merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım
ya şu konuya cevap yazsın biri lütfennnn
Saffet Ors gordugum kadariyla alaninda cidden uzman. Elinden cok hasta gecmis, ama insan iliskileri biraz degisik. Yine de profesyonel olani tercih etmek lazim.
Bana tekrar olurmusun deseler yine olurum..hiç ağrı yok tampon bile koymadı doktorum sormak istedikleriniz var ise durabilirsiniz ..
merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım
Bugün 8.günüm burnumu çok beğendim ama ödem olduğu için biraz şiş o da zamanla geçecek doktorun bıçağı iyi tavsiye ederim.
canım bende o doktora olmayı düşünüyorumm..ismini duydum yaptığı burunları gördüm hepsinide beğendim umarım benimkinide güzel yapar.fotoların varsa bakabilirmiyiz.
Nazenin fotogrfini ekleyebilirmsn bakalim bide ne kadara ameliyat olmstn hangi hastanedeBana tekrar olurmusun deseler yine olurum..hiç ağrı yok tampon bile koymadı doktorum sormak istedikleriniz var ise durabilirsiniz ..
Bugün 8.günüm burnumu çok beğendim ama ödem olduğu için biraz şiş o da zamanla geçecek doktorun bıçağı iyi tavsiye ederim.
Nazenin fotogrfini ekleyebilirmsn bakalim bide ne kadara ameliyat olmstn hangi hastanede
merhabaa tekrardan konuyu görünce hemencikk daldim vallahi araniza, ariodum ztn bende sizlerriiibende istiyorum kayseride olmak ama hic bi doktor bilgim yok, almanyada yasiorum ,sadece tekden hastanesinde kuzenim ameliyat olmustu ,burun süper findik gibi görünüo ama hangi doktordu onu tekrar sormam lazim kuzenime
Ayhan gültekine olmuş ameliyatını.Sevgi hastanesnde o doktor.Bnde cuma günü görüşmeye gidicem inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?