hanımlar özel erciyeste doğum ücretleri 400 liraymış normal yada sezeryan fark etmiyormuş bilginize..
zeki yılmazın muayene ücreti daha fazla olduğu gibi doğum ücretide daha fazla o halde birde benim komşum doğum sırasında spiral taktırmış hem daha kolay hem daha ucuz oluyor ameliyathanede takıldığı için diyordu ama benim hatırladığım sezeryanda doğumdan 4 ay sonra takıyorlardı enfeksiyon riskinden dolayı duydunuzmu hiç böyle bişeyi daha önce
merhaba arkadaşlar bende 7 aylık evliyim sanırım sitedeki çok kişinin bebişi var rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. benim sorum şu; bende evlenmeden önce polikistik over kistleri çıktı hormonlarım çalışmıyormuş doktor evlenince bir kadın doğum uzmanına gitmm gerektiğini söylemişti ben kayseride hangi doktor iyidir bilmiyorum birde ilk defa muayene olucam o yüzden bana önerebileceğiniz bir bayan doktor varmı çok çekiniyorum ve 7 aydır cesarete gelip gidemiyorm ilk muayne olduğu için benimle ilgilenip rahatlatacak bir bayan doktor arıyorum. fatma hanımdan bahsetmişiniz. ne olur bana bu konuda yardımcı olun çünkü artık ağrılarım dayanılmayacak boyuta geldiHakikaten insanın doktoru ayrı doğum yapacağı yeri ayrı araştırması zormuş arkadaşlar ...
Ama bence Erciyes Kartaldır o ...
Bu arada sezeryanda kim iyi normal doğumda kim iyi onu paylaşman da çok iyi olmuş canım benim...
Allah izin verirse inşallah sağlıkla alırız kucağımıza topişlerimizi ...
Ben mesela Fatma Hanıma gidiyorum çok da seviyorum ...
Ama memorial düşünmüyorum bu kadar olaydan sonra ...Acıbadem çoooooooooooook pahalı aşırııııııııııııııııııııııııııııı...
En iyisi Kartal Erciyes gibi gözüküyor dediğin gibi ...
Bir de ben sezeryan düşünüyorum
Doğum ücretleri hakkında bilgin var mı peki
merhaba arkadaşlar bende 7 aylık evliyim sanırım sitedeki çok kişinin bebişi var rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. benim sorum şu; bende evlenmeden önce polikistik over kistleri çıktı hormonlarım çalışmıyormuş doktor evlenince bir kadın doğum uzmanına gitmm gerektiğini söylemişti ben kayseride hangi doktor iyidir bilmiyorum birde ilk defa muayene olucam o yüzden bana önerebileceğiniz bir bayan doktor varmı çok çekiniyorum ve 7 aydır cesarete gelip gidemiyorm ilk muayne olduğu için benimle ilgilenip rahatlatacak bir bayan doktor arıyorum. fatma hanımdan bahsetmişiniz. ne olur bana bu konuda yardımcı olun çünkü artık ağrılarım dayanılmayacak boyuta geldi
merhaba arkadaşlar bende 7 aylık evliyim sanırım sitedeki çok kişinin bebişi var rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. benim sorum şu; bende evlenmeden önce polikistik over kistleri çıktı hormonlarım çalışmıyormuş doktor evlenince bir kadın doğum uzmanına gitmm gerektiğini söylemişti ben kayseride hangi doktor iyidir bilmiyorum birde ilk defa muayene olucam o yüzden bana önerebileceğiniz bir bayan doktor varmı çok çekiniyorum ve 7 aydır cesarete gelip gidemiyorm ilk muayne olduğu için benimle ilgilenip rahatlatacak bir bayan doktor arıyorum. fatma hanımdan bahsetmişiniz. ne olur bana bu konuda yardımcı olun çünkü artık ağrılarım dayanılmayacak boyuta geldi
tekdende zehra hanım var iyi bir doktor ama biraz agresif olduğu için değiştirdim ben genelde memnun gidenler..
bende ondan memnun olanı duymamıştım çok negatif biriymiş galiba
Canım benimmmmmmmmmm bu rahatsızlığı yaşayıp hamile kalan o kadar çok kiiiiiiiiiiiii...Hatta bende de gizli kist vardı ...Bir yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım ...Bıraktım sonra hamile kaldım ...Hiç üzme sen kendini çaresiz bir şey değil Allah korusun o nasip ederse olmayacak şey yok ...
Fatma Hanımı tavsiye ederim sana ...Çok olumlu rahatlatan çok tatlı bir insan ...Üstelik alanında da iyi olduğunu düşünüyorum.
Bence hemen ara memorial'ı hatta ahanda numarası 444 78 88...Bu numaradan kayserii memorial kadın doğumdan Fatma Kutlusoy'a randevu almak istiyorum dersin ...Randevunu alıp gidersin ...Öyle beklemekle olmazzzzzzzzzzzzzzz...İçi kararır insanın , içi içini yer sonra çektiğin ağrılar ...Bence hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç geciktirme ...Allah yardımcın olsun canım ...Güzel haberlerini bekliyorum
çok çok teşekkür ederim beni biraz olsun rahatlattın. buralarda yeniyim başka memleket başka ortamlar birde böyle konularda insan daha da tedirgin oluyor. fatma hanımı çok tavsiye eden oldu inşallah banada yardımcı olurda bir an önce benimde bebişim olurçok teşekkür ederim tekrar. diğer arkadaşlardanda allah razı olsun. hemen randevu alıp size yazıcm inşallah :)
Canım benimmmmmmmmmm bu rahatsızlığı yaşayıp hamile kalan o kadar çok kiiiiiiiiiiiii...Hatta bende de gizli kist vardı ...Bir yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım ...Bıraktım sonra hamile kaldım ...Hiç üzme sen kendini çaresiz bir şey değil Allah korusun o nasip ederse olmayacak şey yok ...
Fatma Hanımı tavsiye ederim sana ...Çok olumlu rahatlatan çok tatlı bir insan ...Üstelik alanında da iyi olduğunu düşünüyorum.
Bence hemen ara memorial'ı hatta ahanda numarası 444 78 88...Bu numaradan kayserii memorial kadın doğumdan Fatma Kutlusoy'a randevu almak istiyorum dersin ...Randevunu alıp gidersin ...Öyle beklemekle olmazzzzzzzzzzzzzzz...İçi kararır insanın , içi içini yer sonra çektiğin ağrılar ...Bence hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç geciktirme ...Allah yardımcın olsun canım ...Güzel haberlerini bekliyorum
Ben de gözüm kapalı Fatma Hanım'ı öneririm. Ponponpon gibi ben de Nisan annesi olacaktım. 15 gün önce bebeğimin kalbi durdu, sezeryanla alındı. Moral bozukluğuyla, yıkımla girdiğim ameliyathanede Fatma Hanım beni bayıltmadan önce yüzümü iki elinin arasına alıp öyle güzel şeyler söyledi, öyle moral verdi ki eşim bana böylesine destek olmadı. O yüzden Fatma Hanım'ın benim için yeri çok ayrıdır. Sadece bir doktor değil dert ortağıdır,psikologdur, arkadaştır. Şu anda bu yaşadıklarıma rağmen ayağa kalkabildiysem çoğu Fatma Hanım sayesindedir....
böyle bir durumda ne denir bilemiyorum ama yaradan yardımcın olsun canım..
Ben de gözüm kapalı Fatma Hanım'ı öneririm. Ponponpon gibi ben de Nisan annesi olacaktım. 15 gün önce bebeğimin kalbi durdu, sezeryanla alındı. Moral bozukluğuyla, yıkımla girdiğim ameliyathanede Fatma Hanım beni bayıltmadan önce yüzümü iki elinin arasına alıp öyle güzel şeyler söyledi, öyle moral verdi ki eşim bana böylesine destek olmadı. O yüzden Fatma Hanım'ın benim için yeri çok ayrıdır. Sadece bir doktor değil dert ortağıdır,psikologdur, arkadaştır. Şu anda bu yaşadıklarıma rağmen ayağa kalkabildiysem çoğu Fatma Hanım sayesindedir....
arkadaşalar aranızda özge hanıma giden varmi(acıbadem) menunmusunuz
Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına,ne iş yapıyorsun sağlık sektöründe?bende cahit beyi çok duyuyorum birde onamı gitsemkayserililerin toplandığı bu sayfaya bayıldım keşke daha öncede görseymişim bende burdanım kızlar hüma cahit beye gidiorum bende daha çok küçük benim fasülyem 8 haftalık teyzelerikendimde sağlık sektöründe çalışıorum çok düşündükten sonra cahit hocamda karar kıldım doktorların çoğunuda tanıordum zaten hepinizin gözü şimdiden aydın olsun inşaalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?