kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

kızlar bi arkadaşım kan tahlili yaptırmış sonuçlar istanbula gidiomuş 9 ay boyunca olabilecek tüm riskler çıkıomuş böyle bi test varmı duydunuzmu:26:

kızlar bi arkadaşım kan tahlili yaptırmış sonuçlar istanbula gidiomuş 9 ay boyunca olabilecek tüm riskler çıkıomuş böyle bi test varmı duydunuzmu:26:

harmony testten bahsediyorsun sanırım o testte kanlar yurtdışına gidiyor ordan geliyor sonuçlar diye biliyorum

çok az bir zamanım kaldı yorumları okuyunca insanın kafası allak bullak oluyor napıcaz biz yaaa kime güvenicezzz
Memorial için önce hastane mikrobu hijyeni konusunda kafam çok karışmıştı, şimdide dikişleri Fatma hanım kendisi yapmıyor deniliyor
deli gönül git doğum evine öyle yada böyle doğurucan bari parasız olsun diyor

canım keşke cahit beyi bi görsen..
doğum konusunda konuştuğum herkes çok memnun ve dikişleri kendisi atıyo estetik dikiş yapıyomuş..
bazı doktorların yaptığı dikiş de şekli çok bozabiliyomuş..
inşallah herşey gönlünce olur..

Cahit beye bir kez muayene olacaktım gittim ama hastane beni boğdu resmen hijyen vs konusundada çok rahatsız oldum muayene olmaktan vazgeçip çıkmıştım.
Eşimle de bu durumu paylaşıp ona göre bir yol izleyeceğim.
İnşallah canım Hayırlısıyla Sağlıklı Sıhhatlı çok kolay güzel ve rahat bir doğum yapar bebişlerimizi de Sağlıklı Sıhhatli alırız kucağımıza İnşallah.

simdi kime gidiyosun pekş cnm

Allah hayırlar kurtarsın. Fatma hanımı her sitede çok övülüyor tercih sizin. Bizler sadece yaşanılanı anlatıyoruz. Dikişi Fatma hanım atmıyor, asistanı atıyor diyen arkadaşım Cahit beye ikinci doğumunu yaptı. Ikinci doğumum okadar kolay oldu ki sezeryan olmama rağmen hiç sancım olmadı dedi.

Amiiiin İnşallah cümlemizi sağlıklı sıhhatli kolayca bir çırpıda kurtarsın İnşallah Rabbim. Anestezi ve dikiş konusunda genelde farklı kişiler oluyor diye duydum bende herkes kendi uzmanlığına göre diye ama işte ilkte olunca bilemiyor insan kafası karışıyor. Hayırlısını nasip etsin Rabbim hakkımızda İnşallah :18:

Bıktım bu doktor mevzusundan ya bıktım gerçekten ama ben inanmıyorum asistan fakültede okur kim dikecek doktordan başka ki bunu sorucam ben

kızlar birşey danışacağım kayseride sir epilasyon için gittiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı?
canım ben mimarsinan pazarının ilerisinde karizma kuaför var fatma bacı nın arkasında çok becerikli bi kuaför sir ağda konusunda tavsiye ederim yarım saatte komple işini hallediyo :) maalesef bende numarası yok ama..

merhaba arkadaşlar,pretty_rose sen cahit gözüakçaya gidiyordun değilmi?ayrıntılı ultrasonunu yaptırdınmı yada ne zaman yaptıracaksın hümada ayrıntılı için radyoloğa gönderiyorlar adnan beydi galiba oda gittinmi ne kadar sürdü ultrason ne kadar ücret ödedin

gittim canım detaylıya 25 tl ödedim çok şükür bi sorun çıkmadı..10-15 dk falan sürdü canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…