slm kızlar nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi bu aralar bahar temizliğine başladık gelen giden derken fırsat olmadı oğlumu babasına teslim ettim bende fırsattan istifade oturdum herşey yolundadır inşallah. melec,kcim seninde güzel haberlerini alacağız sabırla o günün gelmesini bekliyelim Rabbim büyük hazinesinde bol eminim herkese verecektir. bu arada beni oğlumun resmini kayseri tüp bebek merkezi siteye koymuş 16. resim oğluşumun resmi çok mutlu oldum ziyarete gittiğimizde çekmişlerdi bakın bakalım benim tatlı oğluma. gülom hamilelik nasıl gidiyo herşey yolunda inşallah kaç haftalık oldu yolu yarıladın artık sanada az kaldı hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.
hmm ewet canm bi aralar bende deneyim dedim agır geldi. sewindm ii olmana, bizde iiyiz canm ya cok şükür bi sorun yok. daha girmedik ayrıntılıya, 15 ine gün vermişti dr ozamana insallah...
allah kolaylık versin canm darısı bana insallah.... sewindm bi yaramazlık olmamasına.
bizzde iiyz canm cok şükür bi sorunumuz yok ama sürekli bi kilo aretısı içindeyim, cok abartılıda yememiyorum ama tuaf oluyorum öle olunca. ayaklarım şişiyor ayakkabılar olmuyor( sanırım su tutuyor vucut. 20+1 olduk canm bugün. aynen yolu yarıladık insallah canm saolasın. öpüyorum o yakısıklı prensi kendinize ii bakın...
hemen bakacam simdi yakısıklı prensimize:))))
slm kızlar gülom hamilelikde doğal şişlikler tuzlu kullanma fazla ayakların çok şişer beni son zamanlarda daha çok şişmişdi bebiş iyi olsunda verilir kilolar bizde bugün iki aylık olunca yapılan aşılarını yaptırdık çok ağır geldi çok asğladı ancak uyudu.melekcim çok teşekkür ederim hayırlısı ile inşallah sanada ve herkese verecek Rabbim soğan kürünü ben kullanamamışdım çok ağır geliyo gerçekten
evet canım çok kötü oldum sogan suyundan inş. ayrıntılından iyi haberlerle gelirsin cnm inş....
insallah canm ya aminnnnn...
rabbim sizlerde yasatsın bu duyguları insallah en kısa zamanda.
ama cok faydalıymıs canm biliyormusun sogan suyu vucuttaki intihapları yok ediyormus kistleri eritiyormus die duymustum. hatta bi dr kadınlar için en bulanmaz mucize demişti sogan için.
asllında keske imkanın olsada sabahları ac karnına közleyip yiyebilsen, onun daha ii oluyor tadı tuzlayınca ben severim öle. gerci fırında yapabiirsin
merhaba arkadaşlar bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavi gördüm geçen yıl oldu ama dış gebelik oldu 6ay sonra bir mucize oldu kendiliğinden süpriz yaptı oğlum şu an 7 aylık hamileyim hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım benimm tebrikler gözleriniz aydın olsunn Yüce Rabbim bu mucizeden bizlere de nasip etsin inşallah tedaviden kaç ay sonra hamiş kaldın vee maşallah şu an 7 aylıksın bile doğuma ne kalmış ki oğluşunu kucağına sıkıntısızca alaırsın inşallah tatlım bizlere umut oldun moralimize doping kattın çok çok sağol bizleri unutmayıp haber verdiğin için öptüm kocaman en kocamanındanmerhaba arkadaşlar bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavi gördüm geçen yıl oldu ama dış gebelik oldu 6ay sonra bir mucize oldu kendiliğinden süpriz yaptı oğlum şu an 7 aylık hamileyim hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim herkesin gönlüne göre versin
kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor özledim hepinizi
gülomm canım maşallah yarıyı geçmişsin hafta olarakiiiyizz canm cok şükür saolsın...
eeeeee özlettiyorsunuz kendinizi kimsenin gelip gittigi yok... arada gelin bi slm vern bari
gülomm canım maşallah yarıyı geçmişsin hafta olarakhamişlik her şey yolunda gidiyordur inşallah gelirim tabi burası 2. evimiz
merhaba arkadaşlar bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavi gördüm geçen yıl oldu ama dış gebelik oldu 6ay sonra bir mucize oldu kendiliğinden süpriz yaptı oğlum şu an 7 aylık hamileyim hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?