bir hevesle kaydolmuştunuz kurs için ama gidemediniz galiba hiçbiriniz,havalar çok soğuk en iyisi evde oturmak gibi geliyor bana bu soğuklarda kızımı haftasonu bale kursuna zor götürdüm üşendim,bu hafta çetin beye gidicem bakalım iyimi bebeğim ve cinsiyeti söyleyecekmi çok merak ediyorum
bir hevesle kaydolmuştunuz kurs için ama gidemediniz galiba hiçbiriniz,havalar çok soğuk en iyisi evde oturmak gibi geliyor bana bu soğuklarda kızımı haftasonu bale kursuna zor götürdüm üşendim,bu hafta çetin beye gidicem bakalım iyimi bebeğim ve cinsiyeti söyleyecekmi çok merak ediyorum
kar kış demedik oğluşumla kar buz çarşıdan oraya otobüs filan yok diye yürüdük gittik.60 civarında kayıt yaptıran olmuş ancak gelenler çok azdı umarım bir dahakine herkes katılır. İlk hamileliği olanlar için bence gidilmeli...
merhaba kızlar var mı giden kursa ben gidemedim maalesef eşimle erciyes e çıktık..
inşallah gelecek hafta kesin gelicem..
sizdemi çetin beye gidiyorsunuz? memnunmusunuz peki?
inşallah bu haftakine kuzenimle gelmeyi düşünüyoruz Allah tan bi mani çıkmazsa ilk hamileleğim benim de :):) gelmeyen bir çok kişinin Erciyese çıktığı düşünülmüştü zaten :)
nasıldı peki nelerden bahsettiler ? sen kaçıncı haftanda öğrenmiştin bebeğinin cinsiyetini merak ettim
hamileliği ilk yaşayanlar için bence iyiydi Gebelik oluşumu ve gebelikte sık karşılaşılan sorunlar(Op.Dr. Tolga Bey), Gebelikte Beslenme(Dyt.Hülya Hn.) ve Bebek Bakımı ile ilgili pratik bilgiler (Yenidoğan Hemşiresi Duygu Hn.)
ben bebeğimin cinsiyetini erken öğrenenlerdenim sanırım biz normal muayene kontrol için gitmiştik 13+6'da öğrendik, sürpriz oldu o gün bize :)
Merhaba arkadaşlar ...
Bu haftaki kontrolümüzde bebekimizin plesantası aşağıdaymış biraz ...Doktor yukarı çekilir ileriki haftalarda dedi...
Bu durumu yaşayan var mı ...Kananam yok çok şükür şimdilik ama hakikaten de çocuk pıt pıt rahimde tekme atıyor ...
Yaşayanınız var mı bu durumu ????
Anladım teşekkürler,bu tarz kurslara katılmak güzel tabi daha donanımlı bilgili bir şekilde karşılaşılıyor bebekle ama inanın bazen uçup gidiyor aklından bebek doğduktan sonra bu bilgiler,not almak işe yarayabilir,bende ilk hamileliğimde kaymekin kursuna gitmiştim eğitici bakıcı annelik kursu ama internetten baktığım yaşayanlardan forumlardan öğrendiğim şeyler daha çok işime yaramıştı o ayrı tabi :)
geçmiş olsun,ben bir kaç yerde okumuştum diğer kontrollerinde düzeldiğini yazıyordu bir çok kişi
bugün kendimi çok kötü hissettim eşimi çağırdım hastaneye gittik hemen tahlil verdim ama yarına çıkacakmış,bebeğim iyi neyseki endişelenmiştim galiba idrar yolu enfeksiyonu tekrarladı doktor baktı baktı daha çok küçük ama erkeğe benziyor dedi şaşırdım bozuldum biraz sanki diğer haftada kıza benziyor demişlerdi pek yanılmam cinsiyette ama çok küçük daha dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun takmıyorum artık cinsiyeti
Merhaba arkadaşlar ...
Bu haftaki kontrolümüzde bebekimizin plesantası aşağıdaymış biraz ...Doktor yukarı çekilir ileriki haftalarda dedi...
Bu durumu yaşayan var mı ...Kananam yok çok şükür şimdilik ama hakikaten de çocuk pıt pıt rahimde tekme atıyor ...
Yaşayanınız var mı bu durumu ????
evet canım bende de aynı şey yazıyo..
ben 28 ne randevu aldım cnm sende mi fatma hanım a gitcen?
bi de bana 3 lü test de yapcaklarmış 1 ay sora sana da yapalım dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?