Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bizler iyiyiz hatta şuanda oğlum gülücük yayıyor etrafa gülmeye başladı herkese çok iyi bizde herşey yolunda
Rabbim daim etsin canımmm ohh maşallah gülücükler neşeniz hiç eksik olmasın inşallah

evet canım çok haklsın.bebişlerimiz herşeye değerler.allah emeklerimizi ziyan etmesin inşallah
aminnn canım inşallah

Merhaba arkadaşlar. Kayseri tüp bebeğin doktoru Nurettin bey sanırım ama sitelerinde ayrıca doktor Turgut Aydında yazıyor. Acıbademin doktoruda Turgut Aydın. Bu iki Turgut Aydın aynı kişi mi? Nasıl oluyor. Ve hangisini öneriyorsunuz? Teşekkürler.

merhaba canım acı bademle kayseri tüp bebek ortaklaşa çalışıyorlar turgut bey her iki yerdede bulunuyor.her iki doktorlada görüş gönlün hangisinde tedavi olmayı isterse onu seç derim ben nurettin beyle görüştüm çokda memnun kaldım ama yinede sen her ikisiylede görüş

çok saol canım dualarım seninle inşallah hayırlı vakitte seninde evini küçücük gülücükler dolduracak dua ile bekleyelim karşılığını alacağız inşallah

bende nurettin beyin hastaqsıyım.temmuz ayında tedavim başlıcak kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama hayırlısı işallah heyecenlıyımm:)))

bende kayseri tüp bebek mrk zinde tedaviye başlıcam temmuzda Turgut Bey ayrılmış Nurettin beyin ordan.Acıbademde şimdi.

canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.sen benden bir ay önce tedaviye başlıcaksın artık senin peşini bırakmam :)))

Teşekkür ederim. Kayseri tüp bebekle bir öngörüşme yapsam iyi olacak sanırım. Peki öngörüşme için ücret falan talep ediyorlar mı yoksa randevu alıp direk Nurettin beyle görüşebilir miyim? İnşallah herkes için hayırlısı olur. Bol bebekli günler ...

ön görüşme için herhangi bir ücret yok gitmeden yine randevu al ön görüşme için de oraya gittiğinde yoğun oluyo çok beklemezsin hemde

canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.sen benden bir ay önce tedaviye başlıcaksın artık senin peşini bırakmam :)))

edacım sana nurettin bey haziranın 15 günü yokum diye ne zaman söyledi çünkü benim tedavim o arada başlıyacaktı.yarın doktora tel açaçam ( morelim çok bozuldu.tabiki canım seve seve sana yardımcı olmaya çalışırım.tabii tedaviye başlarsam

canım bana mayısın 10 unda dedi hsg den sonra direk yanına gittim.ben yokum ama isterseniz arzu hanımda yapabilir aynı işlemi dedi ben istemedim.arayınca banada haber canım planında bi değişiklik olmuş olabilir.

aradım canım bana geri dönecekler inşallah bir yere gitmez ( ben aylardır bu anı bekliyorum

eğer gitmezse bende bu ay başlarım o zaman:))) ama hiç dikkat etmedim sigarayı bırakmam lazım haziranda bırakırım diyordum.bide çalışıyorum işyerinede temmuzda dedim.hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

canım mrb.bende tedaviye yeni başlayacak olanlardanım.korkuyorum.ağrı oluyor mu.hastanede yatırıyolarmı.

canım mrb.bende tedaviye yeni başlayacak olanlardanım.korkuyorum.ağrı oluyor mu.hastanede yatırıyolarmı.

yok hastanede işlemlerden sonra 2 yada 3 saat kadar yatıyorsun sonra çıkarıyolar.agrıda çok fazla degil biraz yumurta toplama zor oluyor agrılı onada sen daha uyanmadan igne yapıyolar.adet agrıları gibi agrıların kasılmaların oluyor tabiki kişiden kişiye degişiyor bu agrılar.kiminde hiç agrı olmuyor kiminde çok oluyor kiminde az oluyor.rabbim yar ve yardımcımız olsun boll boll yumoşumuz olsun inşallahhh...

inşallah.ben hsgden çok korkarak gittim 5 defa denediler öldüm öldüm dirildim.bunda uyutuyolarmış zaten inşallah hayırlısı olur yarabbim hepimize yardımcı olsun inşallah

inşallah.ben hsgden çok korkarak gittim 5 defa denediler öldüm öldüm dirildim.bunda uyutuyolarmış zaten inşallah hayırlısı olur yarabbim hepimize yardımcı olsun inşallah

evet o hsg çok zor bende çektirmiştim çok agrılı yaaa

Eda , Melis ve Papatya

kızlar ne yaptınız Nurettin beyle görüştünüz mü tedavileriniz ertelenmemiştir inşallah

Gülom u çokkkkk merak ediyorum kızlar yaaa :26::26::26::26::26: yok ne zamandır :44: inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…