Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına,ne iş yapıyorsun sağlık sektöründe?bende cahit beyi çok duyuyorum birde onamı gitsem
cnm çok teşekkür ederim ben hasta kayıt olarak çalışıorum özeldeyim cahit hocam çok iyi saolsun beni çok rahatlatıo tavsiye ederim sanada biraz yoğun kalabalık ama baştan savmiıo buna dayanıp
arkadaslar ben fatma hanımla özge hanım arasıdna gıdıp gelıyorum kafam karısık acıbademe bu kadar para vermeye gerek varmı emın degılım fatma hanımda cok mu yogun yeterınce ılgılenebılıryormu kafam karısıyoru bıde memorıal de hastane mıkrobu oldugunu duydum bı kac bebek hastane mıkrobu kapmıs ne derece dogru bılemıyorum bana yardımcı olursanız cook sevınırım
merhaba arkadaşlar bende 7 aylık evliyim sanırım sitedeki çok kişinin bebişi var rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. benim sorum şu; bende evlenmeden önce polikistik over kistleri çıktı hormonlarım çalışmıyormuş doktor evlenince bir kadın doğum uzmanına gitmm gerektiğini söylemişti ben kayseride hangi doktor iyidir bilmiyorum birde ilk defa muayene olucam o yüzden bana önerebileceğiniz bir bayan doktor varmı çok çekiniyorum ve 7 aydır cesarete gelip gidemiyorm ilk muayne olduğu için benimle ilgilenip rahatlatacak bir bayan doktor arıyorum. fatma hanımdan bahsetmişiniz. ne olur bana bu konuda yardımcı olun çünkü artık ağrılarım dayanılmayacak boyuta geldi[/QUOTE canım gecmiş olsun.. gebeliğimden önce bi donem bende de vardı..sogan kürü içerek küçültebildm ve zamanla yok oldu.. fatma hanıma danısıp sende uygulayabılırsın,cok faydasını gordum bu arada kendısı benımde doktorum o hastanede yasadıklarımı ne kadar hatırlamak dahi ıstemesemde fatma hanımı hıc tereddut etmeden tavsıye edebılırm boyle bı durum ıçın..
32. haftadamısın cok az zamanın kalmısAh bilsem keşke
canım merhaba ben 3 lü test yaptırmıycam devlete gitmek istemiyorum artık cahit bey de gerek yok dedi zaten ayrıntılı ultrasonu bekliyorum artık o da 20. haftada falan yapılıyomuş heralde onu da hüma da yaptırmayı düşünüyorum..ayrıntılı için ne kadar ücret alıyolar bilmiyorum sen sordun mu hastanene?merhaba hanımlar,3lü test sonucumu aldım çok şükür iyi doktora göstermedim ama yüksek değil riskler anladığım kadarıyla,
pretty_rose sen yaptırdınmı 3 lü testini sonuçları öğrenince yazarmısın burayada,
canım merhaba ben 3 lü test yaptırmıycam devlete gitmek istemiyorum artık cahit bey de gerek yok dedi zaten ayrıntılı ultrasonu bekliyorum artık o da 20. haftada falan yapılıyomuş heralde onu da hüma da yaptırmayı düşünüyorum..ayrıntılı için ne kadar ücret alıyolar bilmiyorum sen sordun mu hastanene?
bu arada ben sonunda öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkekmiş,3lü test için gittiğimdede göstermemişti bir türlü bu akşam sonunda öğrendim 3lü test sonucunuda göstermiş oldum,hümada acile gidincede normal muayene ücreti aldılar diğer hastanelerde acile gidince almıyorlar diye biliyorum
acilde muayene ücretinden daha fazla alınıyor artık..
geçenlerde çıktı bu yasa genelde insanların ufak tefek şeyler için acile gittiğini öne sürerek acil yüzdelerini değiştirdiler.. ne yazık ki saçma !!! bende yedinci ayımın içindeyken sancılandım gittim 90 tl alındı..
gittiğimde bir kişi vardı hastanenin acil servisinde sadece madem ücrette alınıyor sabah o kadar sıra beklemek yerine akşam gitmek daha iyi sankitek kötü yanı akşam laboratuar çalışmıyor o hastanede onun dışında doktor daha rahat ilgileniyor bence dün idrar kan tahlili için tekrar gittim hastaneye kalabalıktı ve sonucumu kendim gösteremedim yanındaki sekreteri içeri götürdü geri getirip söyledi sonucu
bu arada ben sonunda öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkekmiş,3lü test için gittiğimdede göstermemişti bir türlü bu akşam sonunda öğrendim 3lü test sonucunuda göstermiş oldum,hümada acile gidincede normal muayene ücreti aldılar diğer hastanelerde acile gidince almıyorlar diye biliyorum
Ah bilsem keşke[/QUOTE doktora karar verebildin mi arkadasım baya bı zaman gecti.. napıyosun nereye gıdıyosunn
canım gene gıdıyorum fatma hanıma dıger hastaneler cok kalabalık kendımı ıyı hıssetmedım bı turlu bılmıyorum senın soyledıklerınde hep kafamda ama ıste kendımı artık duzelmıstır hastane umarım dıye avutuyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?