kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Aminnnnnnnnn canım benimmmm çok az kalmış senin maşallah ve sağlıkla inşallah ...
Ben de Fatma Hanıma gidiyorum onun da odasında bir sürü bebek fotosu asılı muhtemelen doğum yaptırdıkları ...
Yeni bilgiler edindikçe paylaşalım hepberaber...Çünkü bu durum insanın başına çok kere gelmiyor ...

ayy tolga beyi de övmüşlerdi ona mı gitseydik yoksa yaa kafam karıştı şimdi ponpon..
randevu da aldım 2 hafta sorasına ikili test için fatma hanımdan değiştirip tolga beyi mi denesem.. haberleri olur mu ki birbirlerinden?

hayırlı olsun canım bılmıyorum ya ben ılk basta mesut beye gıtmıstım telefon numarasını vermedıgı ıcın bırakmak zorunda kaldım ama bana ucretler artacak demıslerdı fıyatlardan emınmısın hangısı ne kadar

tolga beyı bende duydum cok sevımlı bır ınsan hem gordum ama hıc muayne olmadım

bırde nasıl ındırım oluyor arkadasım

bırde nasıl ındırım oluyor arkadasım
Indirimi polikliniğin yanında ameliyat ve doğum ücret bilgilendirme bölümü var oradan öğrenebiliyorsun fiyatlardan eminim Cumartesi sormuştuk eşimle, indirim herkese yapıyorlarmış sordum
Mesut bey numarasını vermiyormuş ben de öyle duymuştum ay sonunda ayrılıyormuş yerine de Mustafa bey gelmiş zaten, numarasını veriyor çekinmeden arayabilirsiniz filan dedi, inşallah sen de bir an önce doktorunu bulursun ben de aynı senin pozisyonundaydım:) ama hastane ve doktor çok önemli bence ikisi de iyi olmalı.

Yok canım benim ya haberleri olmaz =))) Belki koridorda falan karşılaşırsınız ...Da da da dannn şeklinde sen tolga beyin odasına girerken ...Şaka bi yana bişey olmaz rahatlık çok önemli ...İnşallah tez zamanda içinin rahat olacağı doktoru bulursun canım ya bi de haftan da erken ....Ben senin haftalarda Sevgi Hastahanesinde Suat beye gidiyordum ...Bilgili bir adam ama suratsız,donuk azıcık o yüzden değiştirdim ..

Haftası erken olanlara kartal erciyeste zeki Yılmaz'ı cok duydum ben gitmeyi cok istedim ama 5 ayliktan sonra hasta kabul etmiyor şansımı kaybettim

Haftası erken olanlara kartal erciyeste zeki Yılmaz'ı cok duydum ben gitmeyi cok istedim ama 5 ayliktan sonra hasta kabul etmiyor şansımı kaybettim
ben dün zeki bey hk hiç iyi şeyler duymadım..
işi ticarete dökmüş falan diyolar..
hümada çiğdem hnm hk iyi şeyler duydum cnm istersen bi araştır..
bişeler duydukça haber veririm sana çok azıcık zamanın kalmış..
bari rutin kontrol için devlete git nurgül hanım iyi bi doktor randevu al ama mutlaka yoksa çok beklersin..

Bugün kasılma larimda başladı ortada kaldım resmen. canım evet madfi boyutunu duydum ama zaten Erciyeste doğum 500 lira ne kadar maddiyata donebilirki işini çok iyi biliyor ve ilgileniyormus keşke şansım olsa ben giderdim zeki beye cok met ediyorlar

bi yakının falan gitmişse onla birlikte git ısrarcı ol kabul ediyolar o zaman canım gitmek istiyosan

hanımlar çok çok şanslısınız :) birçok hastane ve birçok doktor var seçenek gerçekten fazla

Tavsiyeler hep doğum yapmis kişiler şu an giden kimseyi bilmiyorum ve 5.aydan sonra kesinlikle kabul etmiyor diye duydum
sen duyduğunu falan boşver git hastaneye zeki beyde randevu alcam de sekretere anlat durumunu ısrar etmen gerekiyo böyle yerlerde..
bizim bi arki ısrar ede ede randevu tarihini kaç hafta öne çekti..
boşluk oluyo mutlaka..

canım saol..haklısın gerçekten ben bıle şu an rutın kontrollerım ıçın nereye gıdeceğimi şaşırıyorum.. bu arada estetik mevzuuna ne güldüm..yavaş yavaş o noktaya geliyoruz.. şaka bı yana herşeyın hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsın bebişlerr

birazdan doğumevine gidicem bakalım ne diyecekler ikili test yapmıyorlar orda demişti biri üçlü test varmış galiba orda ama yanlış anlamıştır diye düşünüyorum,çok fazla bişey beklemiyorum tabi memnuniyet anlamında ordan ama eski doktorum olmasına güvendim biraz

yo yoo ikili test yapılıyo orda..beni dün için çağırmışlardı ama ben memorialde yaptırcam için gitmedim..

bende bugün Doğumevine gittim kontrol için tahlillerimi orada yaptırayım onlar için özelde ekstra masraf olmasın diye bu 2.gidişim geçen ayda gitmiştim doktorların ilgilisizliği ayrı bir sorun hijyen olayı ayrı bir sorun. Ankarada Zekai Tahir'e gidiyor arkadaşım anlattıkça imreniyorum sonuçta orasıda devlete ait muayene yataklarında bizim burda bazı özel hastanelerde bile olmayan rulolar etrafın temizliği vs. beterin beteride vardır muhakkak ama burda da durum içler acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…