Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım merhabaa telde görüştüm ama soramadım önümüzdeki hafta adet olunca kendisiyle görüşmeye gideceğim.bilmiyorum ama inşallah bu ay başlar.artık sabredecek gücüm kalmadı allah olmayanlara sabır versin.bende 13 sene sonra gelmişim aileme.şimdi annemi çok iyi anlıyorum oda çok acılar yaşamış canım annem (

Hakkında hayırlısı olsun canım.geç olsunda güç olmasın.inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.

benimki zaten haziranda burada olmadığı için temmuza ertelendi.temmuzun ilk haftası inşallah

hayırlı cumalar
kızlar tedavideydim şükürler olsun hamdolsun rabbime hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
HAMİLEYİM
rabbim dileyen siz arkadaşlarımada nasip kısmet etsin inşallah

canm cok sevindimmmmm... göznüz aydın olsun rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin insallahhh....

merhaba kızlar bende kayseri tüp bebek merkezinde nurettin türktekin ile tedaviye başladım ilk deneyimim olacak lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız
slm canm hg. bende nurettin hocanın hastasıyım. öncelikle korkmanı gerektirecek kendine stres yapacakk hiç bi durum yok olabildğince rahat ol içini ferah tut hep ii düşün ve bol bol dua et.... yumurtma toplama işlemi olsun transfer olsun cok rahat geçiyor zor bi yanı yok...
umarım ilk denemen de bebişin göbişine konar....

bende nurettin beyin hastaqsıyım.temmuz ayında tedavim başlıcak kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama hayırlısı işallah heyecenlıyımm:)))
umarım hersey yolunda gider biran önce yavrunuza kavusursunuz.... stres ve sıkıntıdan olabildigince uzak durun...

canummmmmm benmmmmm seni de merakta bıraktım haber vermedim cok saol düşencen için... cok şükür iiyizzz kötü bi durum yok yarın kontrolumuz var bakalım yazarım muhakkak...
sen nasılsın hersey yolundadır umarım kocaman öpüyorummm aeo

evet tatlım yaa acayip merak etmiştimm neyseki sesini soluğunu aldık rahatladık bende bazen iyi bazen ataklı geçiştiriyorum bakalım yaramaz bir durum yok bakalım

çok teşekkürler iyi dileklerin için temmuzda nurettin hocayla başlıcaz tedaviye ilk deneyimim olacak inşallah hayırlısı olur

evet tatlım yaa acayip merak etmiştimm neyseki sesini soluğunu aldık rahatladık bende bazen iyi bazen ataklı geçiştiriyorum bakalım yaramaz bir durum yok bakalım
canm benm saolasın... bi daha kaybolacagım zaman haber veririm önceden muhakkak :))) herseyin hayırlısı olsun...

çok teşekkürler iyi dileklerin için temmuzda nurettin hocayla başlıcaz tedaviye ilk deneyimim olacak inşallah hayırlısı olur

ewet canm rabbim herseyin öncellikle hayırlısı versin, hakkımızda ne dogru ise onunla karsılastırsın.
umarım hmencecik ilkinde tutunuverir bebişin sana...

evet yaaa merak ne illet bir duygu yaa insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo :18::18::18: ALLAH ım hepimizin işini rastgetirsin ve başta sağlık versin inşallah

slm kızlar nasılsınız bakalım gülom kontrol nasıldı bebiş iyidir inşallah şifacım sen neler yapıyosun kayboluyorsunuz arada

slm kızlar nasılsınız bakalım gülom kontrol nasıldı bebiş iyidir inşallah şifacım sen neler yapıyosun kayboluyorsunuz arada
aleyküm selam tatlım hamdolsun şu an iyiyim canım ama nerdeyse son 1 haftadır ataklarla uğraştım şu an daha daha iyiyim işte sesim çıkmazsa bilinki hastayım oğluşun nasıl öp yerime yine kocaman senide ben öptümm :13:

slm canm iiyiz cok şükür sen nasılsın oğlus nasıl??? hersey yolundadır umarım... iidi canm şükür hersey yolundaymıs seker yükleme sonucu da ii cıktı. 950 gr olmusuz boyumuzda sanırım 35 cm. boyu ölçmüyor dr ama netten baktım kadarıyla FL kemiğini 7 ile carpınca tahmini boyunu hesaplıyormusuz...bende ordan tahmin yürüttüm :)))

eçmiş olsun canım Alla iyiliğini versin oğluşum iyi çok şükür herşey yolunda öptüm senin için

iyi maşallah boylu olacak desene oğluşun benimkide uzun boylu olacak sağlıklı olsunlarda hayırlısı ile

slm şifam nasılsın geçmiş olsun kaç gündür girememiştim inşallah iyisindir.bu arada nurettin beyle konuşmuştum ama malesef adetliyken görece için benimki ay sonuna ertelendi.adetliyken başlıyca için heralde kısa protokol olur temmuz bizim için ugurlu gelir inşallah.

canm tekrar baslıyorsunuz sanırım, hayırlı olur bu sefer mutlu haber verirsin ins. umudunu hiç yitirme... canm dieri uzun protokolse bunu büyük ihtimal kısa protokol uygular gerci yumurtlama duruma baglı ama...
hersey gönlünüzce olsun...

merhaba kızlar ben bugun tedavime başladım.ilk iğnemide oldum inşallah kolay bir süreç olur.rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallahh

eçmiş olsun canım Alla iyiliğini versin oğluşum iyi çok şükür herşey yolunda öptüm senin için
çok sağol suskunum Rabbim hepimize sağlık nasip etsin her daim ohh maşallah yeğenimiz de çok iyi şifa teyzesi her gün öpücük yolluyor ama

sağolasın melisim eh biraz daha iyiyim evet tatlım adetliyken iğnelere başlanıyorsa kısa protokol oluyor şifa olsun son tedavin olsun inşallah geç olsun güç olmasın diyelim tatlım

merhaba kızlar ben bugun tedavime başladım.ilk iğnemide oldum inşallah kolay bir süreç olur.rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallahh
aaaa hadi yaa çok sevindim canım hayırlı olsun sen kısa protolle mi başladın yoksa uzun mu :26: şifa olsun iğneler kaliteli bol embrioların olsun canım bol dua ediyorum

bu arada Melek te pek uğramıyor :44: hayırdır inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…