Rabbim daim etsin canımmmcanım bizler iyiyiz hatta şuanda oğlum gülücük yayıyor etrafa gülmeye başladı herkese çok iyi bizde herşey yolunda
aminnn canım inşallahevet canım çok haklsın.bebişlerimiz herşeye değerler.allah emeklerimizi ziyan etmesin inşallah
Rabbim daim etsin canımmmohh maşallah gülücükler neşeniz hiç eksik olmasın inşallah
aminnn canım inşallah
Merhaba arkadaşlar. Kayseri tüp bebeğin doktoru Nurettin bey sanırım ama sitelerinde ayrıca doktor Turgut Aydında yazıyor. Acıbademin doktoruda Turgut Aydın. Bu iki Turgut Aydın aynı kişi mi? Nasıl oluyor. Ve hangisini öneriyorsunuz? Teşekkürler.
slm canım hiç korkma zaten toplama aşamasında uyuyorsun kendine gelince sancın oluyo ağrı kesicilerle felan idare ediyorsun şöyle düşün adet sancısından biraz keskin bi sancı ama dinlenince kalmıyo ondan yana hiç korkma bence tedavinin en kolay yeri çünkü o ana gelmek çok zor kendini şöyle rahatlat şükürler olsun yumurtalrım olgunlaştı yumurtam var bebeğime ulaşmama bir adım kaldı buna odaklanırsan ağrılar hiç geliyo kendi kendini telkin et canım
merhaba canım acı bademle kayseri tüp bebek ortaklaşa çalışıyorlar turgut bey her iki yerdede bulunuyor.her iki doktorlada görüş gönlün hangisinde tedavi olmayı isterse onu seç derim ben nurettin beyle görüştüm çokda memnun kaldım ama yinede sen her ikisiylede görüş
canım ben doğum kontrol hapı ile başladım farzediyorum tedavime :)) daha önce yumurtalıklarımda kist patlaması sonucu iç kanama geçirdim ameliyat oldum.o yüzden gözüm çok korktu( yine ameliyatımı nurettin bey yapmıştı o zaman kızılay hastahanesinde idi.mustafa başbuğda 2 kez aşılama yapıldı fakat tutmadı yumurtalıklarımda folikil kiste çok meğilli olduğu için 3 yıl yasmin kullandım çocuk fikrini attık kafamızdan ama son 2 yıl yine denedik olmadı ( ben pkoluyum ama pkoya ait bişeler pek yok yani kilolu değilim aksine zayıfım kıllanma ve tüylenme yok.nurettin beyin bana dediği aşırı yumurtadan dolayı çocuğum olmuyormuş ( bizde artık tüp bebek tedavisine karar verdik nurettin bey benimle çok olumlu konuştu ama inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder
merhaba canım acı bademle kayseri tüp bebek ortaklaşa çalışıyorlar turgut bey her iki yerdede bulunuyor.her iki doktorlada görüş gönlün hangisinde tedavi olmayı isterse onu seç derim ben nurettin beyle görüştüm çokda memnun kaldım ama yinede sen her ikisiylede görüş
Teşekkür ederim. Kayseri tüp bebekle bir öngörüşme yapsam iyi olacak sanırım. Peki öngörüşme için ücret falan talep ediyorlar mı yoksa randevu alıp direk Nurettin beyle görüşebilir miyim? İnşallah herkes için hayırlısı olur. Bol bebekli günler ...
bende kayseri tüp bebek mrk zinde tedaviye başlıcam temmuzda Turgut Bey ayrılmış Nurettin beyin ordan.Acıbademde şimdi.
canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.sen benden bir ay önce tedaviye başlıcaksın artık senin peşini bırakmam :)))
edacım sana nurettin bey haziranın 15 günü yokum diye ne zaman söylediçünkü benim tedavim o arada başlıyacaktı.yarın doktora tel açaçam ( morelim çok bozuldu.tabiki canım seve seve sana yardımcı olmaya çalışırım.tabii tedaviye başlarsam
aradım canım bana geri dönecekler inşallah bir yere gitmez( ben aylardır bu anı bekliyorum
2.5 senelik evliyim. ilk denememiz bu.aşamalarda herkezde oldugu gibi ignelerle başladım.6 yumurtam toplanmıştı.6 tanesi döllendi sonra 5 e düşmüştü.biri mükemmel biri iyi iki embriyo tranfer oldu.kalan 3 tanesi devam edemedi.ilk oldugu için zorlu bi süreçti.inşallah sonucunu güzel alacaz.aklınıza takılan varsa sorun elimden geldikce yazarım inşallah.
canım mrb.bende tedaviye yeni başlayacak olanlardanım.korkuyorum.ağrı oluyor mu.hastanede yatırıyolarmı.
yok hastanede işlemlerden sonra 2 yada 3 saat kadar yatıyorsun sonra çıkarıyolar.agrıda çok fazla degil biraz yumurta toplama zor oluyor agrılı onada sen daha uyanmadan igne yapıyolar.adet agrıları gibi agrıların kasılmaların oluyor tabiki kişiden kişiye degişiyor bu agrılar.kiminde hiç agrı olmuyor kiminde çok oluyor kiminde az oluyor.rabbim yar ve yardımcımız olsun boll boll yumoşumuz olsun inşallahhh...
inşallah.ben hsgden çok korkarak gittim 5 defa denediler öldüm öldüm dirildim.bunda uyutuyolarmış zaten inşallah hayırlısı olur yarabbim hepimize yardımcı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?