kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

Arkadaşlar ben de mehmet gökhan şahineoldum. Su an burnumda sol tarafim cçökük duruyor. Gökhan bey gerçekten çok iyi sıcak kanlı bir doktor. Ameliyat olalı kırk günoluyor. Burnum iiçin de gökhan bey için de hükümvermek iiçin erken ama bilmiyorum endiseliyim. Aynı sorunu yaşayan oldu mi

kayseri devlet hastanesinde sedat tatar a ameliyat olan var mı aranızda.geçen hafta görüştüm.resim gösteremiyor sinizüt konusunda bir şey yapamıyormuş.burun ucu kıkırdağımda sorun varmış düzeltilecek ve burun inceltilecek.sadece alçı parası ödeyecekmişim.düşüneyim dedim ameliyat gününü almadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Soyle söyleyim devlet özel önemli değil. Doktor başarılı bir doktorsa resim göstermese de olur.DDediğin gibi bu doktorla ameliyat olanlarla iletişim kurabilirsen güzel olur. devlet hastanesinde olup nerdeyse hiç ücret ödemeyen ancak çok memnun olan insanlar var. Tabi milyarlar verip kötü burna sahip olanlar da...

Canim ne kadara yaptı fiyat olarak bir de önceki sonraki halini görmem mümkün mü ben de ahmet beye ameliyat olmayı düşünüyorum :)

Ne kadara yaptı peki

Canim burnunda çok mu ileri derece sorun vardı acaba herkes memnunum yazmış

kızlar ben araştırma hastanesinde sedat tatar a ameliyat oldum.hiç ücret ödemedim.kalın derili geniş düşük kocaman bir burnum vardı.bi taraf hep tıkalıydı.diğer taraf ta bazen tıkanıyordu.sürekli başım boğazım ağlıyordu.doktor kalın derili olduğun için çok beklentiye girme dedi.ben zaten araştırmıştım biliyordum bunları.ameliyat oldum.iyiki olmuşum.yanlardan daraltti kemeri aldı hafif kaldirdi inceltti.şu an hala iyileşme evresindeyim 2 aya yaklastim.çok memnunum.tavsiye ederim

Merhaba. Ben burun estetiği düşünüyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Hem beni ayrıntılı bilgilendirecek hemde kayseride en iyi doktor tavsiye edecek bayanlardan mesaj bekliyorum

Merhaba. Ben burun estetiği düşünüyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Hem beni ayrıntılı bilgilendirecek hemde kayseride en iyi doktor tavsiye edecek bayanlardan mesaj bekliyorum
ben 2 yıl önce saffet örse ameliyat oldum kimse ameliyatlı olduguna inanmıyor cunku kalkık bir burun olmadı hatta ucu cok düştü hiç memnun değilim görüştüm gel kaldıralım dedi ama yine kötü olursa diye başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

Kayseride burun estetigi olmak isteyenler bu benim bu konuya 3 veya 4ncu yazisim saffet ors e ameliyat olmustum burun estetigi hiç ama hiç guzel bir burun yapmıyor kesinlikte gidipte ameliyat olmayin çok pisman olursunuz bunu söyleyen okuduysaniz tek ben degilim herkes memnun degil paraniza yazık olur vallahi ben cok pismanim banada ameliyat olacagim zaman bir kisi

teoman beyin revizyon fiyatlarını da biliyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…