kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

sonucunuz nasıldı peki ? birde ben kayseride değil çorumda gittim doktora ama yasa heryerde geçerli.. :)

hafif enfeksiyon var kum döküyorum yine galiba sonuçta orta amorf ürat kristali yazıyor,bol bol yatıyorum dinleniyorum şimdi inşallah çıkar yukarı plesentada,bugün hava güzel herkes geziyor aklım dışarıda ben evde

kızlar ben daha 3 ayımdayım hamileliğimin çok şükür kusmalarım hiç olmadı ama midemde çok kötü bi his var sıvı olan herşeyden tiksindim sudan bile sizdede aynı şekildemi:104:

kızlar ben daha 3 ayımdayım hamileliğimin çok şükür kusmalarım hiç olmadı ama midemde çok kötü bi his var sıvı olan herşeyden tiksindim sudan bile sizdede aynı şekildemi:104:

benim ilk hamileliğimde hiç bişeyden tiksinmemiştim ve midem bulanmamıştı ama bunda hassasiyet vardı herşeye karşı 3 aydan sonra geçti ama

hımm çetin beye gittiğimde çok küçük olduğundan belki farkedemedim ama memorialdekiyle de bi fark göremedim açıkçası..cahit beyin doğumlarından da çok memnun kalmış sorduğum insanlar ben devam etcem orda..ayrıntılıya galiba başka doktor bakıyomuş diğer gittiğimde sorucam..
oğluşun da hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çetin bey yanılmam dedi demiştin hadi gözünüz aydın..

teşekkür ederim bir prenses vardı evde şimdi birde küçük prens gelicek inşallah,memnun kaldıysan devam etmelisin tabiki bende memnun kaldım cahit beyden,çetin beyden sonra ikinci tercihim olacak artık,hümadaki doğum fiyatlarını öğrendinmi,odalara baktınım

doğum ücreti 450 lira, odalara bakmadım cnm ama çok da bişe beklemiyorum hüma sonuçta..

doğum ücreti 450 lira, odalara bakmadım cnm ama çok da bişe beklemiyorum hüma sonuçta..

ben ilk doğumumu orda yapmıştım küçük biraz odalar erciyes kartalınkine göre,şimdi haziran 2014 topiğine bakıyordum sezeryan ücretlerine istanbulda çok pahalı hastaneler şanslıyız biz bence bu konuda

aynen öyle canım biz şanslıyız gerçekten o konuda..
beni en çok doktorun ilgisi ve doğum esnası ilgilendirdiği için odaya çok takılmıyorum..cahit bey dikişleri falan kendi atıyomuş o konu da benim kafamı karıştırıyodu, her anlamda rahat olcamı hissediyorum..
çetin bey de doğumlarda çok başarılıymış inşallah dikişi de kendisi atıyodur, ona dikkat et, inşallah sen de hiç bi sorun yaşamadan alırsın kucağına..

cahit bey ve çetin bey arasında kaldım şimdide bu gidişle yolda falan doğurucam ben yaa
amanınnn canım kaç haftan kalmış ki şurda..ikisi de başarılı doktor hangisine gidersen git içini ferah tut..

cahit bey ve çetin bey arasında kaldım şimdide bu gidişle yolda falan doğurucam ben yaa

bende pretty_rose a katılıyorum,bir çok doktorunda iyi olduğunu düşünüyorum aslında çok takılmamak lazım sen yolda doğurmazsın sonuçta kayseridesin ama spse maraştan gelecekmiş umarım o sorunsuz doğum yapar

kendileri atmayıp kim atacak dikişleri ameliyata başka doktorlar girmiyorki asistanda olmuyor hümadayken hatırlıyorum ben kaç kişi olduğunu ameliyathanede,hem ne diyicemki doktora dikişleri sizmi atacaksınız sezeryanda diyemi sorucam ne yaptıklarını bilmiyoruz sonuçta ameliyathanede

yaa canım evet dikişleri yanındakilere attırıyomuş bazı doktorlar o yüzden dedim..sen sezeryan olursan tabi bilemezsin o mu attı başkası mı diye ama normal doğumda biliyosun..
sen ilk doğum erşat a falan mı yaptırdın neden hastaneyi değiştirdin?

aay yok bende şehir dışından geleceğim Kayseri'ye Amasya'dayım bende o yüzden hep korkuyorum yolda doğurursam yada eşim görevdeyken sancım tutarsa diye spse neden maraştan geliyor ki ben geçen yıl maraştaydım çok iyi doktor vardı orada Allah'ım hepimizin yardımcısı olsunn hanımlar çok zorr günler yaklaştıkça daha da zorlaşıyorum her gece rüyamda doğuruyorum :18:

ayy canım benim Allah hayırla bi avazda kurtarsın tatlım ne zaman gelicen kayseri ye

benim ilk doğumumu yaptıran doktor doğumevine geçti zaten orda olsada gitmezdim herhalde deneyimli iyi bir doktordu belki ama hiç açıklama yapmaz hiç konuşmaz ultrasonla bakrken iki dakika bakar iyi diyip gönderirdi o yüzden yeni doktor arayışına girmiştim

merak etme canım özellikle ilk doğumunsa öyle yolda doğurma vs olmaz,gelir sonra yaparsın inşallah doğumunu ama Amasyada çok uzakmış ne zaman geleceksin yolda gelirken zorlanırsın son haftalar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…