Allah yardımcın olun canım inşallah bi sorunla karşılaşmaz hayırlııyla bebeğini kucağına alırsın :)hanımlar dua edin şubatın başında Kayseri'ye geleceğim Allah hepimize yardım etsin
Allah yardımcın olun canım inşallah bi sorunla karşılaşmaz hayırlııyla bebeğini kucağına alırsın :)
arkadaşlar fatma hanımın ismini ben de cok duydum ama ben de rahim ağzı yetmezliği var bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim bu konuda fatma hanım nasıldır belki duymussunuzdur bu tür vakalrla ilgileniyormuydubize de biz hatırlatmadan bi daha ki kontrolde bakarız dedi. didem87'nin dediği gibi son aylarda daha belirgin oluyo sanırım.
kilo konusunda da bana ilk görüşte bişeyler yemiyo musun sen yoksa falan demişti :)
mesut beyden sonra hangi dr a gittiniz özellikle mesut bey size birini önerdi mimerhaba, bende acıbadem mesut beye gidiyorum 10 haftalık hamileyim. mesut bey yeni dönemde olmuyacak diye bende duydum ve doktor beye sordum ne zaman gitceksiniz die yeni dönemde olmayacağını söledi am atam tarih vermedi, am aben olmassam burda başka doktorlarda var dedi. acıbademden mesut beyden memnunum ama doğuma az kalmışkende doktor değiştirmek istemiyorum.
siz naptınız , tam olarak ne zaman hastaneden ayrılacağını öğrendinizmi?
Fatma hanım, memorial nasıl. doktor önemli evet ama hastane ortamı hijyende çok önemli bence.
mustaffa taa gittinizmi ya da kime gdiyosunuz memnun musunuzArkadaşlar Acıbadem'e giden var mı Mesut kayman Aralık'ta ayrılıyormuş yerine Mustafa Taş isminde bir doktor başlamış Erciyes Üniversitesinden gelmiş hiç giden var mı
mustaffa taa gittinizmi ya da kime gdiyosunuz memnun musunuz
yalnızbenim durumum riskli rahim agzı yetmezliği var ne kadar bilgilidir riskli gebelik konusunda acabaBen takibimi Acıbadem'de Mustafa beye yaptırıyorum çok da memnunum geçenlerde bir arkadaşımın da sezeryanını yaptı o da çok memnun hem hastane güzel hijyenik hem de doktorum çok bilgili ve en önemlisi çok ilgili bana ultrasonda bebeğimi o kadar iyi anlatıyor ve gösteriyor ki sanki doğmadan onunla ilginç bir bağ kurdum:) 4 boyutlu renkli ultrasonu var ve hastalarına vakit ayırıyor onu hissettim çünkü bekleme salonunda odasından her çıkan hastanın yüzünün güldüğünü gördüm. Ben çok memnunum giden arkadaslarım da.
yalnızbenim durumum riskli rahim agzı yetmezliği var ne kadar bilgilidir riskli gebelik konusunda acabaBen takibimi Acıbadem'de Mustafa beye yaptırıyorum çok da memnunum geçenlerde bir arkadaşımın da sezeryanını yaptı o da çok memnun hem hastane güzel hijyenik hem de doktorum çok bilgili ve en önemlisi çok ilgili bana ultrasonda bebeğimi o kadar iyi anlatıyor ve gösteriyor ki sanki doğmadan onunla ilginç bir bağ kurdum:) 4 boyutlu renkli ultrasonu var ve hastalarına vakit ayırıyor onu hissettim çünkü bekleme salonunda odasından her çıkan hastanın yüzünün güldüğünü gördüm. Ben çok memnunum giden arkadaslarım da.
arkadaşlar fatma hanımın ismini ben de cok duydum ama ben de rahim ağzı yetmezliği var bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim bu konuda fatma hanım nasıldır belki duymussunuzdur bu tür vakalrla ilgileniyormuydu
benim böyle bir sıkıntım yoktu bu durumda nasıldır çok bilemicem ama alanında çok iyi ve çok ilgili ve güven veren bir doktor eminim sana da yardımcı olabilir. ben bir görün derim, çok geçmiş olsun ayrıca.
arkadaslar 2lı testın fıyatları hakkında bılgınız varmı her hastanede farklı mı fıyatlar
iyi ozman cok abartılı degılmıs :d25-30 arası bir çok hastanede ikili test fiyatı
iyi ozman cok abartılı degılmıs :d
tsklerr
yalnızbenim durumum riskli rahim agzı yetmezliği var ne kadar bilgilidir riskli gebelik konusunda acaba
canım gene gıdıyorum fatma hanıma dıger hastaneler cok kalabalık kendımı ıyı hıssetmedım bı turlu bılmıyorum senın soyledıklerınde hep kafamda ama ıste kendımı artık duzelmıstır hastane umarım dıye avutuyorum canım ya
Sadece yaşadıklarımı anlatıp Fatma hanım hakkında fikrimi söylemek istiyorum. Ben dış gebelik yaşadım,. Ilk hamile olduğumu Aralık ayında öğrendim. Direk Fatma Hanım'a gittim. Fatma hanım tüm muayenelere rağmen 10 gün beni oyaladı. Düşük yapıyorsun filan deyip beni eve gönderdi. 10 gün sonra hala Fatma hanım A gittim ve şükür dış gebelik değil dedi çok sevindim ama hala kan değerim yükseldi. Eşimin ısrarı üzerine başka doktora gittim ve doktor ilk muayenede dış gebelik ve çok büyümüş direk ameliyata alacam seni dedi bi kaç gün daha gelmesen patlar ve rahmin zarar görür dedi. Direk ameliyat oldum ve Fatma hanım hiç aramadı.sonuçta ben onun hastasıydım çok ilgili gibi görünüyordu ama değilmiş onuda gördüm. Fatma Hanım'da doğum yapan arkadaşım söyledi doğumu yapıp direk çıkıyormuş dikişi kendisi yapmıyormuş. Doğum çok önemli o yüzden yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Sadece yaşadıklarımı anlatıp Fatma hanım hakkında fikrimi söylemek istiyorum. Ben dış gebelik yaşadım,. Ilk hamile olduğumu Aralık ayında öğrendim. Direk Fatma Hanım'a gittim. Fatma hanım tüm muayenelere rağmen 10 gün beni oyaladı. Düşük yapıyorsun filan deyip beni eve gönderdi. 10 gün sonra hala Fatma hanım A gittim ve şükür dış gebelik değil dedi çok sevindim ama hala kan değerim yükseldi. Eşimin ısrarı üzerine başka doktora gittim ve doktor ilk muayenede dış gebelik ve çok büyümüş direk ameliyata alacam seni dedi bi kaç gün daha gelmesen patlar ve rahmin zarar görür dedi. Direk ameliyat oldum ve Fatma hanım hiç aramadı.sonuçta ben onun hastasıydım çok ilgili gibi görünüyordu ama değilmiş onuda gördüm. Fatma Hanım'da doğum yapan arkadaşım söyledi doğumu yapıp direk çıkıyormuş dikişi kendisi yapmıyormuş. Doğum çok önemli o yüzden yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
bende ilk muayenemi fatma hanıma olmustum muayene oldugumda bebegım 1 aylık mıs ama fatma hanım daha 1 haftalık bıle degıl demıstı ve ben ne yapmam nasıl beslenmem gerektiğini sordugumda bunları konusmak için daha cok erken demıstı ama formda okadar ovuyolar kı benımde kafam karıstı hatta tekrar fatma hanımamı gıtsemmı dıe bıle dusundum
Dikisi kendisi yapmazsa kim yapar yanormaldemi sezeryanda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?