slm hayırlı cumalar. oğluşum iyi kızlar hergün büyüyor huyları değişiyo Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimseyi evlatsız bırakmasın dualarımız hep sizlerle
geçicek canım bu sıkıntıların hepsi inş merak etme çok az zaman kaldı Rabbim sabrımızı artırsın....
amin canım inş...
hayırlı cumalar Meleğimherkese günaydın hayırlı cumalar olsun dualarımız birbirimiz içinde olsun inş..
hayırlı cumalar canım benimgünaydın canım sanada hayırlı cumalar... dualar hep müşterek... bu aralar yoksun pek buralarda:26::26:
ayy bende çok gergin olurum regl öncesiyok canım burdayım aslındada okuyorum sadece yazacak bişe bulamıyorum açıkcası hep bi kısır döngü içindeyim regl yakın sinirlerim gergin bekliyoruz bakalımmmmmmmm
suskunum canımm hayırlı cumalarslm hayırlı cumalar. oğluşum iyi kızlar hergün büyüyor huyları değişiyo Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimseyi evlatsız bırakmasın dualarımız hep sizlerle
hayırlı cumalar gülomgünaydın canm hayırlı cumalar....
hayırlı cumalar canm rabbim herkesin gönlünün muradını versin. amin canm aminnn... öp banm içinde o tatlı oğlusu...
canm bide sana bişey sorcam kan hapı ve vitamin hapı içiyormuydun sen elevit. içiyorduysan kilo yaptıgını hissettinmi elevitin...
ayy hayır olsun rüyanızaminnnnnnnnnnnn inşşş. geçen eşim görmüş rüyasında üçüz kılzarımız varmışşşş hayali bile çok güzel acaba gerçegi nasıldırrr
gülom bizi unutmaz bolca duaları hep vargülomm doğum sırasında ne dua edrsen kabul olurmuş Rabbim geri çevirmezmiş... Rabbim o güne eriştirdiğinde bizide aklından geçir olur mu....
inşalahhhhhh en kısa zamanda rüyanız gerçek olurrrrrr.....aminnnnnnnnnnnn inşşş. geçen eşim görmüş rüyasında üçüz kılzarımız varmışşşş hayali bile çok güzel acaba gerçegi nasıldırrr
hayırlı cumalar canım benim
gülom bizi unutmaz bolca duaları hep varinşallah doğumdada aklında oluruz
elcamm canım rüyan hayır olsun çok çok güzelinşalahhhhhh en kısa zamanda rüyanız gerçek olurrrrrr.....i aralar bende çok görüyordum rüyamda bi oğlum oluyodu ve onu emziriyordum sütler taşıyordu falan ama ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam Rabbim hepimize gerçeğini yaşamayı nasip etsin inş....
bende inanıyorum unutmayacağına her daim akıllarımızdayız birbirimizin...
aminn canımm yine hiç birimizi atlamadan sabırla cevaplar yazmışsınnnhayırlı cumalar Meleğimelbette dualarım hepimiz için İnşallah Yüce Rabbim kabul buyursun
hayırlı cumalar canım benim
ayy bende çok gergin olurum regl öncesi
suskunum canımm hayırlı cumalaraminn aminnn inşallah aminnnn
hayırlı cumalar gülombence kilo yapıyordur :44: çok önce folik asit kullnmıştım valla kilo alınca bırakmıştım
ayy hayır olsun rüyanızALLAH ım yaaa inşallah gerçek olsun rüyalarımız , hayallerimiz
inşalahhhhhh en kısa zamanda rüyanız gerçek olurrrrrr.....i aralar bende çok görüyordum rüyamda bi oğlum oluyodu ve onu emziriyordum sütler taşıyordu falan ama ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam Rabbim hepimize gerçeğini yaşamayı nasip etsin inş....
bende inanıyorum unutmayacağına her daim akıllarımızdayız birbirimizin...
aminn canımm yine hiç birimizi atlamadan sabırla cevaplar yazmışsınnn
inşallah canım yaaa inşallah mutluluklarımıza şahit olalım inşşşşşinş.. canım en kısa sürede inş........ hepimiz rüyaları gerçek olsun mutluluktan aglayalım artıkkkkk
gülom elevit kilo aldırıyor iştah açıyor ben onu gece yatmadan önce içtim o yüzden yoksa gün boyu midem kazınıyodu kan hapıda kullandım onları sakın ihmal etme oğluşun için önemli kızlar senden dua bekliyo benim gibi eşine felan tembihle sancıdan unutmamak için ben öyle yaptım aklıma gelen herkese dua ettim Rabim kabul eder inşallah
gülomm doğum sırasında ne dua edrsen kabul olurmuş Rabbim geri çevirmezmiş... Rabbim o güne eriştirdiğinde bizide aklından geçir olur mu....
hayırlı cumalar gülombence kilo yapıyordur :44: çok önce folik asit kullnmıştım valla kilo alınca bırakmıştım
gülom elevit kilo aldırıyor iştah açıyor ben onu gece yatmadan önce içtim o yüzden yoksa gün boyu midem kazınıyodu kan hapıda kullandım onları sakın ihmal etme oğluşun için önemli kızlar senden dua bekliyo benim gibi eşine felan tembihle sancıdan unutmamak için ben öyle yaptım aklıma gelen herkese dua ettim Rabim kabul eder inşallah
elcamm canım rüyan hayır olsun çok çok güzelinşallah gerçek olacak yaaa kızlar ben nerdeyse hiç rüya görmem :44: hep imrenmişimdir rüya görenlere annem ablam acayip rüya görürler her telefonlaştığımda rüyalarını dinlerim ilk olarak ben se yılda bikaç kez görürsem görürüm ama bende sayılı rüyalarımdan birinde erkek çocuğu görmüştüm ALLAH ım rüyası bi başka güzel , hayali ayrı bir güzel inşallah gerçeği hepimize nasip olsun
tabiki canm ne demek mutlaka ederim tabi ama insallah ozamana kadar sizin bebişleriniz göbişlerinizde olurrr....
yapıyor canm valla ya aşırı yemek yemiyorum ama haddinden fazla kilo artısı oluyor. folik asitte cok kullandım daha önceleri ama böle bişey olmamıstı bu vitamin cok aldırıyor...
unuturmuyum canm hiç.. insallah hayırlısıyla ozamana gelelim bi aklımdan teker teker gecirirm hepinizi ama insallah gerek kalmaz ozamana hepinizinde mutlu haberlerini almıs oluruz :)))
canm ben birgün eleviti dier gün kan hapını içiyorum. bende genelde gece kalkınca içiyorum. okadar cok yemiyorum ama sürekli bi artıs oluyor kilo da dedim sanırım vitaminden. gecen kan tahlili yaptırdım kanım sınırdan biraz düşük cıktı aile hekimi kan ilacını hergün al vitamını dısardanda alabilirsin ama kan önemli dedi zaten. artık öle yapacam. tamam canm ins hayırlısıyla o günlere gelem bi mutlaka bütün arkadaslarım için ederim dua. insallah canm
aynen canm benm hiç bellii olmaz, bi bakmısınız hiç beklenmedik bi anda oluvermiş rabbimin işi ya bu...Allah razı olsun canım belli olmaz belki Rabbim o senin tatlı bebişinin yüzü suyu hürmetine bizlerede nasip eyleyecek... belkide dediğin gibi göbüşlere gelecek önceden bizimkilerde inş....
çok iyi düşünmüşsün canım gece içmek çok mantıklıgülom elevit kilo aldırıyor iştah açıyor ben onu gece yatmadan önce içtim o yüzden yoksa gün boyu midem kazınıyodu kan hapıda kullandım onları sakın ihmal etme oğluşun için önemli kızlar senden dua bekliyo benim gibi eşine felan tembihle sancıdan unutmamak için ben öyle yaptım aklıma gelen herkese dua ettim Rabim kabul eder inşallah
evet folik asit çoğu kişiye kilo yapmıyomuş bana kilo yaptırmıştıtabiki canm ne demek mutlaka ederim tabi ama insallah ozamana kadar sizin bebişleriniz göbişlerinizde olurrr....
yapıyor canm valla ya aşırı yemek yemiyorum ama haddinden fazla kilo artısı oluyor. folik asitte cok kullandım daha önceleri ama böle bişey olmamıstı bu vitamin cok aldırıyor...
unuturmuyum canm hiç.. insallah hayırlısıyla ozamana gelelim bi aklımdan teker teker gecirirm hepinizi ama insallah gerek kalmaz ozamana hepinizinde mutlu haberlerini almıs oluruz :)))
canm ben birgün eleviti dier gün kan hapını içiyorum. bende genelde gece kalkınca içiyorum. okadar cok yemiyorum ama sürekli bi artıs oluyor kilo da dedim sanırım vitaminden. gecen kan tahlili yaptırdım kanım sınırdan biraz düşük cıktı aile hekimi kan ilacını hergün al vitamını dısardanda alabilirsin ama kan önemli dedi zaten. artık öle yapacam. tamam canm ins hayırlısıyla o günlere gelem bi mutlaka bütün arkadaslarım için ederim dua. insallah canm
aminn cnm aminn inşşşşrüyalarda hayellerde umutlarda herşey gerçek olucak ban gönülden inanıyorum ama bugün ama yarın duam bir an önce olması....
ne güzel kabul eylesin Rabbim dualarını inş...
Allah razı olsun canım belli olmaz belki Rabbim o senin tatlı bebişinin yüzü suyu hürmetine bizlerede nasip eyleyecek... belkide dediğin gibi göbüşlere gelecek önceden bizimkilerde inş....
aynen vakti saaati geldimi Yüce Rabbim diledimmi inşşşşşş inşşşaynen canm benm hiç bellii olmaz, bi bakmısınız hiç beklenmedik bi anda oluvermiş rabbimin işi ya bu...
ay ne güzelll olur, insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda...
anne sınırsız sevgi ve fedakarlık abidesidir... bebişlerimizle eşimizle mutluluk dolu hayatlar nasip etsin Rabbim... hem dünyada hem ahirette...Anne DEMEK NE DEMEKTİR ?
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.
* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbağacık,ıslak mendil ve kraker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,anneciğim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.
günaydın kızlarrrrr çok yorgunummmm hafta sonu temizlik vardı evdee her yanım agrıyo ama mis gibi oldu her yerrrr sizler nasılsınızz?
anne sınırsız sevgi ve fedakarlık abidesidir... bebişlerimizle eşimizle mutluluk dolu hayatlar nasip etsin Rabbim... hem dünyada hem ahirette...
günaydın melekcim. oooo ellerine sağlık temizlik kokuyordur her yer şimdi. senin bu yorgunluğunun vede bu temizliğin üstüne bi çaya mı gelsek acaba sana evini kirletelim bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?