kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Forumu baştan iyi okuyun bence bende memoriale gittim başlarda cok mutluydum ama sonradan fikrim degisti burda okuduklarimdanda etkilendim rabbim hakkimizda hayirlisini nadip etsin

Forumu baştan iyi okuyun bence bende memoriale gittim başlarda cok mutluydum ama sonradan fikrim degisti burda okuduklarimdanda etkilendim rabbim hakkimizda hayirlisini nadip etsin
sen şimdi nereye gidiyosun?

Sonuçta hetkesin kendi fikri ama onceki sayfalarda bastan n kilic arkadaşımızı okudum objektif bir Değerlendirme sonucta baştan sona

Sonuçta hetkesin kendi fikri ama onceki sayfalarda bastan n kilic arkadaşımızı okudum objektif bir Değerlendirme sonucta baştan sona
ammann 10 haftan kalmış inşallah iyi bi doktor bulursun..
dünya hastanesinden uzak durmanı tavsiye ederim..
melikgazi hastanesini çok övdüler doktoru için pek bişe sölemediler de..
inşallah bi an evvel bulursun doktorunu..

İnşallah doktor değiştirmek hic istemezdim su zamanda ama işte(napcam bilmiyorum yokmu bir önerisi olan

İnşallah doktor değiştirmek hic istemezdim su zamanda ama işte(napcam bilmiyorum yokmu bir önerisi olan

bak burda biri yazmış acıbademdeki doktoru..
ben de internet sitesini inceledim işini iyi yapan bi doktora benziyor..

Canım ben çok etkilendim artik orada dvm etmiyorum seninde dediğin gibi hissediyorum nezihlik falan değil doğum aninda sistemli bir yaklaşım istiyorum senin bana başka bir önerin olabilir mi

Çetin Arık a giden birini arıyorum şimdi varmı varsa bana ulasabilir mi

ben çetin arıka gidiyorum ama daha 3 muayeneye gittim çok başlardayım,senin çok az kalmış bu kadar kaygı sıkıntıylamı doğuma gideceksin,bence kararını vermelisin artık bu doktorların bir çoğu zaten doğumevinden gelme kim bilir kaç doğum yaptırmışlardır şöyle bir konunun en başından okursan zaten memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri anlarsın,çetin arık sakin biri normal doğumu eminim çok rahat yaptırıyordur bazı doktorlar çok gergin oluyor karşısındakinide geriyor öyle değildir diye düşünüyorum,dediğim gibi henüz çok başlarda olduğumuz için söyleyebileceklerim bu kadar

arkadasım bunu gormeden ozel msj atmıstım sana evet cok az kaldı ve malesef halen ıcıme sınecek bırını bulamadım fatma hanımdan cıdden cok sogudum o yuzden bıraktım orayı hep terslık duydum .zamanım cok az kaldı bu yuzden gecelerı doktor dusunmekten uyuyamıyorum yaaaa cok zor bır durum bu

fatma hanımla sizin birebir yaşadığınız bi sorun oldu mu?
orda bir de tolga bey varmış onunla hiç görüştünüz mü?

fatma hanımla sizin birebir yaşadığınız bi sorun oldu mu?
orda bir de tolga bey varmış onunla hiç görüştünüz mü?

evet oldu cok onemlı olmasada ufak ufak seyler bırlesınce sogudum yanı.tolga beyı bende duydum ama ıste aynı hastanede sımdı ona gecmek saygısızlık olur dıe vazgectım.sımdı memeorıalde dogum yapmadıgım ıcın somut bır sekılde bendekı hıssı anlatmamın dogru olacagını dusunmuyorum ama ben cok arastırdım sordum bır kac kucuk terslıkte ust uste gelınce vazgectım benım ıcın refahlık kendını ozel hıssetmek cok onemlıydı ama uzulerekte olsa bu ıstekten vazgectım daha kalabalık ama daha sıstemlesmıs bır hstane secıcem artık.rabbım herkesın hakkında hayırlısını versın.zaten orda dogum yapan n kılıc arkadasımızında dedıgı fbı oda dıyorkı bende kendımı ozel hıssetmek ıcın gıttım ama sımdıkı aklım olsa ona degılde bu ısın sıstemlesmıs olmasına bakardım dıyor.su bır gercekkı ılk baslarda fatma hanımdakı ılgıyı acıbademde bıle gormedım ben buda artısı ve secım herkesın kendıne kalmıs ama sonra bıraz degıstı

melikgazi hastanesinde mustafa beyi önerdi bugün arkadaşım..
kendisinin başlarda sorunları varmış hamilelikle ilgili ama çok sağlıklı bi bebek dünyaya getirmiş hastaneyi de çok övüyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…