canım bnm burnum önceden çok uzun görünüyordu doktorum öncelikle o ucundaki sivriliği götüreceğim dedi ve yandan görüntüsü kısaldı..hangi doktora anlatırsan yapar bunu
ff onemli olan sonuc canim bi sekilde ameliyat sonrasi zor oluck tabi tampon koyup koymmk deilde sonucun nasi oldugu onemli cnm ins istedgn gbi olur yaptrrsn gorslerini yenidn almk isterm
2000 tl ye oldum.fotolari hala gormek istersen atarim.yeni gordum cunku...ne kadara ameliyat oldun canım?? fotolarına bakabilirmiyiz
2000 tl ye oldum.fotolari hala gormek istersen atarim.yeni gordum cunku...
ahmet tuna eren e burnunuzu yaptırdınız mı yaptırdıysanız sonuç nasıl oldu???? yardım lütfennn.........meraba canim bende ahmet tuna erene burnumu yaptirtmak istiyorum acaba sen yaptirdinmi burnunu bide ne kadara yapti bilgi verirmisin biraz
fotoğraflarınızı görebilir miyim acaba???Bende Umut ÖZBEBİT e yaptırdım. Umut hoca işinde en iyilerden birisi sonuçtan kesinlikle memnun kalıcaksınız. Sadece doktor olarak değil insan olarak yaklaşımından samimiyetinden hizmet kalitesinden çoook memnun kaldım. 1 kişi bile olumsuz yorumda bulunmadı . Benden sonra bir çok arkadaşımda ameliyat oldu hepside cok memnunlar. zaten benim kadar Nazlı ve huysuz bi hastayla uğraştığı için ona minnettarım :))
çok sevinirim...Bulursam nerden koyuldugunu yada mesajla atıyım :))
Bende Umut ÖZBEBİT e yaptırdım. Umut hoca işinde en iyilerden birisi sonuçtan kesinlikle memnun kalıcaksınız. Sadece doktor olarak değil insan olarak yaklaşımından samimiyetinden hizmet kalitesinden çoook memnun kaldım. 1 kişi bile olumsuz yorumda bulunmadı . Benden sonra bir çok arkadaşımda ameliyat oldu hepside cok memnunlar. zaten benim kadar Nazlı ve huysuz bi hastayla uğraştığı için ona minnettarım :))
kızlar forumda deneme sayfaları var orada lüzumlu lüzumsuz şeyler yazarak msj sayınızı doldurabilirsiniz....Bende mesaj hakkımı dolduramadıgım için fotograf atamıyorm malesef(
merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım[/QUOT
slm kızlar ben 2 ay önce Ahmet tuna eren beye burun ameliyatı oldum.Bende sizler gibi çok kişi araştırdım. sonunda tuna beye karar verdim.benimle çok güzel ilgilendi ameliyat öncesi fotoğraflarımı çekti.yeni burnumu birlikte oluşturduk.ameliyatı olduktan sonra hiç ağrım ve morluklarım olmadı çok rahattım.Özellikle hastalarına olan ilgisi beni çok mutlu etti.Herkese tuna beyi tavsiye ederim.O artık bizim aile doktorumuz.
ahmet tuna eren e burnunuzu yaptırdınız mı yaptırdıysanız sonuç nasıl oldu???? yardım lütfennn.........
ben yeni üye oldum bende Ahmet tuna beye burnumu yaptırdım.çokta güzel oldu herkese tavsiye ederim.Burnum çok doğal oldu.hiç agrı hissetmedim.morluklarımda olmadı.sonuçtan çok memnunum.ben kayseride birçok kişiyle görüştüm ama bence en iyisi Ahmet tuna eren bey. hastalarıyla çok ilgileniyor kesinlikle sizde sonuçtan memnun kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?