kızlar bende zeki beyin hastasıyım sürekli ona gidiyordum.3 aylık hamileyim bugün bana normal doğum isteyip istemediğimi sordu bende normal doğumdan korkmadığımı yapabileceğimi söyledim.o zaman seni diğer doktorlarımıza yönlendiricem ben sezeryan ve tüp bebek yaptıran hastaları takip ediyorum dedi.moralim cok bozuldu doktoruma cok alışmıştım.daha önceden normal doğum yaptırdığı birsürü tanıdığım var.gercekten normal doğum düşünen hastalara artık bakmıyormu?lütfen cvplarınız benim için cok önemli
vallahi sinirden ağlıcamcok iyi hatta mükemmel bir doktor.daha önceden dış gebelik gecirdim ameliyata gerek kalmadan erken teshis etti iğneyle atlattım.cok hassas anlayıslı bir doktor.doktorumu değiştirmek istemiyorum.bende acaba banamı tavır aldı dedim.randevu saatinde sıkıntı yasadık esimde zeki beyin sekreterini bashekime şikayet etmiş.acaba bana özel bir muamelemi diye düşündüm.valla bilmiyorum sırf zeki beyden ayrılmamak için sezeryan bile düşünebilirim
evet canım 15 gün sonraya randevu veriyorlar.odasının önü tıklım tıklım olur.saat 1'e randevu verirler.12:30 da gidersin girişini yaptırısın saat 2 de muayeneye girersin.ama bütün bunlara rağmen kimse zeki beyden vazgecmiyor.her gittiğimizde esim deliriyor o randevudaki yasanan sıkıntıya.bugünde zaten patladı.ne bileyim ya hayırlısı olsun
hilalcim haklısın.daha önceden vajinusmustum bana riske atmayalım sezeryan düşünürüz demişti.bugünde normal doğum yapabilirmisin korku varmı dedi bende yok dedim yapabilrim dedim.ama ben ilerisini bilememki.belki catım kemik yapım uygun değil normal yapamıcam ben nerden bileyim 6 ay sonrasını.kendimi sap gibi ortada kalmış hissettim.sadece su yönden mantıklı geldi.o kadar yoğun bir doktorki normal doğum zaman ister.belki 12 belki 24 saat sancı ceken hastayı sürekli takip etmek ister.belkide sırf bu yüzden öyle dedi.
insanın güvenebileceği bir doktor bulması çok zor ama bu şekilde bir tavır izlemesi kabul edilemez bence sağlık bakanlığı sezeryanı zorunlu olmadıkça yasaklıyor buda insanları nerdeyse sezeryana yönlendiriyor hamileliğinde sorun yoksa başka doktor devam edebilirsin zeki bey riskli gebeliklerle ve tüp bebekle uğraşıyor diye biliyorum
bencede çok acele bi soru doktorda kendine göre haklıdır tabi bi bildiği vardır ama bence bunun için strese girmene gerek yok önemli olan gebeliğinin sağlıklı geçmesi bence tekrar tekrar zorlamanın sormanın anlamı yok başka bi doktor araştır keyfini çıkar bebeğini beklerken... hayırlısı olsun hakkında...
merhaba bende zeki beyin hastasıyım nerdeyse3 yıldır ona gidiyorum. benm gerçekten sıkıntım var bebeğim olmuyor. ve belkide benm gibi bir çok kişi var ... hepinizinde bildiği gibi çok yoğun adam bu alana yoğunlaştı gördüğüm kadarıyla . konuya şöyle bir göz attım . bu durum kesinlikle şahsi değil. ilçeden gelen bi arkadasada aynı şeyi dediler . bizzat şahit oldum . bence boşu boşuna sıkıntı etmeyin çok şükür ki allah size kısmet etmiş :))) şimdiden gözünüz aydın olsun .
merhaba öncelikle geçmiş olsun.benim annem 50 yaşında ve 13 yıldır zeki yılmazın hastası.annem 2002 de myomları için zeki yılmaza gitti.kesinlikle ameliyatı ilgilenişi hastaya moral vermesi destek olması bakımından harika bir doktor.ayrıca hasta yakınlarını da anlayabileceği düzeyde bilgilendirmekte.zeki bey benimde doktorum ve çok menunum.inşallah size de faydası dokunur.geçmiş olsun tekrardanArkadaşlar 42 yasındayım benimki hamilelik değil.10 cm miyomum var acil alınması gerekiyor.2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi.çok kararsız kaldım birde zeki beye görün harika bir doktor dediler.acaba doğumlarda olduğu kadar ameliyatlardada başarılımıdır? Bu konuda bilginiz varmı??
çok teşekkur ederim güven duydum sözlerinizden zaten en son zeki beyde karar kıldım. ıyı günlermerhaba öncelikle geçmiş olsun.benim annem 50 yaşında ve 13 yıldır zeki yılmazın hastası.annem 2002 de myomları için zeki yılmaza gitti.kesinlikle ameliyatı ilgilenişi hastaya moral vermesi destek olması bakımından harika bir doktor.ayrıca hasta yakınlarını da anlayabileceği düzeyde bilgilendirmekte.zeki bey benimde doktorum ve çok menunum.inşallah size de faydası dokunur.geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?