slm arkadaşlar 2 ay sonra tekrar başlamaya karar verdi inşallah bi deişiklik olmazsa sizce bu ara iyimi 3 ay dinlenmiş oluyorum:26::26::26:
evet demekki az birazda olsa açılmışsaol canım amin inşallah cümlemize ama demekki biraz acılmış yoksa imkansız hamile kalmam senin sorunun ne
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrr
papatyam hoş geldin canımmmerhaba kayserinin güzel hatunları
maşallah sayfalar almış gitmiş başını
evet yaaaa komedi yaşadık işte hep beraberkızlar çok yaşayın emi Allahda sizi güldürsün. çok güldüm...
canım merhaba çok geçmişler olsun öncelikle. Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah. canım kayserideki doktorlar kime göre iyi kime göre kötü. biri memnunken diğeri olmayabiliyor. ama şuda bi gerçekki kayseride seçenekler sınırlı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.
günaydıııınnnn nasılsınnn canım
merhaba canım hoşgeldin. sık sık uğramayınca sayfalar ilerliyo daha sık uğra özletme kendini
hadi hayırlı olsun canım benimmslm arkadaşlar 2 ay sonra tekrar başlamaya karar verdi inşallah bi deişiklik olmazsa sizce bu ara iyimi 3 ay dinlenmiş oluyorum:26::26::26:
gelmeyenler zorlanır geçmiş okuyarakaynen ya 2 gün bakma sayfaya epey ilerliyor
canım ben acıbademde Turgut beyde ilk tedavimi yaptırdım ALLAH kısmet ederse ikinci tedavimide aynı yer aynı dr da düşünüyorummerhaba kızlar tüp bebekde kayserideki hangi doktorları tavsiye edersiniz benim tüplerim tıkalı tüp bebek dşünüyoruz
merhaba kızlar tüp bebekde kayserideki hangi doktorları tavsiye edersiniz benim tüplerim tıkalı tüp bebek dşünüyoruz
canım ben acıbademde Turgut beyde ilk tedavimi yaptırdım ALLAH kısmet ederse ikinci tedavimide aynı yer aynı dr da düşünüyorum
bence yeterli canm ben okadar bile beklememiştim aralarda. nurettin hocadamı devam edeceksin yine. hakkında hayırlısı olsun canm benm insallah bu sefer yüzün gülecekk...
evet demekki az birazda olsa açılmışcanım benim sorunum tüplerim fonksiyonel değiller , birde yumurta rezervi
papatyam hoş geldin canımm
evet yaaaa komedi yaşadık işte hep beraber
hadi hayırlı olsun canım benimm
gelmeyenler zorlanır geçmiş okuyarak
evet gülom arayı açtıkmrh canm bende nurretin beyin hastasıydım kayseri tüp bebekten, suan olacak olsa yine ona giderdim. sevgi has hakkında hiç bir fikrim yok ama istersen kayseri tüp bebek ve acıbademle bi git görüş nereye için atarsa orda devam edersin. canm bide tüplerin tıkalı olmasını tüp bebkte pek önemsemiyorlar çünkü direk embriyoyu rahime yerleştirdikleri için. insallah ii sonuclar alırsın.
canm benmepeydr görüşemiyoruz nasılsın umarım hersey yolundadır, toparlanmısındır biraz. sınavlar pek ii geçmemiş sanırım ( kötü bi döneme denk geldi. insallah finalde kurtarırsın ama hiçde belli olmaz bi bakmısın hepisinden de ii sonuclar gelmiş.
bende hala annemlerdeyim arkadaslara takılıyorumbu aralar, gündüzleri pek olmuyorm evde. gecenlerde 3lü test yaptırmıstım şükür ii cıkmıs sonuclar....
senin yolculuk ne zaman sınavlarda bitti git anacıgının yanına biraz havan deişsin moral olsun hem. kocaman öpüyorum aeo
hayırlı ve uğurlu olacak canım benimminşallah canım hayırlı olur.evet okuyarak zorlanıyorum yaaa
aynen hayırlısı olsun canm insallah bu sefer tutunacak bebişin simsıkı. sevindim canm bu arada görüşmenin de ii gecmesine... hadi bakalım insallah rabbim yüzünü güldürecek...evet canım yaa nurettin beyde yapıcam yine 2. tedavimi inşallah hayırlısı olsun.iyi karşıladı saolsun umdugumdan iyi geçti konuşmamız.inşallah olur bu defa..
evet gülom arayı açtıkevet yaaa derslere çalışamamıştım ki sınavda dolayısıyla kötüydü inşallah canım şimdi sıkı-sıkı mayıs sonundaki finallere çalışmalıyım ohhh sefan olsun ne güzel hem annendesin hem arkadaşlarla eğleniyorsun 3lü test te güzel çıkmış maşallah canım benim bu aralar yoğunluğum var hem görümcem gelecek kalacak biraz ondan sonra giderim anneme evet morale ihtiyacım var hayırlısı bakalım kısmet ne zaman olursa o zaman yola çıkarım elbet bende öptüm canımmm
slm kızlar nasılsınız uğramayalı epeyi konuşmuşsunuz hızınıza yetişemiyorum valla
evet finallerde inşallah kurtarırımaynen hayırlısı olsun canm insallah bu sefer tutunacak bebişin simsıkı. sevindim canm bu arada görüşmenin de ii gecmesine... hadi bakalım insallah rabbim yüzünü güldürecek...
neyse canm benm insallah finallerde kurtarırsın, baktın zorlanıyorsun dersleri bölüver, birazınıda bütünlemede halledersin
ewet canm bu aralar öle yapıyoruz vallaiide oluyor dediğin gibi. insallah sende en kısa zaman da gidersin annenin yanına...
canım kullanan bikaç arkadaşta günde 3 adet alıyormuş ilacıarkadaşlar bana doktrum bıosteron yazmıştı günde 3 tane çok deilmi bu sayı.bu ilacı kullananınız varmı aranızda.2 ay kullanacakmışım.:26::26::26::26:
canımmm suskunum hoş geldinslm kızlar nasılsınız uğramayalı epeyi konuşmuşsunuz hızınıza yetişemiyorum valla
arkadaşlar bana doktrum bıosteron yazmıştı günde 3 tane çok deilmi bu sayı.bu ilacı kullananınız varmı aranızda.2 ay kullanacakmışım.:26::26::26::26:
slm kızlar nasılsınız uğramayalı epeyi konuşmuşsunuz hızınıza yetişemiyorum valla
herkese günaydın hayırlı cumalar olsun dualarımız birbirimiz içinde olsun inş..
günaydın canım sanada hayırlı cumalar... dualar hep müşterek... bu aralar yoksun pek buralarda:26::26:
günaydın canm hayırlı cumalar....herkese günaydın hayırlı cumalar olsun dualarımız birbirimiz içinde olsun inş..
slm hayırlı cumalar. oğluşum iyi kızlar hergün büyüyor huyları değişiyo Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimseyi evlatsız bırakmasın dualarımız hep sizlerle
geçicek canım bu sıkıntıların hepsi inş merak etme çok az zaman kaldı Rabbim sabrımızı artırsın....yok canım burdayım aslındada okuyorum sadece yazacak bişe bulamıyorum açıkcası hep bi kısır döngü içindeyim regl yakın sinirlerim gergin bekliyoruz bakalımmmmmmmm
slm hayırlı cumalar. oğluşum iyi kızlar hergün büyüyor huyları değişiyo Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimseyi evlatsız bırakmasın dualarımız hep sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?