- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Sorma bugünlerde durmuyor artık buyuyo uyanık kalma duresı uzadı evdede yalnızım misafır vs derken buraya bıle zar zor bakıyorum.allahım sızlerede sağlıklı doğumlar nasıp etsın kucağına al o mutluluk bambaşkaAnladım canım benim. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sen şimdi kimbilir ne kadar yoğunsundur bebek dolayısıylarabbim Esirgesin evladını, sağlık mutluluk dilerim ikinize de.
Merhaba arkadaşlar daha yeni oğrendik 5 haftalık gebeyim.ama hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Erciyes te mehmet karahançer memorıal de Gökalp bey ve acıbadem de mustafa taş sizce hangisini tercih edeyim?luften yardımcı olursanız sevinirim[/QUOT MERHABA canım gokalp bey doçent bildiğim kadarıyla tercih sebebi olabilir mustafa karahancer ilk çocuğum da oydu doktorumuz ben arada yim bebeğim 1 kilo 900 gram doğmuştu gelisme geriligi ni erken farkedemedigi için biraz soğudum ondan mustafa taşı tanımıyorum Sunu da soyleyim benim kizim 9 yaşında şimdi karahancerin hastalari çok memnun
Merhaba kızlar ben kayseride bir çok doktora gittim ve ne yazıkki gördüm ki ya islerinin ehli değiller ya da tek amaçları sizin paranızı alıp göndermek. Fakat şimdi mustafa Başbuğ a gidiyorum. Diğer doktorlardan çok farklı gerçekten çok iyi inceliyor anlatıyor tüm riskleri söylüyor. Biraz pahalı ama sağlık için değer başka doktorlara gidip memnun kalmayacağıma mustafa hocaya biraz fazla para vermeyi tercih ederim
Canim cok geçmiş olsun bende malesef iki bebegimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum. Ben mustafa hocanin paraci olmadığını düşünüyorum çünkü fakultede 17 gün erken dogum tehlikesiyle yattım ve nerdeyse her gün odama gelip beni takip etti ve bu süre zarfında hiç bir ücret ödemedik. Ayrıca kontrole gittiğimde bende ücret ödedim fakat istediği tahlillerin sonucunu götürdüğüm zamanlarda ücret almadılar. Ne yazık ki kayseri de guvenilecek işinin ehli doktor bulmak çok zor. Mustafa hoca teşhis ve tedavi de çok başarılı. Eğer sorunlu bi gebelik yaşıyorsanız ona gitmenizi tavsiye ederim.
Dünyam hastanesi tavsiye etmiyorumHerkese merhabalar kayseride sezeryan olmayi dusunuyorum ağustosta rabbimizin verirse fakat adiyamandayim kayseride ki hastaneler ve doktorlar hakkinda hicbir bilgim yok yardimci olursaniz önerileriniZi beklerim
Merhaba arkadaşlar daha yeni oğrendik 5 haftalık gebeyim.ama hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Erciyes te mehmet karahançer memorıal de Gökalp bey ve acıbadem de mustafa taş sizce hangisini tercih edeyim?luften yardımcı olursanız sevinirim
Genel sezeryan mı yaptrdiniz? Ucret konusunda bilginiz varmi?ben bir doğum ve sezeryanımı özel erciyes hastanesinde dr nuray Emeklioğluna yaptırdım. hem hastaneden hem doktorumdan çok memmunum. herkese öneririm
Merhaba :) bende şuan zerrin avula gidiyorum. daha doğrusu yeni tanıştık. çok sıcak kanlı biri olduğunu söylediler ama bende o his uyanmadı. Kafam karıştı o yüzden. Belkide ben öyle hissettim bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda, şimdiden teşekkür ederim :)Bende ilk hamileligim de huma ya gitmiştim Dr Züleyha güzel e şimdi doğum evi ne geçmiş o yüzden erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?