kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

doktor tampon bile koymuyomuş işinde uzman biri bende.sdce kbb doktoru olduğu için tercih edilmiyo olabilir.
ff onemli olan sonuc canim bi sekilde ameliyat sonrasi zor oluck tabi tampon koyup koymmk deilde sonucun nasi oldugu onemli cnm ins istedgn gbi olur yaptrrsn gorslerini yenidn almk isterm

ff onemli olan sonuc canim bi sekilde ameliyat sonrasi zor oluck tabi tampon koyup koymmk deilde sonucun nasi oldugu onemli cnm ins istedgn gbi olur yaptrrsn gorslerini yenidn almk isterm

Cuma günü görüşücem umarım güzel geçer ameliyatmda..Ama bnm etrafımdan 3 kişi bu doktora yaptrdı ve hepsinide beğendm çok doğal görünüyo burunları.Hemen foto yüklermm burnum hazır hale gelince :))

Tmm canim tesekkurler ins istedgin gbi olur sorunsuz ve guzel olur :)) merakla beklicm fotolarini :)

meraba arkadaşlar cumartesi günü yani 08.06.13 te saffet beye ameliyat oldum 11 inde tamponum çıktı alçı daha duruyor pazartesi çıkartalım dedi ama benim iş başı yapmam gerekiyor pazar çıkartacaz inşallh.ama morluklarım ve şişler daha gitmedi yaa..
birde alçı sanki biraz kendini topladı gibi sanki yani şey gibi yıkanınca küçülen çamaşırla olurya onun gibi işte:)) bana mı öyle geliyor anlamadım akıntı da devam ediyor daha nefes alıp vermede sıkıntı devam edıyor inşallah sonucu iyi olur ya

canım bnde yrn olucam ameliyatı.çok korkuyormmm inşallah güzel oluurrr

Hadi bakalim hayrlisi canim ins guzel gecer

ameliyttn çıktım bugün 3.günüm doktor tampon kullanmadı fazla kanaman olmadı dedi.burun deliklerimin önünü açı rhtladım biraz burun deliklerimi küçültmüş ucu falanda değişmiş sdce o kdrck gördm o bile garibime gitti ama fındık kdr kalmış :))

Gecmis olsun canim nasi oldu memnunmusun foto yukleyeblrmsn birdr arkadslk gonderiorm fotogrfna bkbilirsem cok sevncn cnm

Kızlar dünya hastanesinde ki kbb ci Mehmet Türkay hakkında bilgisi olan var mı? Bir kaç tanıdığım ameliyat olmuş ve gayet memnunlar.

Gecmis olsun canim nasi oldu memnunmusun foto yukleyeblrmsn birdr arkadslk gonderiorm fotogrfna bkbilirsem cok sevncn cnm

canım burnum şuanda inanlmaz şiş..ama alçım çıktı yandan görüntüsü çok hoş çok kavis istememştm fazla kalkmasınıda istemedm doğal durusn dedm kesnlkle çok doğal duruyor burnuumm tavsiye ediyorum doktorumum:)kendinden çok emin biri ve işini biliyor ne ağrım oldu ne bi kanamam

Geçmiş olsun. Bende 2 yıldır doktor arıyorum ama hala bir türlü karar veremedim. Saffet örs ile bile görüşmeye gittim ama yaptığı burunları pek beğenmedim açıkçası, bir tanıdığımızda ona başka bir ameliyat olmuştu 2 yıl üstünden geçmesine ragmen hala dikiş izleri belliydi. Bana işinde iyi biri gibi gelmedi. (Bunlar sadece benim görüşümdür. Çoğu insan onun işini beğenebilir tabikiide) zaten birçok kişide forumda memnun olmadıklarını belirtmiş. Anladığım kadarıyla siz Dr.Ayhan gültekin den memnun kalmışsınız. Özel olmazsa eğer ameliyatınızı ne kadara yaptırdığınızı yazabilir misiniz? Birde burun ameliyatı için görüşmeye gidildiği zaman muayane ücreti ödeniyor mu? (Çogu estetisyen talep etmediği için sordum) Kbb olduğu için sanırım ücret alınıyordur. :26:

fiyatlar doktordan doktora farklılık gösteriyor. Görüşmeye gittiginiz zaman size söylüyorlar. 2000 tl ye yapanda var 2500 € ya yapanda var. :) belki daha uyguna yapanıda bulabilirsiniz.

saffet örs 2000 tl
ahmet tuna eren 2000 euro
ayhan gültekin 1200 tl
bnm doktorum kulak burun boğazcı burnumda kemik büyümesi vardı o kısmı sgk karşılıyor.1200 tl yide kendisi alıyor estetik görünüm kattığı için.ameliyatm çok kolay geçti kızlar bir saat sürdü tampon kullanmadı çok rahattımm

Merhaba kızlar peki bu doktorlardan birinr revizyon olan var mı ? birde benim sorunumburun ucu yandan dışarıda hani şu pinokyo burun diolar ya ama çok fazla değil orantısı biraz bozuk yani çenme göre biraz dışarda onu kısalttırmak istiyorum bu şekil ucunu küçülttüren var mı yani bu konuda iyi bir doktor var mı kayseride lütfen yardımlarınızı bekliyorum ...

canım bnm burnum önceden çok uzun görünüyordu doktorum öncelikle o ucundaki sivriliği götüreceğim dedi ve yandan görüntüsü kısaldı..hangi doktora anlatırsan yapar bunu

canım bnm burnum önceden çok uzun görünüyordu doktorum öncelikle o ucundaki sivriliği götüreceğim dedi ve yandan görüntüsü kısaldı..hangi doktora anlatırsan yapar bunu

ama kaç saat anlattım yok basık olur yok burnun yok gibi olur falan dedi ben ısrar edince tamam anladım sen usivri olsun istemiyorsun dedi tamam dedi bende yapıcak sandım ama kandırdı resmen ve ucuna hiç dokunmamış senin doktorun kbbcimiydi ve sonuçtan memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…