kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

hangi doktora gitmiştin? Bende gittim bugün ikili test için ayrıca bir sürü testte yaptırdım idrar yollarımda çok fena iltihap varmış malesef ilaç kullanıcam,

kayseri memorial sgklı muayne ücreti ve doğum ücretiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba?
ben ilk doğumumu kayseri acıbademde mesut beyle yaptım.
6 haftalık hamileyim 3000bin doğum 112tl de muayne ücreti olmuş çok fazla artmış ücretleri.

memorial da muayene ücreti 50 tl doğum ücreti 1500tl ben de Fatma hanıma gidiyorum

Arkadasım yanlışın var ben gecen hafta orada Mustafa bey var Mesut beyin yerine gelmiş ona gittim 70 lira ve doğum da 2000 tl indirimli haliyle, Mesut bey de aynı

hangi doktora gitmiştin? Bende gittim bugün ikili test için ayrıca bir sürü testte yaptırdım idrar yollarımda çok fena iltihap varmış malesef ilaç kullanıcam,

Yusuf Madendağ sen hangisie gittin? çok geçmiş olsun cambazzz amannn dikkat et ilaçlarını düzenli kullan ve en önemliside boll suuu tüketmeye çalışş

Yusuf Madendağ sen hangisie gittin? çok geçmiş olsun cambazzz amannn dikkat et ilaçlarını düzenli kullan ve en önemliside boll suuu tüketmeye çalışş

ben derya okura gittim,benim ilk hamileliktede doktorumdu o zaman hümadaydı şimdi çok kalabalık doğumevi ama benim doktor daha enerjik ve mutluydu :) daha iyi ilgilendi,ilaçlarımı düzenli kullanıyorum inşallah geçer çok yüksek çünkü değerlerim malesef inşallah böbreklerimde sorun çıkmaz,gelecek pazartesi kontrole gidicem doğumevine

hımm memnunsan tabii ki başkasına gitmene gerek yok ne güzel. İnşallah geçer daha büyük sorun çıkmaz Allahın izniyle bir an önce iyileşirsin inşallah, kontrol sonuçlarını yaz güzel haberlerini bekliyorum.

aslında ben derya hanımdan çok memnun değildim ama şaşırdım şimdi ilgi alakasını görünce böyle değildi doğumdan sonrada yıllık kontrollere hep giderdim ona,ikili test yaptırmak için gitmiştim doğumevine sonucunu 18 inde verecekler sonrada sonucu çetin beye götürürüm artık

canım ikil testi normal odadaki ultrason aletinde mi yapıyolar ayrıntılı ultrasona mı giriyosun..
ben de devlette yaptırmak istiyorum ama sonuçlar 2 haftadan çıkar falan diyolardı, ultrason cihazlarının kötü olduğundan bahsettiler sana 9 günden vercekler galiba sonucu..

ikili test için alt katta ultrason bölümüne gittim aynı gün içinde halledilebiliyor,ben yukarıda beklerken biri 3lü test yaptırmıştı pazartesi kan vermiştim cuma sonucu getirdim dedi,ikilinin sonucunu bana 18 aralık dediler bakalım daha erken çıkarsa zaten internet sitelerinde var laboratuar sonuçları diye bir bölüm ordan bakarım,normal odadakiler diğer hastanalerdeki gibi değilmi çokda farklı gelmedi bana üç boyutlu kısmı yoktu sadece,doktorum çevirdi bana doğru gördüm ben bebeğimi gayet güzel,2008 de hümada doğum yapmıştım o zamanda ikili test için ultrason uzmanına gitmiştim ayrıntılı ultrason içnde yine aynı ultrason uzmanına gitmiştim

Tavsiyeler hep doğum yapmis kişiler şu an giden kimseyi bilmiyorum ve 5.aydan sonra kesinlikle kabul etmiyor diye duydum

canım benim diğer msjlarınıda okudum zeki beyden memnun olan kadar olmayanda var eğer hala karar verememişsen çetin beyi tavsiye ederim gece yarısı aramama rağmen hiç ikiletmeden yardımcı oldu bana en başta güleryüzlü olması yeterli..

Arkadasım yanlışın var ben gecen hafta orada Mustafa bey var Mesut beyin yerine gelmiş ona gittim 70 lira ve doğum da 2000 tl indirimli haliyle, Mesut bey de aynı

Evet muayne 70 lira ama doğum ücreti nasıl 2000 lira ben ona inanamıyorum cunku ben kac sy once bizzat yatistaki kizla görüştüm ne indirim ne bir ysrdim yapmadı hic taviz i yoktu fiyat sabitlemeyi bile kabul etmedi anlamıyorum eger iki binlira ise hemen atliycam arkadaşım ne indirimi tam olarak söyler misin acaba

Merhaba arkadaşlar; bugün kontrolümüz vardı Fatma hanıma gittik yine çok güzel bir muayene geçti oğluşumu da gördük normalde kıpır kıpır olan Prensimiz bu sefer uyku modundaydı :) azıcık sarstık hafif hafif hareketlendi :)
Bu arada Memoriale devam eder arkadaşlar aklınızda olsun ben aklıma gelmişken sordum Doğuma hazırlık programı yapmışlar hastane girişine bir afiş asmışlar ama broşürler henüz hazır değilmiş bana bir tanıdığım getirecek bu ay içinde programlar var geldiğinde size de bilgi aktarırım gitmeyi çok istiyorum umarım bir aksilik çıkmazda katılabilirim hem orada diğer arkadaşlarla da tanışma fırsatımız olur

[SUP][/SUP]
çetin arıkla ilgili neler biliyoruz arkadaşlar ve kartal erciyes hastanesi

geçmiş olsun arkadaşım neyin var ve çetin bey ne dedı ızlenımlerın nasıl

geçmiş olsun arkadaşım neyin var ve çetin bey ne dedı ızlenımlerın nasıl

teşekkürler canım.. geçen hafta akşam geç saatlerde birden kasılmalar başladı aradım kayseride olmadığımı bildiği için önce birkaç soru sordu sakinleştirmeye çalıştı erken doğum belirtisi olabilir diye tekrar çorumdaki doktoruma yönlendirdi.. çetin arık annemin doktoru kardeşiminde doğumunu yaptırdı o günden bu yanada kuzenlerim ve kuzenlerimin eşlerinden doğumunu yaptırdığı birçok yakınımın var o yüzden tavsiye ediyorum..

standart dogum paketi normalde 2500 acıkcası bi tanıdıgımız vardı 2000 e indirdi ama sonradan üöğrendim o olmasa da zaten indirim yapacaklarmıs fiyat sabitleme var ben bi kaç kişiden de duydum zaten bence sen tekrar sor belki yetkili birisi ile görüşürsen yatışta onlar daha iyi biliyorlar

ciddi misiiin ayy ne güzel doğuma hazırlık programı ben de çok istiyodum haftaiçi mi olcak acaba program yaa haftasonu olsa ahh..
ya sence ben ikili test için fatma hanıma mı gideyim yoksa devlette mi yaptırayım?

Ben zaten direk yatisla gorustum ne sabitleme ne indirim kabul etmedi cok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…