kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

İzin sorunu olmazsa bende gelmeyi çok istiyorum o numarayı arıyorum ancak düşmüyor otomatik meşgule atıyor bu konuda bir haber alırsam iletirim
bu hafta başlıyomuş vu huuu :)
0212 314 6666 canım bu numaradan ulaşabilirsin..
ben kendim ve bi arkadaşım için kayıt yaptırdım :)
görüşürüz inşallah

ikili test sonucumu aldım çok şükür sorun yok gibi,ama o hastanede ikili test yaptıran varsa sonuçla ilgili bişey sorucaktım

Bende kaydımı yaptırdım cumartesi oradayım inşallah oğlumda bu kadar heyecanlı değil miydim sanki :S Bunda o kadar heyecanlanıyorum ki bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum gebeliğe doğuma dair ne kadar program var hepsine katılmak istiyorum. böyle şeylerle ilgilenirsem daha çabuk vakit geçecekmiş gibi hissediyorum. İlkinde daha yabancıydım Kayseri'ye yaa bi yer bilmiyordum kimseyi tanımıyordum hamilelik bile son ay giydim utandım nedense :S Şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi. Ama bunda da bir gariplik var aşırı derecede sinir stres var bende. Sizde de oluyor mu? İlkinde hiç böyle değildim gayet sakindim. Bunda hem çok hassasım (hadi onu anlarım) ama bu kadar sinir niye. Kendime bile tahammül edemiyorum :S Çenem düştü yine Gelen olursa orada görüşelim inş. kadınlar kulübü diye pankart hazırlayalım kaldıralım havaya

ikili test sonucumu aldım çok şükür sorun yok gibi,ama o hastanede ikili test yaptıran varsa sonuçla ilgili bişey sorucaktım
ben yaptırdım ama almadım canım sonucunu çarşamba çıkıcakmış bilmem ne zmn alırım..
senin bhcg değerin ne çıktı ?

maşallah sana canım inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına..
sen de mi fatma hnm a gidiyosun..
kızlar bilen var mı fatma hnm kaçıncı haftada söylüyo cinsiyeti
ben 14. haftada görüncem söyler mi ki o zmn?

ben yaptırdım ama almadım canım sonucunu çarşamba çıkıcakmış bilmem ne zmn alırım..
senin bhcg değerin ne çıktı ?

PAPP-A_İkili 981.5
Beta HCG_İkili + 73309
benim sonuçlar böyle sen internet sitesinden baktınmı laboratuvar sonuçlarına 18 aralık demişlerdi banada dün aldım ben ama sonucu orda kafama takılan bişey var o yüzden sordum sen alınca basılı halini yorum kısmında ne yazıyor,yazabilirmisin

Evliliğiniz henüz çok yeniymiş ilk çocuğunuzda 2 yaş civarıdır herhalde o dönemleri çok zor oluyor çocukların o yüzden sinirli olabilirsin birde insan hamileyken kendi içine dönüyor sadece bebeğini düşünmek istiyor bencilleşiyor bununla alakalı olabilir benimde ikinci hamileliğin ilk zamanları böyle oldu ama şimdi geçti gibi daha sakin olmaya çalışıyorum bu bebeğimde ilki gibi hassas asabi olmasın diye

bence bu hafta gittiğinde söyleyebilir en azından kıza benziyor yada erkeğe benziyor diyebilir bende aslında bu hafta gidecektim çetin arıka ama ikili testte sorun yokmuş çok şükür diğer kan idrar testlerindede sorun olmayınca ay sonuna bırakıyım dedim hem daha büyümüş olur bebeğim daha net söyleyebilir cinsiyetide hemde bu haftada yaptırılması gereken bir test yok nasıl olsa

hımm bhcg değeri 50 nin üzerinde olunca kız diyolar canım o yüzden merak ettim senin ki de büyük ihtimalle kız olucak
ben netten girmeye çalıştım giremedim acaba doğru yere mi girmeye çalıştım bi link atar mısın?
tmm alırsam yarın paylaşırım cnm..

Yok ben Fatma hanıma gitmiyorum Erciyes'te Mehmet Karahançer var hayatımda gördüğüm en nazik ve beyefendi doktor. Eşimle gidiyoruz ve her seferinde doktora ve insanlığına hayran kalıp geliyoruz. Stres konusuna gelince cambazzz her şey çok çabuk oldu evlendim hemen hamile kaldım anne oldum ve şimdi ikinci bebeğim geliyor. Bu kadar hızın içerisinde sanırım stres ister istemez oluyor. N'apalım canımız sağolsun Bende bir an önce geçmesini ümit ediyorum.

geçer merak etme sen bol bol bunu tekrar et herşey geçiyor her anın tadını çıkarmak lazım keyifli bir şekilde yaşamak lazım hamileliğide çocuklarının yaşlarının yakın olması çok güzel beraber büyüyecekler birbirlerine arkadaş olacaklar

duymamıştım bunu yani bhcgnin 50 üzerinde olursa kız olduğunu ama zaten kıza benziyormuş benim bebeğim :)
http://randevu.kdh.gov.tr:8080/AkLisWeb/gen/login.htm ben burdan kan sonucuma baktım ama yorumlanmış halini göremedim

canım sonucumu dün aldım yorum kısmında down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır ve trisonomi 18 riski cutoff değerinin altındadır diyo..hcg değerim 39 çıktı bakalım oğlum mu olucak

canım sonucumu dün aldım yorum kısmında down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır ve trisonomi 18 riski cutoff değerinin altındadır diyo..hcg değerim 39 çıktı bakalım oğlum mu olucak

sağol canım ben dün dayanamadım eşimi gönderdim rahatladım neyseki kafama takılan nokta kağıdın en altında geçerli yorumlama için gebelik yaşının doğru olması yazıyordu o yüzden seninkindede öyle yazıyor değilmi ? bu arada sonucun iyi çıkmış sevindim bakalım oğlunmu olacak değerlere göre ne zaman gidiyordun fatma hanıma gelecek haftamı bende gidicem haftaya 27-28 i gibi

evet canım bende de aynı şey yazıyo..
ben 28 ne randevu aldım cnm sende mi fatma hanım a gitcen?
bi de bana 3 lü test de yapcaklarmış 1 ay sora sana da yapalım dediler mi?

evet canım bende de aynı şey yazıyo..
ben 28 ne randevu aldım cnm sende mi fatma hanım a gitcen?
bi de bana 3 lü test de yapcaklarmış 1 ay sora sana da yapalım dediler mi?

hayır ben çetin arıka gidicem,o zaman öğrenmiş oluruz inşallah bebeklerin pozisyonu uygun olurda cinsiyetleri kesin olarak ben daha kimseye söylemedim hamile olduğumuda öğrenince cinsiyeti söylerim artık,3 lü testi rutin olarak yapıyoruz o yüzden yaparız dedi bana doğumevindeki doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…