Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buldum sağol biraz göz gezdirdim.benim için burası daha iyi az sayı sizleri tanıyıp kaynaşmaya çalışıyorum hem burasıda benimgibi yeni oralara sonradan uyum sağlayamam hepsi epeydir yazışıyor ama artık bende arasıra göz gezdiririm zaten biraz önce konuyu okuyanlar içinde adını gördüm oraya fazla takılıp ta beni burda unutma:92:
yok cnm heç unuturmuyum burasıda orasıda sık kullanılanlarda ekli zaten unutmam imkansızzzzz:16::16:
slm kizlar nasilsiniz bakim neler yaptiniz bugun. ben isten ciktim esim tatildi bu hafta, ben gelmeye yemegimi hazirlamis yedik. sonrada disariyi bi dolanip geldim su andada hurreme bakiyorum.
oh oh maşşaaallah senin eşine yemek bilem hazırlamış :nazar::nazar::nazar:
benimki mutfağın yolunu bilmez:57::57::57:
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye sayfa atıyo sürekli beni inşallah hepiniz iyisinizdir benim için dua edin bu ay size güzel haber vermem için Allah'a emanet olun görüşürüz:74::74::74::74:

inşallah cnm inşalllah bu sene hepimizin bebişleri bizimle olacak gibime geliyo inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn:38::38::38:

arkadaşım ben 20 günlük hamileyimmm(allahım çok şükür) kayseri acıbademde tüp bebek yaptırdık dr kaan koca herkeze tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor .hastayla çok iyi ilgileniyorlar çok anlayışlı bir ekibi var

cnm tebrik ederim.....
bende 1 kez acıbademde tedavi gördüm ve olumsuzlukla sonuçlandı olsun hiç üzülmedim çünkü ilgisi alakası süper o hastanenin benim gittiğimde ercan aygen vardı....
şimdiki dr u pek tanımıyorum amaaaaaa o hastane süper hastane ilgi alaka temizlik hijyen süperrrrr

Arkadaşlar mrb bu siteye yeni üye oldum ve bu topiği görünce bende katılayım istedim. Ben kayseriliyim 8 yıllık evliyim pko hastasıyım aynı zamanda da kanallarım kapalı...6 kez tüp bebek yaptırdım...Bunların 2-3-4. leri kayseri sevgi hastanesinde yaptırdım...3. denememizde ikiz bebeklerimiz oldu ama 25 haftalık erken doğum oldu...diğerleride kimyasal gebelikle sonuçlandı...Düşünürseniz eğer sevgi hastanesindeki bihter hanımıda önerebilirim size...Gayet ii ve ilgili bi dr., ekibide aynen öyle ve temiz bi hastane...Rabbim bu mübarek cuma gününde hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın dualarımızı kabul etsin inşallah...

Arkadaşlar mrb bu siteye yeni üye oldum ve bu topiği görünce bende katılayım istedim. Ben kayseriliyim 8 yıllık evliyim pko hastasıyım aynı zamanda da kanallarım kapalı...6 kez tüp bebek yaptırdım...Bunların 2-3-4. leri kayseri sevgi hastanesinde yaptırdım...3. denememizde ikiz bebeklerimiz oldu ama 25 haftalık erken doğum oldu...diğerleride kimyasal gebelikle sonuçlandı...Düşünürseniz eğer sevgi hastanesindeki bihter hanımıda önerebilirim size...Gayet ii ve ilgili bi dr., ekibide aynen öyle ve temiz bi hastane...Rabbim bu mübarek cuma gününde hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın dualarımızı kabul etsin inşallah...

hoşgeldin cnm öncelikle rabbim en kısa zamanda bebişini sana göndersin....
saol cnm ben almayım sevgi hastanesini 1 kere yaptırdım zaten....

Son düzenleme:
beni anlatıyorsun sandım.Bende pko hastasıyım hemen hemen banada 8 yıl olcak bende ikizlerimi 25+6 günlük doğum yoptım rahim azı açıldı tek fark ben 3 cü denememi yaptırıyorum şu an canım ben sevgiye gittim bihterle görüştüm dr danda merkezdende tiksindim ben okada ilgisiz alakasız bir merkez ve vurdum duymaz bir dr görmedim birkez gittim gördüğüm göreceğim o oldu ben denemelerimin hepsini kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıyorum allah sanada banada hez zamanda hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin

merhaba canim burdayim:33: sukur iyim esim evde oldugundan fazla giremedim buraya. sen neler yapiyorsun kac tane saglikli yumos elde edildi ve transferin ne zaman ?.

Asi cim esim asci yemek yapmasini iyi bilir normalde oda yapmazda ben evde oladigim icin yapmis.bu arada tavsiye ederim sende esine mutfagin oylunu ogret :)

suskun sende insallah bir ay icinde guzel haberlerini aliriz canim hayirli tedaviler olsun.

bu arada yeni arkadaslara hosgeldiniz diyorum.

Kayseri tüp bebek merkezi ayrı bir yermi ben orayı bilmiyorum fakat Sevgi Hastanesinde bir tüp bebek denemem oldu kötü bir deneyimdi kesinlikle önermiyorum...

Kayseri tüp bebek merkezi ayrı bir yermi ben orayı bilmiyorum fakat Sevgi Hastanesinde bir tüp bebek denemem oldu kötü bir deneyimdi kesinlikle önermiyorum...

evet var arkadaşım.devlet hastanesine çok yakın.görüş istersen.
bu arada hoşgeldin

arkadaşım ben 20 günlük hamileyimmm(allahım çok şükür) kayseri acıbademde tüp bebek yaptırdık dr kaan koca herkeze tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor .hastayla çok iyi ilgileniyorlar çok anlayışlı bir ekibi var

çok güzel bir haber hepimize iyi geldi

arkadaşlar cümleten merhaba
özlemişim sizleri eskileri yenileri:)
3 hafta önce ameliyat oldum 3 tane küçük miyom alındı rahimden.bir hafta daha raporum var.başlarda çok zorlandım oturamadım kalkamadım yürüyemedim ama şimdi iyiyim şükür.artık girerim İNŞALLAH hergün.

kızlar tek tek yazayım
giremediğim günler yazılanları okudum,

asiciğim ameliyat miyom bilini bölgemde kesik var ve onun tam üzerinde göbek şeklinde bir oluşum var berbat bişey :)
kyscığım önceden yoktu ya bir de tam küre gibi eşim dalga geçiyor.kat mı çıktın diyor.
biraz küçüldü ilk günlere göre ama haftaya kontrolde soracağım kesin neden oldu nasıl geçer diye

kızlar papatyanın transferi olmuşmu kaçırdım mı en son olacak yazdığını okudum inşallah iyidir.

yaprak 38 merhaba ben gittim canım kaan beyden pek memnun kalmadım.
sonra bıraktık orayı yeniden araştırdık ankarada bi merkeze gitttik.
acıbademe bişey diyemem de orda önceden ercan bey galiba başka doktor varmış o gidince sorumluluk kaan beye verilmiş.
ben memnun kalmadığım gibi önermem kimseye.
ama sen bilirsin arkadaşım bi görüş istersen.

birde arkadaşlar benim siteye üyelik amacımda bu zaten birbirimizin deneyimlerinden yararlanalım o yüzden ben seve seve bilgi paylaşırım haberiniz olsun.
ben 5 hafta sonra yeniden ankaraya gideceğim arkadaşlar ALLAH kısmet ederse.çünki ameliyattan 2 ay sonra gel demişlerdi 5 hafta sonra doluyor 2 ayım.
görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
bu rada ben kayseri de g.nesibe mahallesinde yaşıyorum örnekevlere yakın.

merhaba canim burdayim:33: sukur iyim esim evde oldugundan fazla giremedim buraya. sen neler yapiyorsun kac tane saglikli yumos elde edildi ve transferin ne zaman ?.

Asi cim esim asci yemek yapmasini iyi bilir normalde oda yapmazda ben evde oladigim icin yapmis.bu arada tavsiye ederim sende esine mutfagin oylunu ogret :)

suskun sende insallah bir ay icinde guzel haberlerini aliriz canim hayirli tedaviler olsun.

bu arada yeni arkadaslara hosgeldiniz diyorum.
cnm ne güzel walla yok anam yokkkkk benim eşim su içmeye bile gitmezzz nese cnm ben memnunum bu durumdan zaten ne zaman girse mutfağa bişeyleri kırıp döker onun için bölr iyiz:1::1:
cnm evet devlet hastanesine yakın bu merkez
arkadaşlar cümleten merhaba
özlemişim sizleri eskileri yenileri:)
3 hafta önce ameliyat oldum 3 tane küçük miyom alındı rahimden.bir hafta daha raporum var.başlarda çok zorlandım oturamadım kalkamadım yürüyemedim ama şimdi iyiyim şükür.artık girerim İNŞALLAH hergün.

kızlar tek tek yazayım
giremediğim günler yazılanları okudum,

asiciğim ameliyat miyom bilini bölgemde kesik var ve onun tam üzerinde göbek şeklinde bir oluşum var berbat bişey :)
kyscığım önceden yoktu ya bir de tam küre gibi eşim dalga geçiyor.kat mı çıktın diyor.
biraz küçüldü ilk günlere göre ama haftaya kontrolde soracağım kesin neden oldu nasıl geçer diye

kızlar papatyanın transferi olmuşmu kaçırdım mı en son olacak yazdığını okudum inşallah iyidir.

yaprak 38 merhaba ben gittim canım kaan beyden pek memnun kalmadım.
sonra bıraktık orayı yeniden araştırdık ankarada bi merkeze gitttik.
acıbademe bişey diyemem de orda önceden ercan bey galiba başka doktor varmış o gidince sorumluluk kaan beye verilmiş.
ben memnun kalmadığım gibi önermem kimseye.
ama sen bilirsin arkadaşım bi görüş istersen.

birde arkadaşlar benim siteye üyelik amacımda bu zaten birbirimizin deneyimlerinden yararlanalım o yüzden ben seve seve bilgi paylaşırım haberiniz olsun.
ben 5 hafta sonra yeniden ankaraya gideceğim arkadaşlar ALLAH kısmet ederse.çünki ameliyattan 2 ay sonra gel demişlerdi 5 hafta sonra doluyor 2 ayım.
görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
bu rada ben kayseri de g.nesibe mahallesinde yaşıyorum örnekevlere yakın.

pingule cnm nabeeeeeerrrrrr çok çok geçmiş olsuuuuunnn cnm allah iyiliğini versin hayatımmmmm:16::16::16:
cnm biliyomusun belkide çok yakın oturuyoruz bende oralara yakın oturuyorummmmm:54::54::54:

pingulalecim iyi olmana sevindim canim insallah tamamen en kisa zamanda eski sagligina kavusursun.insalllah yaza hepimizde hamile kaliriz:60:

bende iyim asicim ama biraz bogazim agriyor.
papatyacim sen nasilsin canim merak ettiim transferin oldumu.

Back
X