merhaba şifacım kısa protokol yarın sabah kan verilecek inşş canım rabbim hepimize bebiş nasip etsin.sen tedaviye başladınmı?
merhaba canım iğneyi ben kendim yapıyorum.her gün kan vermeye gitmiyoruz.sadece belirli günler benim bugun tedavimim üçüncü günü ama yarın hem kan verilecek hemde ultrasyonla yumurtalara bakılacak.canım inşş sizde hayırlısıyla başlarsınız.sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırım.
merhaba canım iğneyi ben kendim yapıyorum.her gün kan vermeye gitmiyoruz.sadece belirli günler benim bugun tedavimim üçüncü günü ama yarın hem kan verilecek hemde ultrasyonla yumurtalara bakılacak.canım inşş sizde hayırlısıyla başlarsınız.sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırım.
ayy allahım hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.kaç gün kullanacaksın iğne.birde başlangıçta ödeme yapılıyor mu.iğneler ne kadar :)))
ya ben çalışıyorum.işyerindede idari tek elemanım o yüzden soruyorum yıllık iznimimi istesem acaba.tedavi başlayınca.yoksa transferden sonra mı alsam yıllık iznimi ??
slm kızlar nasılsınız havalarda iyice ısındı oğlum soğuğa alıştı çocuğum bunalıyor sabaha kadar sıcakdan yatmadı. tedavide olanlar dikkat edin kendinize bol bol su için çok sıcakda durmayın
slm canım bebekler sevmiyorlar sıcağıı ahh caanım benimm.sorum olacak ben tedaviye başladım ilaç dozu 112 yani düşük pkolu olduğum için,doktor bana bugun yumurta gelişimine göre tedavini donduradabiliriz dedi,yada transfer geç olabilir dedi canım sende polikistik overliydin aynı sorunu sende yaşadınmı beni bilgilendirirsen sevinirim
evet canım bebekler dıcağı sevmiyor. bendede aynı problemlerin olacağı söylendi aynı düşük dozajda başladım ilk tedavimde bu sorun başıma geldi fazla yumurtlamadan rahim yapısı bozuldu ama doktor bunu hiç söylemedi tutmadı zaten çok şükür nurettin beyle düşük dozajda iyi bir şekilde yumurtladım yumurtalarını alıp birkaç ay bekletebiliriz kendini toparlayana kadar demişdi ama gerektiği kadar yumurtladım kendini strese sokma eminim sende benim gibi düzenli bir şekilde yumurtlarsın bende geçen sene bu ayda başlamışdım inşallah bir sene sonra senin haberinlede aynı mutluluğu yaşarım kendini bebişine odakla dua et herşey yolunda gidecektir emin ol
amin canım inşallah.işte bilirsin çok heyecanlıyım bişeylerin ters gitmesinden çok korkuyorum perşembe günü tekrar kontrolum var.inşşş herşey yolunda gider.birde canım yumurta toplama çokmu zor yaa ben ameliyat oldum onun ağrısı gibimi uyanacağım çok korkuyorum.ama kendimide hazırlamam lazım sen çok acı hissetdinmi?
amin cnm inşşş iğneler 1000 tl civarında ne kadar kullanacağımıza doktor karar verecek.ben pcolu olduğum için çok az dozda alıyorum ilaçları o kişiden kişiye değişiyor.biz şu ana kadar ödeme yapmadık ama daha sonra toplu ödenecek sanırım
hııı bide bişe soracam sana.adetin kaçıncı günü bakıldı senin hormonlara.yani ben ilk günüde gidiyimmi doktora.yoksa ay sonuna tlf etsem daha iyi olur galiba.zaman yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım
benim bi arkadaşım var nurettin beyin hastası.öyle güzel anlatıyorki
hiç bişe bilmiyomuşsun.sen ayılmadan ağrı kesici iğne yapıyolarmış zaten.3-4 saatte hastanede yatırıyolarmış.hiç bilmiyomuşsun bile.inşallah :))
ayyy canım inşallahh yaa korkuyorum.nurettin bey şehir dışına çıktı.21 de geri dönecek.benim yumurtalarda bir aksilik çıkmazsa 20si veya 21 ine toplanacak nurettin bey olmazsa arzu hanım toplayacak inşşş bir aksilik çıkmaz
amin canım inşallah.işte bilirsin çok heyecanlıyım bişeylerin ters gitmesinden çok korkuyorum perşembe günü tekrar kontrolum var.inşşş herşey yolunda gider.birde canım yumurta toplama çokmu zor yaa ben ameliyat oldum onun ağrısı gibimi uyanacağım çok korkuyorum.ama kendimide hazırlamam lazım sen çok acı hissetdinmi?
canım acı hissi ameliyattan az hiç korkma adet sancısı gibi işte kendini bir günde toparlarsın
ayyy canım inşallahh yaa korkuyorum.nurettin bey şehir dışına çıktı.21 de geri dönecek.benim yumurtalarda bir aksilik çıkmazsa 20si veya 21 ine toplanacak nurettin bey olmazsa arzu hanım toplayacak inşşş bir aksilik çıkmaz
inşallah canım öyledir rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizde inşş senin gibi sonunda bebeğimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?