kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

merhabalar. ben daha önce 2 kez burun ameliyatı gecirdimç ikiside birbirinden beterdi. ilkini devlet hastanesinde oldum ikincisinde ayhan gültekin yaptı. hiç mi hiç memnun kalmadım. 3. ameliyatımı olmayı duusunuyrum. önerebileceginiz iyi bir doktor varmı

CANIM İLKİNİ DEVLETTE KİME OLDUN? REVİZYONDA UMUT BEYİ ÖNERİYORLAR MADDİ SIKINTIN YOKSA BENDE 2. AMELİYATIMI OLCAM AMA DEVLETTE OLCAM BU SEFER.

CANIM İLKİNİ DEVLETTE KİME OLDUN? REVİZYONDA UMUT BEYİ ÖNERİYORLAR MADDİ SIKINTIN YOKSA BENDE 2. AMELİYATIMI OLCAM AMA DEVLETTE OLCAM BU SEFER.
Mehmet arif karagöze oldum. Şuan devlette değil zaten antalya ya gitmiş. Umut bey dediginiz devşet hastanesinde mi? Bir de soyadını öğrenebilir miyim.

Mehmet arif karagöze oldum. Şuan devlette değil zaten antalya ya gitmiş. Umut bey dediginiz devşet hastanesinde mi? Bir de soyadını öğrenebilir miyim.
canım umut özbebit simetri güzellik merkezi varmiş orda özelde yani nırmalde 3500 civarı ama revizyona ne der bilmiyorum. ben şimdi sedat tatara olacagım devlet hastanesinde gazi üniden gelmiş bana güven verdio yüzden 2. ameliyatm olmasına ragmen devlette olacagım.

Eğer ameliyat olduysanız sonuçlarını paylaşır mısınız lütfen? Memnun musunuz?

Arkadaşlar benim bir tanidigim umut ozbebite ameliyat oldu 5 sene önce ama şuan ilk günkü gibi sanki çok şiş evet dogal duruyor ameliyatli gibi degil ama hastasida sişlerin cok zaman sonra gittigini soyluyor bence halende çok şiş ödem olmamasina ragmen o şekildede kaldi yoksa umut hoca çok ilgili gercekten

Ahmet tuna beyle gorustum ama çok korkuyorum simülasyon da gosterdigi gibi oldu mu acaba bir de önden görünüşü göstermedi yardımcı olur musunuz zor bi süreç mi

Bu sene kendisine 2.kez burun ameliyatı oldum.İlkinde nefes almamda zorluk oluştu ve sonrasında burunumdaki eğrilik beni çok rahatsız etti ardından tekrar ameliyat olmak istedim Dr.Tuna Bey benden yine ücret istedi kendi hatası olduğu halde ve kabul ettim. 2.ameliyatın ardından burnumda gerçekten iyi bir düzelme beklerken yine hayal kırıklığına uğradım ve kendisi kabullenmiyor bu durumuve burdan burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşları uyarıyorum Kayseride ameliyat olmayın bence gidin İstanbul'a veya Ankaraya orada daha işin ehli Doktorlara olun ameliyatı .Aslında suçlamak değil niyetim benim yaşadığım olay bu arkadaşlar(Kayseri'de iyi doktorlar vardır onlar hakkında birşey diyemem tabi) .ARKADAŞLAR SAKIN!!

Ben umut beye oldum kayseri acıbadem hastanesinde.Çok memnunum instagram hesabından da yaptığı burunları görebilirsiniz.Harika iş çıkarıyor adam resmen rinoplasti uzmanı kesinlikle başkasına olmayın hiç riske atmayın

Mrb yasemin ceylan hanim kapalı amaliyati mi oldunuz açık mi.ikinci sorum da fiyat ne kadar di bende umut beye olmayı düşünüyorum

Mrb yasemin ceylan hanim kapalı amaliyati mi oldunuz açık mi.ikinci sorum da fiyat ne kadar di bende umut beye olmayı düşünüyorum
Kapalı oldum umut bey çok başarılı ona güvenebilirsiniz :) 6.500 TL fiyat vermişlerdi acıbadem hastanesinde yapılıyor ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…