merhaba güzel anneler
ben ctesi fatma hnm da muayene oldum hep erkek görüyodum rüyalarımda meğerse kızım olucakmış
inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar rabbim herkese nasip etsin..
14. haftamdayım cinsiyette yanılma olmaz heralde artık dimi alışverişe başlıım diyorum
bilmem hiç tereddüt etmedi kızımız geliyo dedi ben de sormadım kesin mi falan diye, göstermedi de :)hayırlı olsun kızın,kesin kızmı dedi peki doktor gösterdimi sanada,bende emin olamadım o yüzden alamadım bişey,3lü test için doğumevine gidicem o zaman belli olur kesin herhalde,
bilmem hiç tereddüt etmedi kızımız geliyo dedi ben de sormadım kesin mi falan diye, göstermedi de :)
benim de 3 lü test 13 ocakta ama ondan önce bi cahit e de gitcem cinsiyet onayı için hem bi görünelim bakalım belki onda karar kılarım..
evet canım memnunum ama doğum ücretinin fazlalığı düşündürüyo beni biraz onun yerine bebeğime bişeler alırım diye düşünüyorum..fatma hanımdan memnunsun diye hatırlıyorum neden değiştirmeyi düşünüyorsun geçenlerde biri söylemişti galiba bir arkadaşı doğum yapmış fatma hanımda normal doğum yaptırmış rahat huzurlu bir doğum yapmış memnun kalmış
merhaba güzel anneler
ben ctesi fatma hnm da muayene oldum hep erkek görüyodum rüyalarımda meğerse kızım olucakmış
inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar rabbim herkese nasip etsin..
14. haftamdayım cinsiyette yanılma olmaz heralde artık dimi alışverişe başlıım diyorum
memnun olmana sevindim inşallah verirsin bir doktorda kararını artık,bu hastaneye karşıydın diye hatırlıyorum başka birimiydi acaba,benim doktorumda uzun uzun anlatıyor her yerini gösteriyor önce kalp atışını dinletmekle başlıyor ultrason incelemesine zaten olması gerekde bu bazı doktorlar yorum yapmıyor galiba benim eski doktorum öyleydi,prensesin geliyor yani senin gözünaydın artık gelsin pembeler,bende çok merak ediyorum kesinleşseydi bizim cinsiyette artık.günaydınlarr..
kızlar ben dün cahit e gittim..cinsiyeti de onaylatmış oldum hem..
çoook memnun kaldım..fatma hnm giriyodum 2 dk gösteriyodu bak bu şurası şu burası falan demiyodu..
cahit bey uzun uzun inceledi herşeyini kontrol etti bebişimin..
bi kaç doktora gitmeyince aradaki farkı göremiyosunuz..
cahit bey alanında çok yetkin, hakkında duyduğum olumsuz şeylerin karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum..tek olumsuz olan cd vermemesi..
merak edenler için muayene ücreti 25, doğum ücreti 450 tl..
bu zamana kadar çetin arık, fatma hnm ve cahit e gittim..cahit açık ara önde benim için..
birde cahit bey kalabalıkmıydı çok sıra bekledinmi,önceden randevu almaya yada erkenden sıra almaya gerek varmı benim erciyes hastanesiyle ilgili en büyük problemim kalabalık sanki ssk ya gidiyormuşum gibi sabahın köründe gidip sıra almak
hanımlar yorumlarınızı okudum bebeklerinizi sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşaallah :)) "pretty_rose" sizde benim gibisiniz çok araştırıyorsunuz buda kafa karışıklığı yapıyor çoğukez değil mi ? :)) cahit beye giden bir yakınım memnuniyetini çokca dile getiriyor.. birde erciyes hastanesi için randevu sorununu bende yaşadım orada gördüğüm bir hanım dedi ki gece 12de gelip alıyorum !? tuhaf..
aynen çok önem veriyorum bu konuya herhangi bir doktora gitmek istemiyorum..bu yüzden cahit bey de karar kıldım adamın tarzı, ilgisi, bilgisi çok hoşuma gitti ve duyduğum kadarıyla maneviyatı da yüksek bi insan herşeye besmeleyle başlıyomuş diye duymuştum..
yuhh gece 12 mii hamile hamile nasıl bekliyolar Allah aşkına randevu sisteminin olmaması çok büyük problem bence..
inşallah bi sorun yaşamayım ve cahit beyde devam edeyim istiyorum, doğumlarımız da çok kolay olur inşallah..
randevu sistemi çok yorucu evet ne yazık ki.. bende sanırım çetin beyde karar kıldım.. amin aminn inşaallahh kolay doğum diliyorum hep siz normal doğum mu istiyorsunuz?
evet normal doğum istiyorum epidurali de araştırıyorum nası olur acaba diye..
siz ne düşünüyosunuz?
çetin beye giden tanıdıklarım da var hepsi çok memnun..
hımm benim de soru işaretlerim var evet heralde en iyisi normal doğum olucak inşallah sıkıntısız olur da..normal doğum istiyorum bende çetin beyde 19 şubatken doğum tarihi 9 şubat dedi kafam karıştı biraz.. epidurali arkadaşım yaptırdı sancısı kesilmedi birkaç gün sürdü !
hımm benim de soru işaretlerim var evet heralde en iyisi normal doğum olucak inşallah sıkıntısız olur da..
oooo seninki çok yaklaşmış Allah bi avazda kurtarsın..
çetin bey de normal doğum yanlısıymış ve başarılıymış o konuda için rahat olsun..
e peki sen nası muayene oluyosun sabahtan sıra alıp mı bekliyosun?
arkadaslar bende cetin beye gidiyorum suan 5 aylık hamileyim , cetin beyden memnunum aslında ama hastane pek hosuma gitmiyor cok kalabalık ve artık yavas yavas dogumu hangı hastane de yapmak istedigime dair karar vermem gerektigini düsünüyorum. erciyes hastanesinde daha önce den dogum yapan oldu mu ücreti ne kadar özel dogum paketleri var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?