melikgazi hastanesinde mustafa beyi önerdi bugün arkadaşım..
kendisinin başlarda sorunları varmış hamilelikle ilgili ama çok sağlıklı bi bebek dünyaya getirmiş hastaneyi de çok övüyolar..
evet cnm bi tane zaten.. kasseria nın arkasında kalıyo yanlış hatırlamıyosam..melıkgazı hastanesı su alparslan mah dekımı acaba
canım mrb.. onlıne oldugunu gordum yazayım dedım hala içine sınen bı hastane bulamamısn.. üzüldüm.. yasadığım seylerı paylasıp endıselendırmek ıstemezdım ama paylasmasam da kendımı vicdanen kotu hıssedecektım.. ki; burada bı tek ben değilim sorun yasayan.. sayfayı bastan sona okuyanlar bılır cambazz rumuzlu bayanın bı yakını da sezeryanla doğum yapıp hem bebegı hem kendısı enfeksıyon kapmış oda bunu paylasmıstı.. bunların harıcınde 2 enfeksıyon vakası daha bılıyorum memorıalde yasanan bırı bobrekten dolayı rahatsızlıgı olan bırı onu tesadüfen kuaförde duydum bı bayandan dıgerıde tanıdıgım bırının kayın valıdesı kalca kemıgı kırılan yaslı bı bayan.. bılmıyorum ama bebegımın doktoru bıle o hastaneye transfer olmus ahmet kamalı,gıtmedım .. bence dogru bı karar ..ınsallah bulursun canım kalpten ıstıyorum bende 5. ayımda degıstırmıstım doktoru, oncesınde bı cok doktor hastane gezdım acıbademın fıyatı 1500 ken bırden 2200 oldu yok artık dedım degıstırdım elıf cınardan memnundum.melıkgazı hastanesı su alparslan mah dekımı acaba
ponpon desene ben gumburtuye gıtmısımYafu arkadaşlar hakikaten Serdar'a katılıyorum bu konuda kafamızda deli sorular =)))
Memorial düşünmüyorum doğum için diyodum ama yine kafam karıştı ...
Tanıdıklarınızdan var mı sapasağlam sezeryan olan orada..
Çünkü sanırım fark ediyormuş ..Normal doğumda bütün aletler dezenkefte edilirken , sezeryan da sterilize ediliyormuş yani makinenin içinden geçip gıcır gıcır oluyormuş =)
O yüzden soruyorum MEMORİAL DA SEZERYAN OLUP MENNUN KALAN TANIDIKLARINIZ VAR MIDIR ACEP
Doktorumu da çok seviyorum çünkü ...
Benım aletler tamda boyle," dezenkefte" olmuş galıbaaDezenkefte etmek ne yahu değil tabii ki " dezenfekte " =)))
arkadasım bunu gormeden ozel msj atmıstım sana evet cok az kaldı ve malesef halen ıcıme sınecek bırını bulamadım fatma hanımdan cıdden cok sogudum o yuzden bıraktım orayı hep terslık duydum .zamanım cok az kaldı bu yuzden gecelerı doktor dusunmekten uyuyamıyorum yaaaa cok zor bır durum bu [/QUOTcanım sen fatma hanımdan neden soğudun merak ettım? şu şeker yuklemesı konusu mu? yoksa baska bıseyler mı oldu? ben hastaneden ne kadar memnun kalmasamda fatma hanımı hep takdır ettım oncelıkle içten ve dogal ayrıca dogumdan once de doğum sırasında da beni mukemmel motıve ettı keske baska hastaneye transfer olsa
ammann 10 haftan kalmış inşallah iyi bi doktor bulursun..
dünya hastanesinden uzak durmanı tavsiye ederim..
melikgazi hastanesini çok övdüler doktoru için pek bişe sölemediler de..
inşallah bi an evvel bulursun doktorunu..
arkadasım bunu gormeden ozel msj atmıstım sana evet cok az kaldı ve malesef halen ıcıme sınecek bırını bulamadım fatma hanımdan cıdden cok sogudum o yuzden bıraktım orayı hep terslık duydum .zamanım cok az kaldı bu yuzden gecelerı doktor dusunmekten uyuyamıyorum yaaaa cok zor bır durum bu [/QUOTcanım sen fatma hanımdan neden soğudun merak ettım? şu şeker yuklemesı konusu mu? yoksa baska bıseyler mı oldu? ben hastaneden ne kadar memnun kalmasamda fatma hanımı hep takdır ettım oncelıkle içten ve dogal ayrıca dogumdan once de doğum sırasında da beni mukemmel motıve ettı keske baska hastaneye transfer olsa
bılmıyorumkı canım son ıkı gıdısımde cok surat salladı ılkınde deım olabılır bır sorun ınsanlık halı moralı bozuktur ıkıncısındede ole olunca canım sıkıldı.kı ben ole cok konusan memnunıyetsız bır hasta profılıde degılım yanı bu yuzden cok uzgunum su stden sonra hastane degıstırmek cok zoruma gıdıyor halbukı ben ona cok guvenmıs ve sevmıstım sımdı cok moralım bozuk sabahtan berı agladım yok yanı yook ınsan ıyce duygusallasıyor yanı bı sureden sonra bırde hataneyle ılgılıde aynı seylerı hep duyuyorum ıyce panık oldum
canım baska duydugun bana tavsıye edebılecegın bırı var mı
normal doğumdu canım( bebek engellı olacak diye cokk korktum ama cok sukur annemızde bebegımızde ıyıler...
aynur hanımın iyi olduğunu duydum cnm bi arkim orda doğum yaptı temmuzda hiç sevmedi..ilk doğumunu da orda yapmış ama bu doğumunda çok ilgisizlermiş hastanenin ortamı falan hiç hoşuna gitmemiş..normal basit bi doğumdu doğumevinde bile ancak o kdr olurdu diyo..bebek doğduktan sora bebeğin aşılarını falan sormuş çocuk doktoru pek ilgili değilmiş..bu tür şeyler söledi..dünya hastanesinden neden uzak dur dedin canım.ben aynur hanıma gidiyorum ve nerdeyse 1 ayım kaldı doğuma ...
canım yapma böyle.. herşeyi bi kenara bırak şunu düşün sen memnun kalsanda kalmasanda doğumun allahın takdır ettıgı sekılde olacak kendını yıpratma lutfen ..ıyı dusun motıve ol dua et..ınşallah hayırlı sağlıklı olur dogumun, bılıyorum artık sen dursanda hormonların senı herseye ağlatmayı basarıyo saolsunlar..ısenın ıcın bı kac arkadasımı arayıp arastırıcam kısa zamanda donucem bebişi de kendini de üzme lütfenbılmıyorumkı canım son ıkı gıdısımde cok surat salladı ılkınde deım olabılır bır sorun ınsanlık halı moralı bozuktur ıkıncısındede ole olunca canım sıkıldı.kı ben ole cok konusan memnunıyetsız bır hasta profılıde degılım yanı bu yuzden cok uzgunum su stden sonra hastane degıstırmek cok zoruma gıdıyor halbukı ben ona cok guvenmıs ve sevmıstım sımdı cok moralım bozuk sabahtan berı agladım yok yanı yook ınsan ıyce duygusallasıyor yanı bı sureden sonra bırde hataneyle ılgılıde aynı seylerı hep duyuyorum ıyce panık oldum..
canım yapma böyle.. herşeyi bi kenara bırak şunu düşün sen memnun kalsanda kalmasanda doğumun allahın takdır ettıgı sekılde olacak kendını yıpratma lutfen ..ıyı dusun motıve ol dua et..ınşallah hayırlı sağlıklı olur dogumun, bılıyorum artık sen dursanda hormonların senı herseye ağlatmayı basarıyo saolsunlar..ısenın ıcın bı kac arkadasımı arayıp arastırıcam kısa zamanda donucem bebişi de kendini de üzme lütfen..
tesekkur ederım canım cok sagol bebısınede sanada saglıklı hayırlı gunler versın rabbım
merhaba arkadaşlar..35 haftalık hamileyim memorıal de tolga beye gidiorum hamileliğmin başından beri o kadar ilgili ve nazik ki çok memnunum onunla karşılaştığım için..testler şeker yüklemesi tahliller hepsini en ince detayına kadar size anlatıp bilgi veriyo ve çok rahatlatıyo..en önemlisi siz ne isterseniz onu yapma taraftarı.4 hafta sonra doğumum var o zaman da doğum tecrübelerimi paylaşır,sizi rahatlatabilirim inşallah
ponpon desene ben gumburtuye gıtmısım
İnşallah doktor değiştirmek hic istemezdim su zamanda ama işte(napcam bilmiyorumyokmu bir önerisi olan
yaaaaa lütfennnnnnnnnnn ama lütfennnnnn paylaş deneyimini ...inşallah sağlıkla geçirirsin doğumu ve bebekini alırsın kucağına ...
Kafamız çoooook karışık doktordan yana değil hastaneden yana ...
Peki sen normal mi sezeryan mı nasıl düşünüyorsun ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?