kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

Umut Beyi tercih ederseniz pişman olmazsınız. Burnunuzu güzel yüzünüze uygun yapiyor hemde çok ilgili biri. Ben çok memnun kaldim tereddüt etmeden tavsiye ediyorum. Benim için uzmanlığı kadar yaklaşımı da önemli. Hastasına değer veriyor. Daha ne olsun :))

2000 tl ye oldum.fotolari hala gormek istersen atarim.yeni gordum cunku...

lütfen fotolarınızı yükleyinnnn. çünkü bende burun estetiği düşünüyorum ama hala karar veremedim. gerçi bu formda yeni olduğum için görebilir miyim bilmiyorum....

Bende Umut ÖZBEBİT e yaptırdım. Umut hoca işinde en iyilerden birisi sonuçtan kesinlikle memnun kalıcaksınız. Sadece doktor olarak değil insan olarak yaklaşımından samimiyetinden hizmet kalitesinden çoook memnun kaldım. 1 kişi bile olumsuz yorumda bulunmadı . Benden sonra bir çok arkadaşımda ameliyat oldu hepside cok memnunlar. zaten benim kadar Nazlı ve huysuz bi hastayla uğraştığı için ona minnettarım :))

fotoğraflarınızı görebilir miyim acaba???

merhaba

fotoğrafları çok merak ettim doğrusu umut beyin ameliyat fiyatı ne kadar?

arkadaşlar merhaba bende burnumdan ameliyat olmayı istiyorum ama henüz cesaret edemedim olanlar bana özelden fotoğraf gönderebilir mi henüz 25 mesaj hakkını doldurmadığım için atılan fotoğrafları göremiyorum gönderen olursa çok sevinirim.

Bende mesaj hakkımı dolduramadıgım için fotograf atamıyorm malesef (

Son düzenleme:

ahmet tuna eren e burnunuzu yaptırdınız mı yaptırdıysanız sonuç nasıl oldu???? yardım lütfennn.........

ben yeni üye oldum bende Ahmet tuna beye burnumu yaptırdım.çokta güzel oldu herkese tavsiye ederim.Burnum çok doğal oldu.hiç agrı hissetmedim.morluklarımda olmadı.sonuçtan çok memnunum.ben kayseride birçok kişiyle görüştüm ama bence en iyisi Ahmet tuna eren bey. hastalarıyla çok ilgileniyor kesinlikle sizde sonuçtan memnun kalırsınız.

ne kadara oldunuz ameliyatınızı? acaba fotoğrafınızı gönderebilir misiniz ya da yükleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…