Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BİRİCİK YAVRUMA MEKTUP
Merhaba hasretim,merhaba gözümün nuru,
merhaba bebeğim,sevdam,yüreğim merhaba.
Bu mektubu sana çok uzaklardan yazıyorum.
Eline ulaşır mı bilmem ama,ben yinede
yazıyorum.
Yazdıkçada seninle konuşuyor,çok azda olsa
özlem
gidermeye çalışıyorum.
Dinle beni bebeğim.
Bir yanık hasret var içimde.
Bir özlem, bitmeyen ardı arkası
kesilmeyen,hep süren,
her zaman süren bir özlem bir sevda.
Sana özlem duyuyorum kavrulmuş toprakların
suya özlemi gibi.
Gecenin gündüze,gündüzün geceye,bulutun
yağmura,baharın çiçeğe,
çiçeğin sevgiye,bebeğin anneye,annenin
bebeğe özlemi gibi.
Bende seni,seni özledim bebeğim.
Gündüzlerimde hayal,gecelerimde rüya oldun.
Nereye baksam,Ay'a Güneş'e,semaya sen
varsın,seni
görüyorum,seni
hissediyorum,kokunu,nefesini,sesini
duyuyorum.
Bir
tanem,özlemim,hasretim,sevdalım,aşkım,baharım,Güneş'im
suyum,aldığım nefesim,damarlarda dolaşan
kanım.
Bedenime hayat veren
canım,neredesin,nerdesin, bu hasret yetmez
mi?
Yetmez mi çektiğim sevdam,hasretim.özlemim
yetmez mi?
Nerdesin bebeğim gel artık.
Nerdesin ışığım,gözümün nuru,nerdesin
hasretimin çaresi?
Yollarında boynum bükük gözüm yaşlı ve
titreyen ellerimle
hasret okyanuslarında belki sana kavuşurum
diye yol almaya çalışıyorum.
Hazana dönen gönül bağlarında,sessiz
çığlıklarla çare arıyorum.
Uzaktaki umut koydum sevdanın adını.
Bebeğim,seni rüyalarda görmek yetmiyor
artık,dayanamıyorum.
Kesmiyor sana olan hasretimi hayallerin gel
artık.
Bana gelmene yolun mu yok,çaren mi yok?
Ben arıyorum o çareleri bebeğim,umudumu
yitirmek istemiyorum.
Eeeey iki gözümün nuru nolur gel artık.
Vakitler akşam olmakta,umutlar bir bir
tükenmekte,gönül bağlarımda
çiçekler bir bir solmakta,umut damarlarım
yavaş yavaş boğulmakta gel artık.
Duada ellerim, seni sayıklıyor her gün dillerim.
Ben Rab'bimden en hayırlısından seni
diliyorum.
Canım yavrum,aşk bağımın gülü,gül
yaprağımın bülbülü,
biricik yavrum gel artık.
Umutlar bitmeden,çareler tükenmeden,yollar
kapanmadan,
Güneş batmadan gel artık noolur bebeğim gel
artık.
Ey Yüceler Yücesi Rab'bim.
Ey cansızlara can veren Rab'bim,beş tane on
tane verdiğine,
üstüne birde üçüz veren Rab'bim.
Banada o hazinenden ver,sana zorluk yok,ol
demenle olur her şey.
Şüphesiz senin her şeye gücün yeter.
İçimdeki hasreti vuslata erdir,beni yavruma
kavuştur.
O sevinci,o sevgiyi banada tattır.
Yavrumu görmeden gitmek istemiyorum bu
Dünya'dan.
Onu kucaklamadan,sıcaklığını,sevgisini
tatmadan gitmek istemiyorum.
Bebeğim seni görürmüyüm bilemiyorum
ama,eğer gelirsen seni çok
ama çooooook seveceğim söz veriyorum.
Seni hasretle,sevdayla,özlemle selamlıyor ve
Rab'bime,
en güzele,en merhamaetliye,en şefkatliye
emanet ediyorum.
Seni canındanda çok seven
baban...........................annen.....?

slm arkadaslar...
herkesler nerde bakam, kimsecikler yok yine.
hepiniz kendinize ii bakınnn....
ve lütfen topiğimizi unutmayalımmmm :)))))

slm arkadaslar...
herkesler nerde bakam, kimsecikler yok yine.
hepiniz kendinize ii bakınnn....
ve lütfen topiğimizi unutmayalımmmm :)))))
selam gülomm ben kötüyüm yaaa şu an çok şiddetli adet sancılarımla uğraşıyorum ayrıca fmf (ailevi akdeniş ateşi ) hastalığım kesinleşti bir kan gün önce 18 yaşımda başlamıştı bu ataklar ve koskoca 12 yıl yanlış tedavi yanlış ilaçlar kullandım neyseki bu ataklarımın sebebi netleşti bir yönden üzülüp bir yönden seviniyorum şimdi ilacım var ömür boyu kullanacağım ALLAH ım bana bebiş nasip ederse bu hastalığım bebişime geçmesin diye gerekirse 2. tüp bebek tedavimde PGT yöntemini deneyeceğim Rabbim hepimize başta sağlık versin inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

canm benm ya cok üzüldüm inan ((43: coooook gecmiş olsun..
ne demek on iki yıl yanlıs ilaç yanlış tedavi(( ama dediğin gibi sevinmelisinde bi yönden kesin tanıyı koymayı becerebilmişler çok şükür...
insallah olmaz canm öle bişey ama dediğin gibi olmazsa pgt denersiniz ama bu seferde masraflar bayagı artar sanırım.
kurban oldugum rabbim herseyin hayırlısını versin bol kazançlar nasip etsin...
bizde iyiyiz canm ii gidiyor cok şükür umarım hep böle sorunsuzca devam eder...
rabbim inşalllah en kısa zamamnda sizlerede nasip eder öpüyorum kocaman kib sıkma canını fazla

canım ben neler yaşadım her dr hemen farkedemiyor işte ilk gittiğim dr 18 yaşımdayken mikrobik romatizmasın sen dedi ve 2 yıl boyunca kesintisiz penadur iğne ol dedi her ay oldum yaklaşık 3-5 ay sonra dr a gittim ben iğnemi her ay olsamda ağrılarım geçmedi dedim o zaman 21 günde 1 iğne ol dedi tamam dedim ilk 1 yıl boyunca iğne oldum vee evlendim sırf 2 yıl iğne ol dediği için evlendiğimde iğne oluyorum 1 yıl kaldı dedim sırf bu yüzden bebek düşünmemiştik aahhh ahhhh boşuna iğne oluşumamı yanayım boşuna korunduğumuzamı neyse 2 yıl iğnemi tamamladım zaman zaamn kontrollerim vardı gidiyordum 2 yıl iğneden sonra gittim vee halaaaa ağrılar aynen devam bi baktım o dr gitmiş yerine yeni bi dr gelmiş oda bana demesin mi sen mikrobik romatizma değilsin bence sende kas sıkışması var kas gevşetici ilaçlar kullan yada iğneler ol ağrın olduğunda dedi bende öyle yaptım her ağrı olduğumda acillere koşup ağrı kesici iğneye kas gevşetici iğne katıştırıp iğneler oldumm hep bugüne kadar ve ayrıyeten şiddetli adet sancısı çektiğim için her adetimdede acillere koşup ağrıkesici iğneleri olan ben çok ama çokkk yıpranmıştımmm ALLAH razı olsun ilk muayenede genel cerrah var erciyeste fmf ten şüphelendi ve şüphesinde haklı çıktı bu derdimin ne olduğu daha yeni belli oldu canım benim

mayıs adetimle bekliyor ya Turgut bey beni gittiğimde bahsedeceğim hem fmf i belirteceğim hem pgt fiyatı hem 2. tüp bebek fiyatı bunları görüşcemm baklaımm canım benim maşallah herşey yolunda ilerliyormuş sevindim hep böyle devam eder inşallah tadını çıkara çıkara yaşarsın gebeliğinin sende bu uğurda çok yıprandın en güzellikleri fazlasıyla hakettin doya doya yaşa inşşş

saolasın canm benm amin darısı en hızlısından sizlere insallah...
canm benm ya sende neler cekmişin((( yıllardr bosyere kendini yıpratmısın daha doğrusu yıprattırmıslar... diecek söz bulamıyorummm inann
insallah turgut hocayla hersey yolunda gider fazlasıyla yardımcı olur umarım kocaman öpüyorum tekrar saol ii dileklerinn için....

allah şifa versin kuzum nerde çıktı bu hay aksii allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm inan

amin canım amin n inşallah tez zamanda bizlerde müjde verelim evet sorma bacım neler neler yaşadım inşallah canım Turgut hoca yardımcı olurum diyor ama net fiyat konuşmadık daha vaktimiz var nasılsa başta sağlık olsun bende öptüm canım

allah şifa versin kuzum nerde çıktı bu hay aksii allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm inan
amin meleğim ALLAH razı olsun vardı vardı bu rahatsızlığım ama hep yanlış yorumlar yanlış ilaçlarla gelmiştim bugüne kadar neyseki artık gerçek sebebi belli oldu bu hastalığımın üzülme tatlım ilk başlar bende çok üzüldüm ama kabullenmekten başka şansım yok ne yapıyım işte kabullenip kalan ömründe ilacıma devam sağol cnm

canım benimmmmmmmmmm

merhaba hemşerilerim nerelerdesiniz bakalım geliyom gidiyom sayfalarda bir ilerleme yok
ben çok iyim bir yaramazlık yok
hadin hepinizi

aynen canm valla kimsecikler yok. bakıyorum hergün hersey aynı...
sen nasılsın hersey yolundadr umarım...

iyiyim canım yok bş yaramazlık sogan suyu deneyeyim dedim ama midem kaldırmadı şimdilerde boş boş beklemedeyim sen nasılsın kuzucugun nasıll ayrıntılıya girdinizmi?

slm kızlar nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi bu aralar bahar temizliğine başladık gelen giden derken fırsat olmadı oğlumu babasına teslim ettim bende fırsattan istifade oturdum herşey yolundadır inşallah. melec,kcim seninde güzel haberlerini alacağız sabırla o günün gelmesini bekliyelim Rabbim büyük hazinesinde bol eminim herkese verecektir. bu arada beni oğlumun resmini kayseri tüp bebek merkezi siteye koymuş 16. resim oğluşumun resmi çok mutlu oldum ziyarete gittiğimizde çekmişlerdi bakın bakalım benim tatlı oğluma. gülom hamilelik nasıl gidiyo herşey yolunda inşallah kaç haftalık oldu yolu yarıladın artık sanada az kaldı hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.

iyiyim canım yok bş yaramazlık sogan suyu deneyeyim dedim ama midem kaldırmadı şimdilerde boş boş beklemedeyim sen nasılsın kuzucugun nasıll ayrıntılıya girdinizmi?
hmm ewet canm bi aralar bende deneyim dedim agır geldi. sewindm ii olmana, bizde iiyiz canm ya cok şükür bi sorun yok. daha girmedik ayrıntılıya, 15 ine gün vermişti dr ozamana insallah...

allah kolaylık versin canm darısı bana insallah.... sewindm bi yaramazlık olmamasına.
bizzde iiyz canm cok şükür bi sorunumuz yok ama sürekli bi kilo aretısı içindeyim, cok abartılıda yememiyorum ama tuaf oluyorum öle olunca. ayaklarım şişiyor ayakkabılar olmuyor( sanırım su tutuyor vucut. 20+1 olduk canm bugün. aynen yolu yarıladık insallah canm saolasın. öpüyorum o yakısıklı prensi kendinize ii bakın...
hemen bakacam simdi yakısıklı prensimize:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…