kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

melikgazi hastanesinde mustafa beyi önerdi bugün arkadaşım..
kendisinin başlarda sorunları varmış hamilelikle ilgili ama çok sağlıklı bi bebek dünyaya getirmiş hastaneyi de çok övüyolar..

melıkgazı hastanesı su alparslan mah dekımı acaba

melıkgazı hastanesı su alparslan mah dekımı acaba
canım mrb.. onlıne oldugunu gordum yazayım dedım hala içine sınen bı hastane bulamamısn.. üzüldüm.. yasadığım seylerı paylasıp endıselendırmek ıstemezdım ama paylasmasam da kendımı vicdanen kotu hıssedecektım.. ki; burada bı tek ben değilim sorun yasayan.. sayfayı bastan sona okuyanlar bılır cambazz rumuzlu bayanın bı yakını da sezeryanla doğum yapıp hem bebegı hem kendısı enfeksıyon kapmış oda bunu paylasmıstı.. bunların harıcınde 2 enfeksıyon vakası daha bılıyorum memorıalde yasanan bırı bobrekten dolayı rahatsızlıgı olan bırı onu tesadüfen kuaförde duydum bı bayandan dıgerıde tanıdıgım bırının kayın valıdesı kalca kemıgı kırılan yaslı bı bayan.. bılmıyorum ama bebegımın doktoru bıle o hastaneye transfer olmus ahmet kamalı,gıtmedım .. bence dogru bı karar ..ınsallah bulursun canım kalpten ıstıyorum bende 5. ayımda degıstırmıstım doktoru, oncesınde bı cok doktor hastane gezdım acıbademın fıyatı 1500 ken bırden 2200 oldu yok artık dedım degıstırdım elıf cınardan memnundum.

Son düzenleme:
ponpon desene ben gumburtuye gıtmısım

Son düzenleme:

dünya hastanesinden neden uzak dur dedin canım.ben aynur hanıma gidiyorum ve nerdeyse 1 ayım kaldı doğuma ...

ah acıbadem cok az daha uygun olsa gıdeceksın dırekt kafanda hıcbır soru kalmıyacak temızlık hıjyen nezaket hepsı orda var

dünya hastanesinden neden uzak dur dedin canım.ben aynur hanıma gidiyorum ve nerdeyse 1 ayım kaldı doğuma ...
aynur hanımın iyi olduğunu duydum cnm bi arkim orda doğum yaptı temmuzda hiç sevmedi..ilk doğumunu da orda yapmış ama bu doğumunda çok ilgisizlermiş hastanenin ortamı falan hiç hoşuna gitmemiş..normal basit bi doğumdu doğumevinde bile ancak o kdr olurdu diyo..bebek doğduktan sora bebeğin aşılarını falan sormuş çocuk doktoru pek ilgili değilmiş..bu tür şeyler söledi..

merhabalar hanımlar ben aslen Kayseri'liyim ama Amasya'da yaşıyorum doğum için Kayseri'ye geleceğim daha önce tekdende zehra hanıma gittim 2 kez memnundum ki o klasik cümle kadın doktorlar agresif ve kompleksli oluyor işte(!).. bununla karşılaşınca daha önce tecrübe ettiğim Çetin Arık'a yöneldim birkez gittim kontrole bazı sebeplerden dolayı farklı şehirlerde farklı doktorlara gitmek zorunda kaldım hep ama doğum tarihi 19 şubat denirken birden Çetin bey 9 şubat dedi çok şaşırdım hemen belirttim 19 şubat denildiğini Çetin beyde kemik gelişimi filan dedi anlayamadım ne olduğu harbi harbi kafam karıştı.. böylesi bir durumla karşılaşan varmı? Çetin beyi önerenler var msjlarda bundan dolayı sordum..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..35 haftalık hamileyim memorıal de tolga beye gidiorum hamileliğmin başından beri o kadar ilgili ve nazik ki çok memnunum onunla karşılaştığım için..testler şeker yüklemesi tahliller hepsini en ince detayına kadar size anlatıp bilgi veriyo ve çok rahatlatıyo..en önemlisi siz ne isterseniz onu yapma taraftarı.4 hafta sonra doğumum var o zaman da doğum tecrübelerimi paylaşır,sizi rahatlatabilirim inşallah

yaaaaa lütfennnnnnnnnnn ama lütfennnnnn paylaş deneyimini ...inşallah sağlıkla geçirirsin doğumu ve bebekini alırsın kucağına ...

Kafamız çoooook karışık doktordan yana değil hastaneden yana ...
Peki sen normal mi sezeryan mı nasıl düşünüyorsun ??????????

ponpon desene ben gumburtuye gıtmısım

Bilemedim ki canım benimmmm ... Anlattıklarından ben de çok etkilendim ...Hatta ilk başta memorial asla , kızılay bile daha iyi diyordum ...
Ama şimdi deli dürdane gibi bi sürü doktor değiştirince insan şaşkın oluyor ...Artık bir karar ver diyor kendine ...
Aslında acıbadem hakikaten iyi diyolar ...Ama eşim 5 bin diye duymuş epidural sezeryan için ben de saçmalama dedim bu ne " çocuğu beğenmezseniz , estetik yapıyoruz mis gibi oluyor " programı da mı varmış doğumun içinde dedim hatta ....Tövbeeeee tövbeeeee =)

Sanırım Acıbadem de bir fiyat araştırmasına gidip ...Memorial 'la da konuşmam lazım ...Ki dediğin gibi sağlık bu her şeyden önce bebeklerimizin sağlığı ...

Kafamızda deli sorulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :44:

İnşallah doktor değiştirmek hic istemezdim su zamanda ama işte(napcam bilmiyorum yokmu bir önerisi olan

Arkadaşım merhaba; 1 hafta önce senin gibi ben de dr arıyordum tam 3 doktor değiştirdim ama en sonunda hem hastane hem de doktorumu buldum. Acıbadem hastanesi dr Mustafa Taş, mükemmel bir doktor kafandaki herseyi soruyorsun 1 sayfa dolusu soruyla gittim evde hepsini hazırlamıştım hepsine sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi :) beni aydinlattı doğum çok önemli insan kaç defa doğum yapar hayatında o yüzden maddi açıdan da eşimle doktorumuzu görünce fikirlerimiz değişti, doğum ücreti 3 paket var 2500 3500 ve 4500 ama bunlardan da bayağı indirim oluyor doğum öncesi hazırlık kursları da dahil yapmışlar paketleri, en azından aklında doktoru ve hastanesi ile ilgili soru işaretleri olan arkadaşlara tavsiye ederim Mustafa beyi, yarın da bir arkadaşımı daha yönlendirdim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)

inşallah canım..sezeryan düşünüyoruz şimdilik bi sorun çıkmazsa.Ben doktorumun yaptığı sezeryan hastalarını bebeklerini ziyaret ettim şikayet edilecek bi durumla karşılaşmadım bu daha da rahatlattı beni.her cumartesi kontrolüm var yeni bilgiler edindikçe paylaşmaya çalışacağım..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…