kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

hanımlar dua edin şubatın başında Kayseri'ye geleceğim Allah hepimize yardım etsin
Allah yardımcın olun canım inşallah bi sorunla karşılaşmaz hayırlııyla bebeğini kucağına alırsın :)

mesut beyden sonra hangi dr a gittiniz özellikle mesut bey size birini önerdi mi

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar bizde bebek düşünüyoruz evlendiğimizden beri erciyes hastanesinde zerrin hanıma gidiyorum bana pko tanısı koydu hamilelik süreci ve doğum konusunda çok başarılı fakat tedavi konusunda sıkıntılıyız memorial da fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum bende fatma hanımda tedavi süreci yaşayan varsa aranızda fikirlerini paylaşırsa çok mutlu olurum

arklar zeki yılmaz nasıl giden varmı cok yoğunmus ya hastane o yuzden merak ediyorum gittiğinizde ilgileniyor mu sıra cok fazlaymıs ama o da 3 ten sonra azalıyor mu cetin arık gibi

mustaffa taa gittinizmi ya da kime gdiyosunuz memnun musunuz

Ben takibimi Acıbadem'de Mustafa beye yaptırıyorum çok da memnunum geçenlerde bir arkadaşımın da sezeryanını yaptı o da çok memnun hem hastane güzel hijyenik hem de doktorum çok bilgili ve en önemlisi çok ilgili bana ultrasonda bebeğimi o kadar iyi anlatıyor ve gösteriyor ki sanki doğmadan onunla ilginç bir bağ kurdum:) 4 boyutlu renkli ultrasonu var ve hastalarına vakit ayırıyor onu hissettim çünkü bekleme salonunda odasından her çıkan hastanın yüzünün güldüğünü gördüm. Ben çok memnunum giden arkadaslarım da.

yalnızbenim durumum riskli rahim agzı yetmezliği var ne kadar bilgilidir riskli gebelik konusunda acaba

yalnızbenim durumum riskli rahim agzı yetmezliği var ne kadar bilgilidir riskli gebelik konusunda acaba

Ben bir görün derim çünkü çok bilgili zaten internet sitesinde CV 'inde ilgilendiği konular arasında riskli gebelik de yazıyor. www.drmustafatas.com buradan bi baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…