canım benim ben hep hissetmiştim tedavi öncesi görüşmüştük bizzat yüzyüze belirtmiştim çok inanıyordum şükürler olsun Rabbime yanıltmadıhayırlı cumalar
kızlar tedavideydim şükürler olsun hamdolsun rabbime hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
HAMİLEYİM
rabbim dileyen siz arkadaşlarımada nasip kısmet etsin inşallah
canım merhaba aramıza hoş geldinmerhaba kızlar bende kayseri tüp bebek merkezinde nurettin türktekin ile tedaviye başladım ilk deneyimim olacak lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız
canım bir önceki mesajında tedaviye başladım yazmışsıncanım öncelikle çok teşekkür ederim.tedaviye haziran ayının başlarında başlıcam.27 yaşındayım 7 senelik evliyim.polistik overliyim( çevremde nurettin bey hhakkında çok iyi övgüler aldım ama beni anlıyorsundur beni bir stres bastı ( (yumurta toplama işleminden aşırı çok korkuyorum) rabbim hepimizede sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.senin ikinci deneme sanırım canım sorun ne?
anladım canım çok geçmiş olsuncanım ben doğum kontrol hapı ile başladım farzediyorum tedavime :)) daha önce yumurtalıklarımda kist patlaması sonucu iç kanama geçirdim ameliyat oldum.o yüzden gözüm çok korktu( yine ameliyatımı nurettin bey yapmıştı o zaman kızılay hastahanesinde idi.mustafa başbuğda 2 kez aşılama yapıldı fakat tutmadı yumurtalıklarımda folikil kiste çok meğilli olduğu için 3 yıl yasmin kullandım çocuk fikrini attık kafamızdan ama son 2 yıl yine denedik olmadı ( ben pkoluyum ama pkoya ait bişeler pek yok yani kilolu değilim aksine zayıfım kıllanma ve tüylenme yok.nurettin beyin bana dediği aşırı yumurtadan dolayı çocuğum olmuyormuş ( bizde artık tüp bebek tedavisine karar verdik nurettin bey benimle çok olumlu konuştu ama inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder
aminn tatlımm ne kaaa güzel dua ettinncanım benim bende çok mennun oldum inşallah rabbim seninde bu seferki tedavinde dünyalar tatlısı ikizler verir :)) bizide burada mutlu edersin ben bu seneye hamile kalma senesi diyorum :)) çevremde çok insan zorluklaarla bu sene hamiş oldular.canım son bir soru daha yumurta toplama işlemi sonrasında çok ağrı oluyormu?
evet haklısın o söz banada çok huzur veriyorolsun canım hiç üzülme 1 tanede olsa sonuçta o yumurta var.inşallah bu sefer dolu dolu yumoşların olur.senin içinde dua edicem yumurta toplama işlemi hakkında beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.sakın umudunu yitirme 'allah nasip ettirmiyeceği şeyi hayal ettirmez' bugunlerde bu söz her aklıma geldiğinde çok mutlu oluyorum.canım çok mennun oldum iyi geceler kocaman öpptüm
evet haklısın o söz banada çok huzur veriyorALLAH razı olsun daha vakitli zamanda uzun uzun konuşuruz inşallah hayırlı geceler öptümm Rabbime emanetisn
canım bu arada aklıma gelmişken söyleyim dedim bal arı poleni çörek otu karışımı hem yumurta kalitesi için hemde sayısı için çok iyi geliyormuş haberin olsun
canım bu arada aklıma gelmişken söyleyim dedim bal arı poleni çörek otu karışımı hem yumurta kalitesi için hemde sayısı için çok iyi geliyormuş haberin olsun
canım kullandığım kürler var bununla ilgilicanım bu arada aklıma gelmişken söyleyim dedim bal arı poleni çörek otu karışımı hem yumurta kalitesi için hemde sayısı için çok iyi geliyormuş haberin olsun
suskunumm canım unutmadım tabii özledim hepinizişifaa nerelerdesin şükür kavuşturana bir yaramazlık yok inşallah uğra unutma burayı
slm canım hoşgeldin aramıza öncelikle hayırlı bir tedavi geçirirsin inşallah strese girme pkolularda ters tepiyo bende pkoluyum ama çok şükür nurettin beyle birlikte bu sorunu hallettik 3 aylık bir oğlum var inşallah sanada nasip eder soracak birşeylerin varsa yardımcı olmaya çalışırım
canım benim öncelilkle tebrik ederim darısı inşallah bizlere olur.bende pkoluyum yumurta rezervem çok fazla önümüzdeki ay tedaviye başlıcam.ilk tedavim o yüzden biraz stres var.nurettin beye çok güveniyorum.senin ilk denemedemi oldu?? bu arada yumurtalıklarımda çok fazla folikil kist oluşuyor sendede aynı sorun varmıydı? canım beni bilgilendirirsen çok sevinirim
merhaba canım bendede aynı durum söz konusuydu benim ikinci denememde oldu ilk denemem sevgi hastanesindeydi orda beni çok fazla yumurtlattılar pkolu olunca zaten kaçınılmaz oluyo bilirsin fazla yumurtlama yüzünden bebişlerim tutunamadı nurettin bey sağolsun benimle çok ilgilendi yavaş yavaş yumurtlattı ve istenilen kadar yumurtayı olgunlaştırdı fazla yumurtladığın takdirde şişme karında sıvı birikmesi oluyo pkolularda bu durumda rahim yapısını bozup bebeğin tutunmmamasına yol açıyor ilk denememi nurettin beyle yapsaydım çoktan bebeğime kavuşurdum nasip kısmet bunları yaşamak varmış senin yapacağın stresten uzak durmak kafanı boşaltmak ve normal birşekilde yaşamına devam et tedavideyim diye stres yapmak işe yaramaz herşeyi akışına doğalına bırak Allah'ında izni ile bebeğini alırsın kucağına inşallah
canım beni rahatlattın çok teşekkür ediyorum.evet nurettin bey insana çok güven veriyor.benim sadece stresim yumurta toplama işleminden çok korkuyorum( biraz ürkütüyor beni duyduğuma göre polikistik overlerde yumurta toplama işlemi uzun ve ağrılı geçiyormuş ( sende aynısını yaşadınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?