimdede hazır bi kutu var bak duyurulur yani :))

günaydınnnnnnnnn canlarım nasılsınız bakalımm
günaydın geçti ama tünaydınlarrrr canım sanada biz iyiyiz sen nasılsın rahatsızlığın çabucak geçer inş. canım artık bu topikte bi hamiş haberi alsak hepimize nasıl moral olur varya....

canım hem cumartesi hem pazar günü sınavım vardı git gel mahfoldum

napsak napsak ımmmm buldum acilen buluşma dzüznleyelim bakk hepimize nasıl iyi gelecek

nasıl geçti sınavların canım inş geçersin hepsinden. buluşalım valla pek iyi olur bencede :) anladığım kadarıyla hiçbirimizin bu dertlerini çevremiz yakınlarımız bilmiyo birbirimize moral oluruz bizde :))

saol canım eşim daha iyi bende kremlerlee iyi olmaya çalışıyorummmmmmm amin inş..... tez zamanda hepimiz hamile kalır inş...
şifa olsun kremler canım inşallah cımcığım inşallah öyle çok dua ediyorum ki hepimiz için

canım sınavım berbattı hem derslere adamakıllı çalışmak kısmet olmamıştı eee çalışmayana her sınav zordur attım bakalım ya tutarsa

evet canımm çoğumuz içimizde yaşıyoruzzz nasıl iyi olur en kısa zamanda buluşmak dileğiyle deyim o zamann

İnş tutmuştur cevaplar havalar biraz daha ısınsın hemen ayarlayalım bi buluşma o zaman

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

İnş tutmuştur cevaplar havalar biraz daha ısınsın hemen ayarlayalım bi buluşma o zaman
inşallah canımm tutmuştur inşallah tedavilerimizdede embriolarımız sıkı sıkı tutunsunlar evet canımm biraz daha bekleyip randevulaşalım

kızlar size tıbbın bilmediği bir test söyleyim. biz uyguladık ve doğru çıktı. hem eşinize hem kendinize uygulayın. kendi akıntınızı tuvalet kağıdına sürüyorsunuz üstüne bir tuvalet kağıdı daha yapıştırıyorsunuz sabaha kadar bekleyin eğer tuvalet kağıtları birbirine iyice yapışmışsa problem yok demektir. bu testi ara ara uygulayın iyileşmenizi takip edebilirssiniz. eşinizede uygulayabilirsiniz. iyileşme oldukça daha çok yapışır selpaklar birbirine.

Hz. Zekeriyanın duasını kabul edip ona evlat veren Rabbim inşallah benim ve eşimin ve bize dua edenlerin dualarını kabul edip bizim de kucaklarımızı bebiş ile doldurulsun Amin...

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımsın süper bişi bu deneyeceğim hemen

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ağlama canımmm benimmm valla hayali bile güzel ama inşallah hepimizin hayallleri gerçek olacak inanıyor ve bol bol dualar ediyorumm

............mesaj tekrarı .............

Son düzenleme:
Rabbim evladının kokusunu duymak için sana açılan eleri geri çevirme...
Yarabbi sen yoktan var edensin sana Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbiii eyince duyarmısın bizi,
gönülden yakarışımı duy Yarabbi senden razıyım bu derdimden de razıyım dermanını ihsan eyle
Yarabbi doğadaki tüm canlıların yaşadığı hazda beni ve benim gibi olanları mahrum etme Yarabbi zamanı varsa da dayanma gücü ver su gibi aksın geçsin aylar günler Aminnnnn...

canımsın süper bişi bu deneyeceğim hemen
sonucu bizede söyle bakalım sizde de doğru olacak mı
ağlama canımmm benimmm valla hayali bile güzel ama inşallah hepimizin hayallleri gerçek olacak inanıyor ve bol bol dualar ediyorumm

Rabbim sesimizi duyuyor ve sabır sınavımızı başarıyla geçmeyi nasip edecek inş

sonucu bizede söyle bakalım sizde de doğru olacak mı

Rabbim sesimizi duyuyor ve sabır sınavımızı başarıyla geçmeyi nasip edecek inş
tamam canım deneyip sonucu bildiririm
evet yaaaa Rabbim sesimizi duyuyor her daim inşallah inşallah aminnnnnnnnnnnnn

nerden edindin bu bilgiyi ayrıca yapışmayan hiç olmuşmu birde ne testi bu sorularımın cvbını istiyorum

nerden edindin bu bilgiyi ayrıca yapışmayan hiç olmuşmu birde ne testi bu sorularımın cvbını istiyorum
evet canım eşimle ben yaptık birimizin yapıştı birimizin yapışmadı. birimizin ki birbirinden ayrılmayacak şekilde yapıştı öteki neredeyse yapışmadı sayılır. bu bilgiyi tanıdığımız bir doktordan edindim. ara ara yapmamızı tavsiye etti. kullandığımız şeylerin fayda edip etmediğini öğrenebilirsiniz diye.
bilimkadını elca kendisi buldu kesin bu icadı valla yapışır mı diyosun :44:

valla bunu ben bulmadım ama o kadar çok araştıyorum ki yakında kitap yazabilirim

problem varsa yapışmıyo. yapıştığı zaman iyi demek oluyo. biraz fazla açık olucak ama aslında bu test kadın ve erkekteki sıvıların biribirini çekip birbirine yapışıp yapışmadığını test ediyor.

hımmmm enteresannnn kendiminkini yaparımda eşimden nasıl isteyeyim yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…