kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Anladım canım benim. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sen şimdi kimbilir ne kadar yoğunsundur bebek dolayısıyla rabbim Esirgesin evladını, sağlık mutluluk dilerim ikinize de.
Sorma bugünlerde durmuyor artık buyuyo uyanık kalma duresı uzadı evdede yalnızım misafır vs derken buraya bıle zar zor bakıyorum.allahım sızlerede sağlıklı doğumlar nasıp etsın kucağına al o mutluluk bambaşka

Merhaba arkadaşlar daha yeni oğrendik 5 haftalık gebeyim.ama hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Erciyes te mehmet karahançer memorıal de Gökalp bey ve acıbadem de mustafa taş sizce hangisini tercih edeyim?luften yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben Tekden hastanesinden Gülcan Hanimi oneririm. Dogumumu 2013 te orda yaptim. Hastane beklentilerinizi karsilamayabilir ama Memorial ve Acibadem haric kayserideki ozel hastaneler de devlet hastanesi gibi maalesef. Memorialde de pekcok kotu dogum anisi duydum. Ben ogretmenim ve kalabalik bir okulda gorev yapiyorum. Okulda benden baska 6 ogretmen arkadas da Gulcan hanimda dogum yapti ve hepimiz memnun kaldik. Biri haric hepimiz normal dogum yaptik. Bir arastirmanizi ve tanismanizi tavsiye ederim. 2. Hamileligimde de kesinlikle Gulcan hanima gitmeyi dusunuyorum...

Erciyes kartal daki demet cengiz e sakin ola ki gitmeyin hayatının hatasını yapıp kürtaj oldum çok sıkıntılar çektim o bayan bence doktor değil kasap

Bir çok dr.gittim yazayım isimlerini İbrahim demir, Aynur simur, Erşad batmaz,Aytül arslan,Zeki yılmaz, Bihter senem fevzioğlu, şimdi mehmet karahançere gidiyorum.

benim ilk doktorum özge idem karadağ idi. hiç memnun kalmadım, çok ilgisiz, kafası başka yerde sanki. tahlilleri, ilaçları siz hatırlatarak yazdırıyorsunuz. riskli bir hamile olmama rağmen, hiç önemsemedi, düşük yaptım. bir daha yüzünü görmek istemiyorum....

MUSTAFA BAŞBUĞ kadar paracı dr görmedim, bilgisi olabilir ama siz doğumunu ona yaptırmayacaksanız, pek takmıyor. Ben ilk gittiğimde hamileymişim zaten ancak erken olduğu için testte çıkmadı. (1 hafta başka hastanede yaptırdığım testte hamile olduğum çıkmıştı). 10 gün sonra bizden istediği kan sonuçlarını göstermek için gittiğimizde; Bizden bu kez bebek var diye 300 tl istediler. 10 içersinde tekrar gittiğiniz tüm drlar da, hastaneler de kontrol sayarlar ve ücret almazlar. Nasıl bir meslek etiğidir anlayamadım. Zaten hamileliğim varmış doktorun herhangi tedavisiyle hamile kalmamıştım.
2 aylık hamileyken, kanamam olduğunu söylerek aradığımda, ben muayenehaneden zaten çıkıyorum, bişey olmaz diyerek bizi kabul etmedi. Bebeğimi kaybettim sonuçta. Hastaların, her defasında 250-300 tl parasını almayı biliyorlar, ancak insan hayatını önemsemiyorlar.

Slm kızlar 2015 Ağustos da doğum yaptım Erciyes hast zeki yılmaza gidiyordum takibimi yaptı 8. Ayda hastaneden ayrıldı acibademe geçti devam ettik neyse 36+4 de gece suyum geldi 04.30 du saat zeki yılmaz a ne biz ne hastane hiçbir şekilde ulaşamadı ve doğumuma gelmedi sağolsun rakip turan tanıdıkti aradık hemen yatisini yaptır geliyorum dedi dediği saatte de geldi kendi isteğimle sezaryen oldum 3 saat sonra ayaktaydim hiç yatmadım ağrı sizi bile olmadı o kadar rahattı ki çok dua ettim arkasından keşke en başta ona gitseymisim diye düşündüm en önemlisi ulasabileceginiz bi Dr olması yasadim gördüm bi tavsiye sadece

Canim cok geçmiş olsun bende malesef iki bebegimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum. Ben mustafa hocanin paraci olmadığını düşünüyorum çünkü fakultede 17 gün erken dogum tehlikesiyle yattım ve nerdeyse her gün odama gelip beni takip etti ve bu süre zarfında hiç bir ücret ödemedik. Ayrıca kontrole gittiğimde bende ücret ödedim fakat istediği tahlillerin sonucunu götürdüğüm zamanlarda ücret almadılar. Ne yazık ki kayseri de guvenilecek işinin ehli doktor bulmak çok zor. Mustafa hoca teşhis ve tedavi de çok başarılı. Eğer sorunlu bi gebelik yaşıyorsanız ona gitmenizi tavsiye ederim.

Herkese merhabalar kayseride sezeryan olmayi dusunuyorum ağustosta rabbimizin verirse fakat adiyamandayim kayseride ki hastaneler ve doktorlar hakkinda hicbir bilgim yok yardimci olursaniz önerileriniZi beklerim

Beni üzen, kontrolde bebek var diye 300tl almaları değil, riskli bir hamileliliğim olduğu halde; kanamam var, ne yapalım, size geliyoruz dediğimizde, ben şimdi çıkıyorum zaten, dinlenin geçer demesi oldu. Helal etmiyorum...

Herkese merhabalar kayseride sezeryan olmayi dusunuyorum ağustosta rabbimizin verirse fakat adiyamandayim kayseride ki hastaneler ve doktorlar hakkinda hicbir bilgim yok yardimci olursaniz önerileriniZi beklerim
Dünyam hastanesi tavsiye etmiyorum

canım sna katılıyorum. annemin myomları vardı, nuray hanım rahim ameliyatını kapalı bir şekilde yaptı çok memunuz.sıcak güleryüzlü ve konusuna hakimiyeti ve netliği ile her zaman tercih sebebimiz. bir komşumuzda da myom var ameliyat için tereddüt etmeden ona gönderdim

Bende ilk hamileligim de huma ya gitmiştim Dr Züleyha güzel e şimdi doğum evi ne geçmiş o yüzden erciyes kartal a gidiyorum zerrin avul doktorum
Merhaba :) bende şuan zerrin avula gidiyorum. daha doğrusu yeni tanıştık. çok sıcak kanlı biri olduğunu söylediler ama bende o his uyanmadı. Kafam karıştı o yüzden. Belkide ben öyle hissettim bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda, şimdiden teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…