Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm cnm bebeğin çok tatlı allah bagışlasınn (maşallah)

evet canım çok kötü oldum sogan suyundan inş. ayrıntılından iyi haberlerle gelirsin cnm inş....

slm kızlar gülom hamilelikde doğal şişlikler tuzlu kullanma fazla ayakların çok şişer beni son zamanlarda daha çok şişmişdi bebiş iyi olsunda verilir kilolar bizde bugün iki aylık olunca yapılan aşılarını yaptırdık çok ağır geldi çok asğladı ancak uyudu.melekcim çok teşekkür ederim hayırlısı ile inşallah sanada ve herkese verecek Rabbim soğan kürünü ben kullanamamışdım çok ağır geliyo gerçekten

aynen canm ya nasıl olsa gider bu kilolar hersey yolunda olsunda tek. kuzummmm kıyamam ne acımıstır(( bu arada masallah cok tatlı baktım resmine rabbim sizlere bagıslasın. bide canm sen kac haftalıkken hissetmiştin iice, bende iki haftadr var bişeyler ama o kadar net deil. öpüyorum sizi kendize ii bakın ...

evet canım çok kötü oldum sogan suyundan inş. ayrıntılından iyi haberlerle gelirsin cnm inş....

insallah canm ya aminnnnn...
rabbim sizlerde yasatsın bu duyguları insallah en kısa zamanda.
ama cok faydalıymıs canm biliyormusun sogan suyu vucuttaki intihapları yok ediyormus kistleri eritiyormus die duymustum. hatta bi dr kadınlar için en bulanmaz mucize demişti sogan için.
asllında keske imkanın olsada sabahları ac karnına közleyip yiyebilsen, onun daha ii oluyor tadı tuzlayınca ben severim öle. gerci fırında yapabiirsin

dogru söylüyosun canım sadece aç karna içsem işe yaramı acaba sabahları ozaman ama tüm günüm baş ağrısıyla geçiyo

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah.Teşekkür ederim gülom darısı hayırlısı ile seninkini görmeye artık bebeği yavaş yavaş hissedersin bende 20 haftada başladım seğiriyo gibi geliyo sonraları netleşiyo çok heyecanlı oluyo Allah herkese yaşatsın

herkesiin günü aydın olsun... yine kimsecikler yok ne zamndr... nerdesinizzzz ???? kimsenin sesi cıkmıyor...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. şifa nerelerdesin yoksun yine bir yaramazlık yoktur inşallah

merhabalar herkese ben iyiyim elhamdülillah sizlerde iyisinizdir inş. rabbim iyilik sağlık versin hepinizeee

şükür kızlar nerelerdesiniz kimseciklerr ugramıyordu ne zamandr...
ii olmanıza sevindm allaha emanetsiniz...

merhaba arkadaşlar bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavi gördüm geçen yıl oldu ama dış gebelik oldu 6 ay sonra bir mucize oldu kendiliğinden süpriz yaptı oğlum şu an 7 aylık hamileyim hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim herkesin gönlüne göre versin

masallah olsun oglusumuza rabbim sağlıkcakla kucagınıza almayı nasip etsin insallah. ewet canm oluyor öle mucizeler hiç beklenmedik anlarda, rabbim insallah tüm arkadaslarımada yasatsın bu mucizeyi. aminnnnn canm...

canım benimm tebrikler gözleriniz aydın olsunn Yüce Rabbim bu mucizeden bizlere de nasip etsin inşallah tedaviden kaç ay sonra hamiş kaldın vee maşallah şu an 7 aylıksın bile doğuma ne kalmış ki oğluşunu kucağına sıkıntısızca alaırsın inşallah tatlım bizlere umut oldun moralimize doping kattın çok çok sağol bizleri unutmayıp haber verdiğin için öptüm kocaman en kocamanından

kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor özledim hepinizi

iiiyizz canm cok şükür saolsın...
eeeeee özlettiyorsunuz kendinizi kimsenin gelip gittigi yok... arada gelin bi slm vern bari
gülomm canım maşallah yarıyı geçmişsin hafta olarak hamişlik her şey yolunda gidiyordur inşallah gelirim tabi burası 2. evimiz

gülomm canım maşallah yarıyı geçmişsin hafta olarak hamişlik her şey yolunda gidiyordur inşallah gelirim tabi burası 2. evimiz

geçtik canm cok şükürrr darısı sizlere insallah... cok şükür bi sıkıntımız yok... öle tabi:))))
burada çeyizlerin hepsi birbirinde güzellll masalllah.....

maşallah canım çok sevindim girmiyrdun çoktandır ne yaptıysa diye merak ediyordum Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…