inşallah canım..sezeryan düşünüyoruz şimdilik bi sorun çıkmazsa.Ben doktorumun yaptığı sezeryan hastalarını bebeklerini ziyaret ettim şikayet edilecek bi durumla karşılaşmadım bu daha da rahatlattı beni.her cumartesi kontrolüm var yeni bilgiler edindikçe paylaşmaya çalışacağım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayy tolga beyi de övmüşlerdi ona mı gitseydik yoksa yaa kafam karıştı şimdi ponpon..Aminnnnnnnnn canım benimmmm çok az kalmış senin maşallah ve sağlıkla inşallah ...
Ben de Fatma Hanıma gidiyorum onun da odasında bir sürü bebek fotosu asılı muhtemelen doğum yaptırdıkları ...
Yeni bilgiler edindikçe paylaşalım hepberaber...Çünkü bu durum insanın başına çok kere gelmiyor ...
Arkadaşım merhaba; 1 hafta önce senin gibi ben de dr arıyordum tam 3 doktor değiştirdim ama en sonunda hem hastane hem de doktorumu buldum. Acıbadem hastanesi dr Mustafa Taş, mükemmel bir doktor kafandaki herseyi soruyorsun 1 sayfa dolusu soruyla gittim evde hepsini hazırlamıştım hepsine sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi :) beni aydinlattı doğum çok önemli insan kaç defa doğum yapar hayatında o yüzden maddi açıdan da eşimle doktorumuzu görünce fikirlerimiz değişti, doğum ücreti 3 paket var 2500 3500 ve 4500 ama bunlardan da bayağı indirim oluyor doğum öncesi hazırlık kursları da dahil yapmışlar paketleri, en azından aklında doktoru ve hastanesi ile ilgili soru işaretleri olan arkadaşlara tavsiye ederim Mustafa beyi, yarın da bir arkadaşımı daha yönlendirdim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
ayy tolga beyi de övmüşlerdi ona mı gitseydik yoksa yaa kafam karıştı şimdi ponpon..
randevu da aldım 2 hafta sorasına ikili test için fatma hanımdan değiştirip tolga beyi mi denesem.. haberleri olur mu ki birbirlerinden?
Arkadaşım merhaba; 1 hafta önce senin gibi ben de dr arıyordum tam 3 doktor değiştirdim ama en sonunda hem hastane hem de doktorumu buldum. Acıbadem hastanesi dr Mustafa Taş, mükemmel bir doktor kafandaki herseyi soruyorsun 1 sayfa dolusu soruyla gittim evde hepsini hazırlamıştım hepsine sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi :) beni aydinlattı doğum çok önemli insan kaç defa doğum yapar hayatında o yüzden maddi açıdan da eşimle doktorumuzu görünce fikirlerimiz değişti, doğum ücreti 3 paket var 2500 3500 ve 4500 ama bunlardan da bayağı indirim oluyor doğum öncesi hazırlık kursları da dahil yapmışlar paketleri, en azından aklında doktoru ve hastanesi ile ilgili soru işaretleri olan arkadaşlara tavsiye ederim Mustafa beyi, yarın da bir arkadaşımı daha yönlendirdim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
Indirimi polikliniğin yanında ameliyat ve doğum ücret bilgilendirme bölümü var oradan öğrenebiliyorsun fiyatlardan eminim Cumartesi sormuştuk eşimle, indirim herkese yapıyorlarmış sordumbırde nasıl ındırım oluyor arkadasım
ayy tolga beyi de övmüşlerdi ona mı gitseydik yoksa yaa kafam karıştı şimdi ponpon..
randevu da aldım 2 hafta sorasına ikili test için fatma hanımdan değiştirip tolga beyi mi denesem.. haberleri olur mu ki birbirlerinden?
ben dün zeki bey hk hiç iyi şeyler duymadım..Haftası erken olanlara kartal erciyeste zeki Yılmaz'ı cok duydum ben gitmeyi cok istedim ama 5 ayliktan sonra hasta kabul etmiyorşansımı kaybettim
ben dün zeki bey hk hiç iyi şeyler duymadım..
işi ticarete dökmüş falan diyolar..
hümada çiğdem hnm hk iyi şeyler duydum cnm istersen bi araştır..
bişeler duydukça haber veririm sana çok azıcık zamanın kalmış..
bari rutin kontrol için devlete git nurgül hanım iyi bi doktor randevu al ama mutlaka yoksa çok beklersin..
bi yakının falan gitmişse onla birlikte git ısrarcı ol kabul ediyolar o zaman canım gitmek istiyosanBugün kasılma larimda başladıortada kaldım resmen. canım evet madfi boyutunu duydum ama zaten Erciyeste doğum 500 lira ne kadar maddiyata donebilirki işini çok iyi biliyor ve ilgileniyormus keşke şansım olsa ben giderdim zeki beye cok met ediyorlar
bi yakının falan gitmişse onla birlikte git ısrarcı ol kabul ediyolar o zaman canım gitmek istiyosan
sen duyduğunu falan boşver git hastaneye zeki beyde randevu alcam de sekretere anlat durumunu ısrar etmen gerekiyo böyle yerlerde..Tavsiyeler hep doğum yapmis kişiler şu an giden kimseyi bilmiyorum ve 5.aydan sonra kesinlikle kabul etmiyor diye duydum
siz nerdesiniz ki?hanımlar çok çok şanslısınız :) birçok hastane ve birçok doktor var seçenek gerçekten fazla
canım mrb.. ıbrahım demır hakkında bı bılgın var mı?? ben hamılelıgımde onunla basladım cok tecrubelı az ve öz konusan bılgılı bı doktor..ben ondanda cok memnundum.. değiştirme sebebım;; sadece doğumumu bı bayan doktorun gercekleştirmesını ıstememdi.. ben ibrahım beyde dogum yapmadım fakat eltım 3 cocugunu da ibrahım demırde sezeryan olmuş cok memun kalmış bana da o onermıstı.. bırde normal doğum yapan bı yakınımız vardı onunla da konuştum gayet memnun.. bı arastır ıstersen..tesekkur ederım canım cok sagol bebısınede sanada saglıklı hayırlı gunler versın rabbım
canım saol..haklısın gerçekten ben bıle şu an rutın kontrollerım ıçın nereye gıdeceğimi şaşırıyorum.. bu arada estetik mevzuuna ne güldüm..Bilemedim ki canım benimmmm ... Anlattıklarından ben de çok etkilendim ...Hatta ilk başta memorial asla , kızılay bile daha iyi diyordum ...
Ama şimdi deli dürdane gibi bi sürü doktor değiştirince insan şaşkın oluyor ...Artık bir karar ver diyor kendine ...
Aslında acıbadem hakikaten iyi diyolar ...Ama eşim 5 bin diye duymuş epidural sezeryan için ben de saçmalama dedim bu ne " çocuğu beğenmezseniz , estetik yapıyoruz mis gibi oluyor " programı da mı varmış doğumun içinde dedim hatta ....Tövbeeeee tövbeeeee =)
Sanırım Acıbadem de bir fiyat araştırmasına gidip ...Memorial 'la da konuşmam lazım ...Ki dediğin gibi sağlık bu her şeyden önce bebeklerimizin sağlığı ...
Kafamızda deli sorulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:44:
yo yoo ikili test yapılıyo orda..beni dün için çağırmışlardı ama ben memorialde yaptırcam için gitmedim..birazdan doğumevine gidicem bakalım ne diyecekler ikili test yapmıyorlar orda demişti biri üçlü test varmış galiba orda ama yanlış anlamıştır diye düşünüyorum,çok fazla bişey beklemiyorum tabi memnuniyet anlamında ordan ama eski doktorum olmasına güvendim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?