teşekkürler canım.. geçen hafta akşam geç saatlerde birden kasılmalar başladı aradım kayseride olmadığımı bildiği için önce birkaç soru sordu sakinleştirmeye çalıştı erken doğum belirtisi olabilir diye tekrar çorumdaki doktoruma yönlendirdi.. çetin arık annemin doktoru kardeşiminde doğumunu yaptırdı o günden bu yanada kuzenlerim ve kuzenlerimin eşlerinden doğumunu yaptırdığı birçok yakınımın var o yüzden tavsiye ediyorum..
Merhaba arkadaşlar; bugün kontrolümüz vardı Fatma hanıma gittik yine çok güzel bir muayene geçti oğluşumu da gördük normalde kıpır kıpır olan Prensimiz bu sefer uyku modundaydı :) azıcık sarstık hafif hafif hareketlendi :)
Bu arada Memoriale devam eder arkadaşlar aklınızda olsun ben aklıma gelmişken sordum Doğuma hazırlık programı yapmışlar hastane girişine bir afiş asmışlar ama broşürler henüz hazır değilmiş bana bir tanıdığım getirecek bu ay içinde programlar var geldiğinde size de bilgi aktarırım gitmeyi çok istiyorum umarım bir aksilik çıkmazda katılabilirim hem orada diğer arkadaşlarla da tanışma fırsatımız olur
kızlar memeorial muayene ücretlerine zam gelmiş dedi bugün bi arkadaşım bilginiz var mı?
canım çok geçmiş olsun bol bol su içmen gerekiyo, fatma hanıma sordun mu ne dedi..Ya kızlar bi de biliyor musunuz ben de idrar yollarında enfeksiyon çıktı ...
Geçen gün idrar tahlili yaptırmıştık hümada Akif Yıldırım diye bir doktor baktı ...Enfeksiyon var antibiyotik yazıyorum dedi ...Hatta ben kullanmasam olmaz mı deyince bebeğini kaybedersin , geçmezse hastahaneye yatırıcaz dedi ...
Çok korktum =(((
Öyle leyla gibi geldim eve =(
Hiç kullanan var mı aranızda enfexia ve purinol ...
Birisi antibiyotik diğeri de suda eritilen günde 4 kere içilen bir şey ...
Bugün Fatma Hanıma da sorucam kısmetse ...
Ya kızlar bi de biliyor musunuz ben de idrar yollarında enfeksiyon çıktı ...
Geçen gün idrar tahlili yaptırmıştık hümada Akif Yıldırım diye bir doktor baktı ...Enfeksiyon var antibiyotik yazıyorum dedi ...Hatta ben kullanmasam olmaz mı deyince bebeğini kaybedersin , geçmezse hastahaneye yatırıcaz dedi ...
Çok korktum =(((
Öyle leyla gibi geldim eve =(
Hiç kullanan var mı aranızda enfexia ve purinol ...
Birisi antibiyotik diğeri de suda eritilen günde 4 kere içilen bir şey ...
Bugün Fatma Hanıma da sorucam kısmetse ...
canım çok geçmiş olsun bol bol su içmen gerekiyo, fatma hanıma sordun mu ne dedi..
hümada muayene ücreti 12 lira çok ucuz ama o hastanede doğum yapmak istemem..
muayene ücretine de mi ocakta zam gelcekmiş.. ufff gelmesiiin..
28. nde başladığına göre doğuma hazırlık programı haftasonları olucak haftasonu olursa zaten kesinn gelirim hem benim eve de yakın..
ama artmasın muayene ücretleri yaa
doğumevine dönmüş orası temizliğe falan dikkat etmiyolarmış tanıdığım bi kaç kişi de kötü tecrübe yaşadığı için tercih etmezdim..12 liara çok ucuzmuş eminmisin bu kadar olduğuna? neden orda doğum yapmak istemezdin merak ettim
canım çok geçmiş olsun bol bol su içmen gerekiyo, fatma hanıma sordun mu ne dedi..
hümada muayene ücreti 12 lira çok ucuz ama o hastanede doğum yapmak istemem..
muayene ücretine de mi ocakta zam gelcekmiş.. ufff gelmesiiin..
28. nde başladığına göre doğuma hazırlık programı haftasonları olucak haftasonu olursa zaten kesinn gelirim hem benim eve de yakın..
ama artmasın muayene ücretleri yaa
geçmiş olsun bende kullandım antibiyotik yeni bitti sayılır pazartesi gidip yaptırcam test inşallah geçmiştir,bahsettiğin ilaçları komşum kullandı hamileyken faydasını görmüştü senin kaç çıktı lökosit benim 27 eritrositte 59 çok yüksek yani
Sağol canım ya :/ Benim de tahlilde 10-12 epitel hücre , 8-10 lökosit, orta bakteri bi de amorf kristali çıktı ...Amorf kristali kum döktüğüme işaretmiş sanırım ...
Atlatırız inşallah hayırlısıyla ...Ama bol bollllllll su içmekten daha yararlı bir şey görmüyorum...Allah şifamızı versin inşallah canım benim o korusun en çok bebişlerimizi ...Özlemle bekliyoruz onları neticede...
hadi gözün aydın kız istiyodun heralde :)ben hastaneye gittim idrar tahlili verdim öğlenden sonra alıcam inşallah geçmiştir çok yüksek olunca benim değerler endişeliyim biraz geçmemiştir diye,ayrıca doktorum kıza benziyor ama kesin değil çok küçük dedi ama ben havalara uçtum bile şu ikili testin sonucunuda alsaydım artık,rahatlıycaktım
program haftasonu olacak :) birazdan detaylarını yazacağımciddi misiiin ayy ne güzel doğuma hazırlık programı ben de çok istiyodum haftaiçi mi olcak acaba program yaa haftasonu olsa ahh..
ya sence ben ikili test için fatma hanıma mı gideyim yoksa devlette mi yaptırayım?
hadi gözün aydın kız istiyodun heralde :)
benim ikili test sonucu da 18. de çıkıcak devlette yaptırdım..
Ayyyyy çok mutlu oldum bu habere ben yaa gelmeyi çok istiyorum bu numarayı arayıp kayıt mı yaptırmak gerekiyor. Hem evime de yakınmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?