Canim ben gittim iste maalesef gecen cumartesi kendi doktorum calismiyo acil gitmem gerekti kahverengi lekelenmem olmustu icimi rahatlatmak icin aramadigim yer kalmadi acibademde tum randevular dolu Memorial a ulasamiyorsun zaten doluluktan humaya gittim cahit bey ilk kez geleni hafta sonu almiyomus(ne alakaysa anlamadik cok sinirlendik) en son ersad beyi sorduk yan tarafi gosterdiler gittik mecburen 150 tl veriyosunuz sirf hastane degil de ozel odasi oldugu icin yapılan farkli hicbir muamele goremedim cok sinirlendim akliniz varsa hafta sonu ölmeyin yada dogurmayin ortada kalirsiniz...
Ben de aynı isimleri düşünüyordum... Erşad bey hastaneden ayrılmış mı? 45 tl falan gibi hatırlıyorum ben onun fiyatını. Niye o kadar fırlamış ki?
Yok artık ya hamile kadının hafta sonu hafta içi mi olurmuş! Affedersiniz ama resmen şımarıklık bu! Bir ara da Çetin Arık ve Zeki yılmaz vardı, biri milletvekili adayı olmuş biri de sorunsuz gebeliklerle ilgilenmez olmuş. Yazık valla ya...
Evet çok olmamış zaten geçeli, biz de şaşırdık. Randevu için aramıştık hastaneyi, muayenehanenin numarasını verdiler... 150 lirayı duyunca şok olduk...Para hırsı başka bir şey değil...
Bu arada iki arkadaşım Memorial Fatma AKSOY'a gidiyor. Biri şu an gayet memnunum diyor. Diğeri 2.çocuğu için gidiyor ve doktor da yeni doğum yapmış sanırım ve eskisi gibi ilgili değil, istediğim zaman ulaşamıyorum diyor.
Ben de Salih GÜDELEK ve Mehmet KARAHANÇER'i araştırmaya başladım. O kadar hastane var, doktorsuz kaldık arkadaş ya!
Olumlu ve olumsuz tarafları ne sence Zeki Yılmaz'ın?zeki yılmaza devam ediyorum canım ben bakalım bu ay ne olacak
zeki yılmaza ablam gidiyordu cocugunuz olmaz dıye ıgne ılac kullandırdı bir sürü para aldı cocugunuz olmaz tup bebek deneyelım dedi ama ablamlar onun ilaçlarını bıraktı mustafa basbuga gitti kendiliğinden oldu cocukları
Olumlu ve olumsuz tarafları ne sence Zeki Yılmaz'ın?
mustafa başbuğ fakültede prof belediye durmaz iş merkezinde özel muayenehanesi var ablamlar hep oraya gidiyordu bir arkadasım daha var onlarda zekı yılmaza gıdıyor onlarada ıgne ılac vermıs olmamıs karı koca ılacları ıcmeyelım bakalım ne olacak demısler ılacı bıraktıktan sonra hamıle kaldı oda sımdı 6 aylık bu yonlerını bılınce zekı yılmaz pek sıcak gelmıyor bana tabi yinede sen bilirsinhangi hastanede bu mustafa canım ?
mustafa başbuğ fakültede prof belediye durmaz iş merkezinde özel muayenehanesi var ablamlar hep oraya gidiyordu bir arkadasım daha var onlarda zekı yılmaza gıdıyor onlarada ıgne ılac vermıs olmamıs karı koca ılacları ıcmeyelım bakalım ne olacak demısler ılacı bıraktıktan sonra hamıle kaldı oda sımdı 6 aylık bu yonlerını bılınce zekı yılmaz pek sıcak gelmıyor bana tabi yinede sen bilirsin
güncel fiyatlarını bilmiyorum maalesefcanım bu mustafa başbugunun özel muanesinede ücreti nedir peki biliyormusun _?
250 FALAN DİYORLAR AMA ASLI VAR MI SİZCE_?güncel fiyatlarını bilmiyorum maalesef(
Merhaba canım benim birkaç kere gittiğim ve özellikle çoğu tanıdığımı doğurtan SEVDA UĞUR var kesinlikle tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor zor durumlarda da yardımcı oluyor :)ben de doktorsuz kaldım dünya hastanesinde zemine hanıma gidiyordum hastahaneden ayrıldı, tahliller ikili test sonuçları orada diye aynur hanıma gittim tek bayan doktor kalınca hasta yoğunluğu çok fazlalaşmış birkaç kişi de sert davrandığını söyledi bayan doktor arıyorum
tekden hastahanesinde bayan doktorları tavsiye eden var mı
tesekkür ederimMerhaba canım benim birkaç kere gittiğim ve özellikle çoğu tanıdığımı doğurtan SEVDA UĞUR var kesinlikle tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor zor durumlarda da yardımcı oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?