Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar
kızlar tedavideydim şükürler olsun hamdolsun rabbime hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
HAMİLEYİM
rabbim dileyen siz arkadaşlarımada nasip kısmet etsin inşallah
canım benim ben hep hissetmiştim tedavi öncesi görüşmüştük bizzat yüzyüze belirtmiştim çok inanıyordum şükürler olsun Rabbime yanıltmadı tebrikler en kocamanından gözleriniz aydın olsun aminn diyorum tatlımm öptüm kocamannn

merhaba kızlar bende kayseri tüp bebek merkezinde nurettin türktekin ile tedaviye başladım ilk deneyimim olacak lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız
canım merhaba aramıza hoş geldin evet ilk tedavilerimiz hepimizde korkulu , endişeli ,bol panikli geçmiştir ama çoğumuz tedavi konusunda tecrübe edindik ısrarla söyleyeceğim şey korkulacak bir yanı yok , mümkün olduğunca sakin olmaya bak sanırım şu an iğneleri yapıyorsun şifa olsun inşallah güzel düşün güzel olsun inşallah peki yumurta toplama tarihin netleştimi kısa protokol mü yoksa uzun protokol mü tedavidesin bilemiyorumm :26: sen sor bizler elimizden geldiğince cevaplarız

canım öncelikle çok teşekkür ederim.tedaviye haziran ayının başlarında başlıcam.27 yaşındayım 7 senelik evliyim.polistik overliyim ( çevremde nurettin bey hhakkında çok iyi övgüler aldım ama beni anlıyorsundur beni bir stres bastı ( (yumurta toplama işleminden aşırı çok korkuyorum) rabbim hepimizede sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.senin ikinci deneme sanırım canım sorun ne?

canım bir önceki mesajında tedaviye başladım yazmışsın o yüzden yazdım bende bak son hamiş müjdemizi görmüşsündür adaşın oda pko lu maşallah kavuştu müjdesine hiç anestesi aldınmı ameliyat filan oldun mu daha önce ben o konuda tecrübeliydim eee buna rağmen sitres heyecan elbette tavan yapmıştı bende ben zaten heyecanlı panik bir yapım var canım bende 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasretim amann ne sen sor ne ben söyleyim sorunu Rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah hepimiz sıkıntısızca kavuşalım bebişlerimize sorunların hepsi bende tatlım sorunlar aşılacak sorunlar ama bunun için güç kuvvet sabır maddiyat ve maneviyat lazım Rabbim hep sağlık ve güç versin hepimize inş yeterki dilesin ortada sorun kalmaz peki kısa yada uzun protokol başlanacağını bahsettimi Nurettin bey :26: ben ilk tedavimi Nurettin beyde yaptıracaktım ki son dk acıbademe Turgut beye geçtik nasip ordaymış hem daha iyi oldu benim için çünkü ben ilçedeyim git-gel zaten yoruyordu acıbademe ulaşım daha kolay ve ortamdanda memnun kaldım dr lar merkezler vesile zaten inşş Rabbim ol der hepimizin son tedavileri olsun

Son düzenleme:
canım ben doğum kontrol hapı ile başladım farzediyorum tedavime :)) daha önce yumurtalıklarımda kist patlaması sonucu iç kanama geçirdim ameliyat oldum.o yüzden gözüm çok korktu ( yine ameliyatımı nurettin bey yapmıştı o zaman kızılay hastahanesinde idi.mustafa başbuğda 2 kez aşılama yapıldı fakat tutmadı yumurtalıklarımda folikil kiste çok meğilli olduğu için 3 yıl yasmin kullandım çocuk fikrini attık kafamızdan ama son 2 yıl yine denedik olmadı ( ben pkoluyum ama pkoya ait bişeler pek yok yani kilolu değilim aksine zayıfım kıllanma ve tüylenme yok.nurettin beyin bana dediği aşırı yumurtadan dolayı çocuğum olmuyormuş( bizde artık tüp bebek tedavisine karar verdik nurettin bey benimle çok olumlu konuştu ama inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder

anladım canım çok geçmiş olsun Yüce Rabbim çektiklerini yaşadıklarını unutturacak müjdeni bebişini nasip etsin tedavinle inşallah bol dua oku çok işe yarıyor inşallah sende diyeceksin korkulacak hiç bir yanı yokmuş diye (Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş diye düşünmek lazım ) bol dua edicemm canım tanıştığıma memnun oldumm

canım benim bende çok mennun oldum inşallah rabbim seninde bu seferki tedavinde dünyalar tatlısı ikizler verir :)) bizide burada mutlu edersin ben bu seneye hamile kalma senesi diyorum :)) çevremde çok insan zorluklaarla bu sene hamiş oldular.canım son bir soru daha yumurta toplama işlemi sonrasında çok ağrı oluyormu?

aminn tatlımm ne kaaa güzel dua ettinn çünkü bende yumurta rezerv sorunu var ( erken menopoz riski ) bu yüzden ilk tedavimde onca iğneye rağmen sadece 1 adet yumurtam gelişti ve dolayısıyla tek embrio transferi oldu inşallah canım 2. tedavimde bol yumurtaya ihtiyacım var çünkü PGT yöntemiyle deneyeceğim için (genetik hastalığım var ) canım hiç korkma yumurta toplama işlemine OPU deniliyor opudan sonra zaten ağrı kesici iğne yapıyorlar bana yapmadılar çünkü 1 yumurta toplandı ve aman aman sancım da olmadı ( zaten şiddetli adet sancısı çeken birisiyim , alışığım yani ) dediğim gibi herşeyin çaresi var sen rahat ol , iğne yaparlar ve fazla acı ağrı çekmezsin

olsun canım hiç üzülme 1 tanede olsa sonuçta o yumurta var.inşallah bu sefer dolu dolu yumoşların olur.senin içinde dua edicem yumurta toplama işlemi hakkında beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.sakın umudunu yitirme 'allah nasip ettirmiyeceği şeyi hayal ettirmez' bugunlerde bu söz her aklıma geldiğinde çok mutlu oluyorum.canım çok mennun oldum iyi geceler kocaman öpptüm

evet haklısın o söz banada çok huzur veriyor ALLAH razı olsun daha vakitli zamanda uzun uzun konuşuruz inşallah hayırlı geceler öptümm Rabbime emanetisn

evet haklısın o söz banada çok huzur veriyor ALLAH razı olsun daha vakitli zamanda uzun uzun konuşuruz inşallah hayırlı geceler öptümm Rabbime emanetisn

canım bu arada aklıma gelmişken söyleyim dedim bal arı poleni çörek otu karışımı hem yumurta kalitesi için hemde sayısı için çok iyi geliyormuş haberin olsun

canım bu arada aklıma gelmişken söyleyim dedim bal arı poleni çörek otu karışımı hem yumurta kalitesi için hemde sayısı için çok iyi geliyormuş haberin olsun

slm canım hoşgeldin aramıza öncelikle hayırlı bir tedavi geçirirsin inşallah strese girme pkolularda ters tepiyo bende pkoluyum ama çok şükür nurettin beyle birlikte bu sorunu hallettik 3 aylık bir oğlum inşallah sanada nasip eder soracak birşeylerin varsa yardımcı olmaya çalışırım

slm canım hoşgeldin aramıza öncelikle hayırlı bir tedavi geçirirsin inşallah strese girme pkolularda ters tepiyo bende pkoluyum ama çok şükür nurettin beyle birlikte bu sorunu hallettik 3 aylık bir oğlum var inşallah sanada nasip eder soracak birşeylerin varsa yardımcı olmaya çalışırım

canım kullandığım kürler var bununla ilgili bal+çörek otu , hayıt otu + aslan pençesi + civan perçemi + incir yiyorum aklımdakiler bunlar sağolasın tatlımm

şifaa nerelerdesin şükür kavuşturana bir yaramazlık yok inşallah uğra unutma burayı
suskunumm canım unutmadım tabii özledim hepinizi yok deyim olmasın inşallah sen ve oğluşun nasılsınız öptüm kocamannnn

canım benim öncelilkle tebrik ederim darısı inşallah bizlere olur.bende pkoluyum yumurta rezervem çok fazla önümüzdeki ay tedaviye başlıcam.ilk tedavim o yüzden biraz stres var.nurettin beye çok güveniyorum.senin ilk denemedemi oldu?? bu arada yumurtalıklarımda çok fazla folikil kist oluşuyor sendede aynı sorun varmıydı? canım beni bilgilendirirsen çok sevinirim

merhaba canım bendede aynı durum söz konusuydu benim ikinci denememde oldu ilk denemem sevgi hastanesindeydi orda beni çok fazla yumurtlattılar pkolu olunca zaten kaçınılmaz oluyo bilirsin fazla yumurtlama yüzünden bebişlerim tutunamadı nurettin bey sağolsun benimle çok ilgilendi yavaş yavaş yumurtlattı ve istenilen kadar yumurtayı olgunlaştırdı fazla yumurtladığın takdirde şişme karında sıvı birikmesi oluyo pkolularda bu durumda rahim yapısını bozup bebeğin tutunmmamasına yol açıyor ilk denememi nurettin beyle yapsaydım çoktan bebeğime kavuşurdum nasip kısmet bunları yaşamak varmış senin yapacağın stresten uzak durmak kafanı boşaltmak ve normal birşekilde yaşamına devam et tedavideyim diye stres yapmak işe yaramaz herşeyi akışına doğalına bırak Allah'ında izni ile bebeğini alırsın kucağına inşallah

canım bizler iyiyiz hatta şuanda oğlum gülücük yayıyor etrafa gülmeye başladı herkese çok iyi bizde herşey yolunda

canım beni rahatlattın çok teşekkür ediyorum.evet nurettin bey insana çok güven veriyor.benim sadece stresim yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ( biraz ürkütüyor beni duyduğuma göre polikistik overlerde yumurta toplama işlemi uzun ve ağrılı geçiyormuş ( sende aynısını yaşadınmı canım

slm canım hiç korkma zaten toplama aşamasında uyuyorsun kendine gelince sancın oluyo ağrı kesicilerle felan idare ediyorsun şöyle düşün adet sancısından biraz keskin bi sancı ama dinlenince kalmıyo ondan yana hiç korkma bence tedavinin en kolay yeri çünkü o ana gelmek çok zor kendini şöyle rahatlat şükürler olsun yumurtalrım olgunlaştı yumurtam var bebeğime ulaşmama bir adım kaldı buna odaklanırsan ağrılar hiç geliyo kendi kendini telkin et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…