kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Sağol arkadaşım haftalarimizda yakinmis

Aaaaaaa süper olur canım benim yaaaaa biz de tanışmış oluruz hem deneyimleri paylaşırız =))))
Ben de Allah nasip ederse cuma günü gidicem ...Şeker yükleme falanda yapılacak sanırım ...
Bu arada sen doğumu memorial da düşünüyorsun değil mi ?
Benim fatma hanıma sorum çok bu hafta ...Doğum ücretlerini de sorucam ...
Doğuma hazırlık programı yapılırsa ben de gelirim :) hem evim de yakın :)

kızlar memeorial muayene ücretlerine zam gelmiş dedi bugün bi arkadaşım bilginiz var mı?

kızlar memeorial muayene ücretlerine zam gelmiş dedi bugün bi arkadaşım bilginiz var mı?

Hadi canım =( Ben bugün saat 2 de gidicem size de söylerim değişip değişmediğini ...
Of ya yapmasınlar şunu kafam kızıcak gidicem 12 lira muayene ücretli hümaya !!!!
Onu düşün bunu düşün sonra hamilelikte stressiz olucakmışız ...

Ben haber veririm bugün gidicem ...

Ya kızlar bi de biliyor musunuz ben de idrar yollarında enfeksiyon çıktı ...
Geçen gün idrar tahlili yaptırmıştık hümada Akif Yıldırım diye bir doktor baktı ...Enfeksiyon var antibiyotik yazıyorum dedi ...Hatta ben kullanmasam olmaz mı deyince bebeğini kaybedersin , geçmezse hastahaneye yatırıcaz dedi ...
Çok korktum =(((
Öyle leyla gibi geldim eve =(

Hiç kullanan var mı aranızda enfexia ve purinol ...
Birisi antibiyotik diğeri de suda eritilen günde 4 kere içilen bir şey ...
Bugün Fatma Hanıma da sorucam kısmetse ...

Arkadaşlar muayene ücreti değişmemiş 50 tl hala...
Ayrıca doğum ücreti de 1500 ama zam geliyormuş ocakta ...
Kadın dedi ocakta gelin konuşalım ...

Bu arada doğuma hazırlık programı da ayın 28.indeymiş :)
Gelin arkadaşlar ya hem tanışmış oluruuuuuuz

canım çok geçmiş olsun bol bol su içmen gerekiyo, fatma hanıma sordun mu ne dedi..
hümada muayene ücreti 12 lira çok ucuz ama o hastanede doğum yapmak istemem..
muayene ücretine de mi ocakta zam gelcekmiş.. ufff gelmesiiin..
28. nde başladığına göre doğuma hazırlık programı haftasonları olucak haftasonu olursa zaten kesinn gelirim hem benim eve de yakın..
ama artmasın muayene ücretleri yaa

geçmiş olsun bende kullandım antibiyotik yeni bitti sayılır pazartesi gidip yaptırcam test inşallah geçmiştir,bahsettiğin ilaçları komşum kullandı hamileyken faydasını görmüştü senin kaç çıktı lökosit benim 27 eritrositte 59 çok yüksek yani

12 liara çok ucuzmuş eminmisin bu kadar olduğuna? neden orda doğum yapmak istemezdin merak ettim

12 liara çok ucuzmuş eminmisin bu kadar olduğuna? neden orda doğum yapmak istemezdin merak ettim
doğumevine dönmüş orası temizliğe falan dikkat etmiyolarmış tanıdığım bi kaç kişi de kötü tecrübe yaşadığı için tercih etmezdim..

Yok canım benim muayene ücretlerine değil de doğum ücretine dedi danıştığımız kız zam gelecek diye...Muayeneye gelir mi bilmiyorum...
Fatma Hanıma sordum pozitif yanıtladı beni ...Hamile kadınların %90 nında görülür dedi ...Tedavin yapılmalı mutlaka dedi ilaçları kullanacakmışım ...15 gün sonra kısmetse yine gidicem...
Evet ya haftasonları olursa daha bir süper olur hakikaten =))) Ayrıca öğlen 14.00 da başlıyor bildiğim kadarıyla =)))

Sağol canım ya :/ Benim de tahlilde 10-12 epitel hücre , 8-10 lökosit, orta bakteri bi de amorf kristali çıktı ...Amorf kristali kum döktüğüme işaretmiş sanırım ...

Atlatırız inşallah hayırlısıyla ...Ama bol bollllllll su içmekten daha yararlı bir şey görmüyorum...Allah şifamızı versin inşallah canım benim o korusun en çok bebişlerimizi ...Özlemle bekliyoruz onları neticede...

ben hastaneye gittim idrar tahlili verdim öğlenden sonra alıcam inşallah geçmiştir çok yüksek olunca benim değerler endişeliyim biraz geçmemiştir diye,ayrıca doktorum kıza benziyor ama kesin değil çok küçük dedi ama ben havalara uçtum bile şu ikili testin sonucunuda alsaydım artık,rahatlıycaktım

hadi gözün aydın kız istiyodun heralde :)
benim ikili test sonucu da 18. de çıkıcak devlette yaptırdım..

ciddi misiiin ayy ne güzel doğuma hazırlık programı ben de çok istiyodum haftaiçi mi olcak acaba program yaa haftasonu olsa ahh..
ya sence ben ikili test için fatma hanıma mı gideyim yoksa devlette mi yaptırayım?
program haftasonu olacak :) birazdan detaylarını yazacağım
maddi açıdan sorun olmuyorsa oğumevine gidip rezillik çkme derim git güzelce miss gibi temiz rahat Memorial'de yaptır ama dediğim gibi maddi açıdan sorun oluyorsa devlete git yaptır sonucunu alıncada Fatma hanıma muayeneye gelirsin onu da gösterirsin detaylıca bakar.

hadi gözün aydın kız istiyodun heralde :)
benim ikili test sonucu da 18. de çıkıcak devlette yaptırdım..

teşekkürler evet kızıma bir kız kardeş istiyordum ama benden başka herkes erkek istiyor bence :) buraya yazdıktan sonra baktım doğumevinin internet sitesinden sonuçlarıma çok şükür bitmiş iltihap ama yassı epitel hücresi biraz fazla çıkmış bu seferde,ikili test sonucunu banada 18inde alırsınız demişlerdi ben 6 aralıkta yaptırdım ama doktorun yanındaki görevli çıkmıştır sorun dedi öğlenden sonra tekrar sorucam bakalım çıktımı

Memorial Doğuma Hazırlık Kursu
Tarihler : 21.12.2013 - 28.12.2013 - 04.01.2013
Yer : Kayseri İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu
Adres : Seyit Gazi Mah. Ahmet yesevi Bulvarı No:42 Melikgazi / Kayseri
Bilgi ve Kayıt : 444 7 888
Katılım Ücretsiz

21.12.2013
Gebelik Oluşumu ve Gebelikte Sık Karşılaşılan Sorunlar
Gebelikte Beslenme
Bebek Bakımı İle İlgili Pratik Bilgiler

28.12.2013
İdeal Doğum Şekilleri
Ağrısız Doğum
Gebelik ve Sonrasında Ortaya Çıkabilecek Psikolojik Problemler

04.01.2013
Bebeklikten Çocukluğa Gelişim ve Aşılar
Sağlıklı Bir Gebelik için Burun Solunumunun Önemi

Orada olup hep beraber görüşmek üzere

Ayyyyy çok mutlu oldum bu habere ben yaa gelmeyi çok istiyorum bu numarayı arayıp kayıt mı yaptırmak gerekiyor. Hem evime de yakınmış...

Ayyyyy çok mutlu oldum bu habere ben yaa gelmeyi çok istiyorum bu numarayı arayıp kayıt mı yaptırmak gerekiyor. Hem evime de yakınmış...

İzin sorunu olmazsa bende gelmeyi çok istiyorum o numarayı arıyorum ancak düşmüyor otomatik meşgule atıyor bu konuda bir haber alırsam iletirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…