- 12 Ekim 2016
- 1
- 1
- 1
- 38
Doktorumuz ayniymis benimde 35 haftam dogumuma az kaldi sayilir bakalim dogumum nasil olucak normal istiyorum ben arkadasimi iki ay once fatma hanim dogurm yaptirdi onun sezeryan oldu insallah bizlerin norml olueMerhaba,
Ben 24 haftalık gebeyim. Doktorum Memorial'da Fatma Kutlusoy. Fatma Hanım gittiğim ilk günden itibaren her konuda okadar mükemmel ki. En ufak bir şüphem olmadan kendisini herkese önerebilirim. Güleryüzü, sıcakkanlı tavrı yanısıra bilgisi ve yönlendirmeleri doğrultusunda sorunsuz bir gebelik geçiriyorum. Biraz pimpirikli bir insan olduğum için özellikle gebeliğimin ilk günlerinde fazla endişeliydim. Hemen her an doktorumla iletişim kurma ihtiyacı hissediyordum. Gece gündüz, pazar, cumartesi dinlemeden her an kendisini aradım ve her aradığımda inanılmaz sevcimen yaklaşıp her sorumu sabırla cevapladı. beni rahatlattı, güven verdi. Kontrollerimi hem bebeğimi göreceğim için hem fatma hanım için dört gözle bekliyorum. inanılmaz iyi hissettiriyor kendimi.
canim ne zman oraya gitsem hep bi ilgisizlikle karsilastim bence baska bi hastane dusunmelisinBen humada gonul ozsioahiogluna gittim ama hic begenmedm cok ilgisizdi kadin. Humada tavsiye edecegnz doktr var mi
Gercn cok ilgisizler.birde radyolog yanls teshis koydu cift rahm var sende dedi.baska hastanede baktrdm yok oyle bsey dedicanim ne zman oraya gitsem hep bi ilgisizlikle karsilastim bence baska bi hastane dusunmelisin
Bende merak ediyorum memorial da ne kadar acaba doğum yapan varmı ordaMemorial da doğum kaç para bilen varmı??
Kizlar bende hamileyim.. 5haftalik memoriel de muayene ücreti ne kadar.. birde tahliller için ekstra para veriyor muyuz[/Fiyat doktora göre değişiyor bildiğim kadarıyla evet tahliller için ekstra odeme yapılıyor
Seçtinmi doktor pöff ne zor doktor seçmekte sorun oldu bende hamileyim ikizim olacak doktor seçemiyorumKizlar bende hamileyim.. 5haftalik memoriel de muayene ücreti ne kadar.. birde tahliller için ekstra para veriyor muyuz
Memoreldemi nerede Ülkü Aksoy sen kaç aylık hamilesin canımÜlkü Aksoy doktorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?