kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Arkadaşlar dün doğumevine gittim 3lü test için birde sonunda öğrenirim cinsiyeti belki diye ama malesef hastanenin sistemde sorun varmış galiba ultrason cihazıda dondu kaldı muayene olurken cinsiyetide göremiyorum dedi doktor yine sonra baktı birazdaha erkeğe benziyor ama emin değilim dedi yine hep memnun kalıyordum ama dün çok sıkıldım bunaldım,çetin arıkla olan kontrol ay sonunda o zamanda 20 haftalık olucam ve hala cinsiyeti öğrenemedim artık merakta etmiyorum iyi olsun umrumda değil ama etrafımdaki herkes aramaya başladı kızmı erkekmi.Bugünde sağlık ocağına gittim kalp atışını bir türlü duyamadı ebe dün gittiğim için rahattım ama nerdeyse 20 dakika uğraştı bastırdı o cihazla yakalamak için kalp atımını sırtı dönük aşşağıya doğru kaymış yatıyor galiba yada çok hareketli yakalayamıyorz her gittiğimde uyuyor oluyor ultrasondada neden hareket etmiyor acaba

Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına,ne iş yapıyorsun sağlık sektöründe?bende cahit beyi çok duyuyorum birde onamı gitsem

cnm çok teşekkür ederim ben hasta kayıt olarak çalışıorum özeldeyim cahit hocam çok iyi saolsun beni çok rahatlatıo tavsiye ederim sanada biraz yoğun kalabalık ama baştan savmiıo buna dayanıp

cnm çok teşekkür ederim ben hasta kayıt olarak çalışıorum özeldeyim cahit hocam çok iyi saolsun beni çok rahatlatıo tavsiye ederim sanada biraz yoğun kalabalık ama baştan savmiıo buna dayanıp

çetin arık kadar kalabalık değildir herhalde en azından randevu alınabiliyor cahit beyde galiba merak ediyorum herkes çok övüyor bir gün giderim belki zaten cinsiyeti öğrenemedim daha belki öğrenmek için giderim haftaya

arkadaslar ben fatma hanımla özge hanım arasıdna gıdıp gelıyorum kafam karısık acıbademe bu kadar para vermeye gerek varmı emın degılım fatma hanımda cok mu yogun yeterınce ılgılenebılıryormu kafam karısıyoru bıde memorıal de hastane mıkrobu oldugunu duydum bı kac bebek hastane mıkrobu kapmıs ne derece dogru bılemıyorum bana yardımcı olursanız cook sevınırım

Ah bilsem keşke

Son düzenleme:
Ah bilsem keşke
32. haftadamısın cok az zamanın kalmıs ne guzel hastane mıkrobu cok korkutuyo bı kac kısıden duydum ne kadar godru bılmıyorum gercı ama bıde fatma hanımın cok yogun olması bıde fatma hanıma ılk hamılelıgımı ogrendıgım zaman gıtmıstım daha bı haftalık bıle degılsın dedı beslenme onerısı ıcın cok erken 1 ay sonra geldıgınde konusalım dedı ama ozge hanım bebegın 1 aylık oldgunu soyledı nasıl gorememıs onu anlayamıyorum normal mı ? bunlar ıyıce kafamı karıstırıyor

merhaba hanımlar,3lü test sonucumu aldım çok şükür iyi doktora göstermedim ama yüksek değil riskler anladığım kadarıyla,

pretty_rose sen yaptırdınmı 3 lü testini sonuçları öğrenince yazarmısın burayada,

canım merhaba ben 3 lü test yaptırmıycam devlete gitmek istemiyorum artık cahit bey de gerek yok dedi zaten ayrıntılı ultrasonu bekliyorum artık o da 20. haftada falan yapılıyomuş heralde onu da hüma da yaptırmayı düşünüyorum..ayrıntılı için ne kadar ücret alıyolar bilmiyorum sen sordun mu hastanene?

ayrıntılı ultrason hakkında hiç konuşmadık doktorla ayrıca ücret alınmıyor herhalde çünkü kendisi bakacak 4d ultrasonu olduğu için cahit beyin yok galiba ben bu akşam hümaya gittim ağrım vardı geceden beri eşimde yarın gündüz olmayacak diye gittik cahit bey nöbetçiymiş iyi ilgilendi ama oranında en büyük sorunu akşam laboratuar çalışmıyor yarın yaptırıcam idrar testini ve ultrason cihazı çok iyi göstermiyor çetin beyinki çok net, o yüzden ayrıntılıyı başka bir doktor yapıyor orda galiba ilk hamileliğimde öyleydi yani

bu arada ben sonunda öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkekmiş,3lü test için gittiğimdede göstermemişti bir türlü bu akşam sonunda öğrendim 3lü test sonucunuda göstermiş oldum,hümada acile gidincede normal muayene ücreti aldılar diğer hastanelerde acile gidince almıyorlar diye biliyorum

acilde muayene ücretinden daha fazla alınıyor artık..

acilde muayene ücretinden daha fazla alınıyor artık..

neden çok saçma,normal muayene ücreti neydi cahit beyin peki 25 verdim ben ama iyi ilgilendi içim rahatladı böbreğime karaciğerime safra kesemede baktı ağrımın çok olduğunu söyleyince,biraz öncede kan ve idrar testi yaptırdım onun içinde 10 verdim

Son düzenleme:
geçenlerde çıktı bu yasa genelde insanların ufak tefek şeyler için acile gittiğini öne sürerek acil yüzdelerini değiştirdiler.. ne yazık ki saçma !!! bende yedinci ayımın içindeyken sancılandım gittim 90 tl alındı..

gittiğimde bir kişi vardı hastanenin acil servisinde sadece madem ücrette alınıyor sabah o kadar sıra beklemek yerine akşam gitmek daha iyi sanki tek kötü yanı akşam laboratuar çalışmıyor o hastanede onun dışında doktor daha rahat ilgileniyor bence dün idrar kan tahlili için tekrar gittim hastaneye kalabalıktı ve sonucumu kendim gösteremedim yanındaki sekreteri içeri götürdü geri getirip söyledi sonucu

sonucunuz nasıldı peki ? birde ben kayseride değil çorumda gittim doktora ama yasa heryerde geçerli.. :)

cnm gözün aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…