kızlar bi arkadaşım kan tahlili yaptırmış sonuçlar istanbula gidiomuş 9 ay boyunca olabilecek tüm riskler çıkıomuş böyle bi test varmı duydunuzmu:26:
Dikisi kendisi yapmazsa kim yapar yanormaldemi sezeryanda mi
Sezeryan olmuştu arkadaşım. Yanındaki asistanlar yapıyormuş.
bende ilk muayenemi fatma hanıma olmustum muayene oldugumda bebegım 1 aylık mıs ama fatma hanım daha 1 haftalık bıle degıl demıstı ve ben ne yapmam nasıl beslenmem gerektiğini sordugumda bunları konusmak için daha cok erken demıstı ama formda okadar ovuyolar kı benımde kafam karıstı hatta tekrar fatma hanımamı gıtsemmı dıe bıle dusundum
Valla bende sadece Fatma Hanım'a giderim dedim. Allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı. Kayseri'de işini hakkıyla yapan bir çok doktor var. Allah iyilerle karşılaştırsın.
çok az bir zamanım kaldı yorumları okuyunca insanın kafası allak bullak oluyor napıcaz biz yaaa kime güvenicezzz
Memorial için önce hastane mikrobu hijyeni konusunda kafam çok karışmıştı, şimdide dikişleri Fatma hanım kendisi yapmıyor deniliyor
deli gönül git doğum evine öyle yada böyle doğurucan bari parasız olsun diyor
canım keşke cahit beyi bi görsen..
doğum konusunda konuştuğum herkes çok memnun ve dikişleri kendisi atıyo estetik dikiş yapıyomuş..
bazı doktorların yaptığı dikiş de şekli çok bozabiliyomuş..
inşallah herşey gönlünce olur..
simdi kime gidiyosun pekş cnmCahit beye bir kez muayene olacaktım gittim ama hastane beni boğdu resmen hijyen vs konusundada çok rahatsız oldum muayene olmaktan vazgeçip çıkmıştım.
Eşimle de bu durumu paylaşıp ona göre bir yol izleyeceğim.
İnşallah canım Hayırlısıyla Sağlıklı Sıhhatlı çok kolay güzel ve rahat bir doğum yapar bebişlerimizi de Sağlıklı Sıhhatli alırız kucağımıza İnşallah.
çok az bir zamanım kaldı yorumları okuyunca insanın kafası allak bullak oluyor napıcaz biz yaaa kime güvenicezzz
Memorial için önce hastane mikrobu hijyeni konusunda kafam çok karışmıştı, şimdide dikişleri Fatma hanım kendisi yapmıyor deniliyor
deli gönül git doğum evine öyle yada böyle doğurucan bari parasız olsun diyor
Allah hayırlar kurtarsın. Fatma hanımı her sitede çok övülüyor tercih sizin. Bizler sadece yaşanılanı anlatıyoruz. Dikişi Fatma hanım atmıyor, asistanı atıyor diyen arkadaşım Cahit beye ikinci doğumunu yaptı. Ikinci doğumum okadar kolay oldu ki sezeryan olmama rağmen hiç sancım olmadı dedi.
simdi kime gidiyosun pekş cnm
Sezeryan olmuştu arkadaşım. Yanındaki asistanlar yapıyormuş.
Memorial de asistan ne gezer ya
canım ben mimarsinan pazarının ilerisinde karizma kuaför var fatma bacı nın arkasında çok becerikli bi kuaför sir ağda konusunda tavsiye ederim yarım saatte komple işini hallediyo :) maalesef bende numarası yok ama..kızlar birşey danışacağım kayseride sir epilasyon için gittiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı?
gittim canım detaylıya 25 tl ödedim çok şükür bi sorun çıkmadı..10-15 dk falan sürdü canım..merhaba arkadaşlar,pretty_rose sen cahit gözüakçaya gidiyordun değilmi?ayrıntılı ultrasonunu yaptırdınmı yada ne zaman yaptıracaksın hümada ayrıntılı için radyoloğa gönderiyorlar adnan beydi galiba oda gittinmi ne kadar sürdü ultrason ne kadar ücret ödedin
gittim canım detaylıya 25 tl ödedim çok şükür bi sorun çıkmadı..10-15 dk falan sürdü canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?