kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Merhaba,
Ben 24 haftalık gebeyim. Doktorum Memorial'da Fatma Kutlusoy. Fatma Hanım gittiğim ilk günden itibaren her konuda okadar mükemmel ki. En ufak bir şüphem olmadan kendisini herkese önerebilirim. Güleryüzü, sıcakkanlı tavrı yanısıra bilgisi ve yönlendirmeleri doğrultusunda sorunsuz bir gebelik geçiriyorum. Biraz pimpirikli bir insan olduğum için özellikle gebeliğimin ilk günlerinde fazla endişeliydim. Hemen her an doktorumla iletişim kurma ihtiyacı hissediyordum. Gece gündüz, pazar, cumartesi dinlemeden her an kendisini aradım ve her aradığımda inanılmaz sevcimen yaklaşıp her sorumu sabırla cevapladı. beni rahatlattı, güven verdi. Kontrollerimi hem bebeğimi göreceğim için hem fatma hanım için dört gözle bekliyorum. inanılmaz iyi hissettiriyor kendimi.

Doktorumuz ayniymis benimde 35 haftam dogumuma az kaldi sayilir bakalim dogumum nasil olucak normal istiyorum ben arkadasimi iki ay once fatma hanim dogurm yaptirdi onun sezeryan oldu insallah bizlerin norml olue

Merhaba, ne güzel benimde gururla söylüyorum doktorum Fatma Kutlusoy. Bu kadar güler yüzlü, bu kadar bilgili, insanı rahatlatan 7/24 hizmete açık ve samimiyetinden hiçbir şey kaybetmeyen bir insan tanıdım. Evet doktor olan çok ama insan olan doktoru bulmakta bir o kadar önemli. Ben her ikisini de Fatma Hanımda buldum. Aslında ben Ankara'da yaşıyordum 2 ay öncesine kadar. Eşimin tayini nedeniyle Kayseri'ye geldim. Ankara'daki doktorum Prof.Dr.Mehmet Erdem'di. Gerçekten mükemmel bir doktor. Tayin olayı olunca Mehmet Hocam Kayseri'de öğrencisinin olduğunu ve en a kendi kadar iyi bir doktor olduğunu söyledi. Gönül rahatlığıyla Fatma Hanıma gittim. Güler yüzlü, sabırlı, her türlü soruya yanıt veren, insanın moralini yükselten tavrıyla karşılaşınca çok mutlu oldum. 4 yaşında Güneş isminde bir kızım var. Sezeryanla doğmuştu. İkinci gebeliğimde de sezeryan düşünüyordum ancak Fatma Hanım normal doğum yapabileceğini anlattı bana ve beni bu konuda ikna etti. Şimdi o kadar mutlu ve rahatım ki gönül rahatlığıyla normal doğuma gireceğim. Mehmet Hocama çok teşekkür ederim beni gerçekten mükemmel bir doktora emanet ettiği için. Gönül rahatlığıyla sizlere de tavsiye ederim Dr.Fatma Kutlusoy'u. Hepinize hayırlı gebelikler ve sağlıklı, mutlu doğumlar... Bu arada oğlumuz Deniz Umut'u büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz

deniz hanım ilk dogumunuz sezeryan olmuş ikincide normal olabılıyor mu çok merak ettım
ve kaç yıl oldu şezeryan olalı

merhaba hanimlar bende hamileyim huma hastanesindeki seyma fenerciogluna gittim fakat hic memnun kalmadim kadin suratima bile bakmadi desem yeridir sanki oraya zorla oturtmuslar gibi ne bi guler yuz gordum ne bi sıcaklik... bende kucuk bi arastirma yaptim ve neden o kadindan bu kadar negatif enerji aldigmin cevabini buldum kendisinin gecmisi pekde aydinlik degil onceki soyadi seyma hascalik olarak geciyor yasadisi kurtaj ve daha birsuru birsuru sey var gecmisiyle ilgili google a yazsip arastirsin inanmayanlar benim hayret ettigim konu iste koskoca huma hastanesi bunu nasil gormezden gelir pes yani

Merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim ve doktor konusunda çok kararsızım. Yarın icin Dr. Sevda Ugur a randevu aldım. Bir bilgisi olan var mı? Doğumumu acibademde yapmak istiyorum hastaneler kaçıncı aydan itibaren kabul ediyor?

Ben humada gonul ozsioahiogluna gittim ama hic begenmedm cok ilgisizdi kadin. Humada tavsiye edecegnz doktr var mi

Kizlar bende hamileyim.. 5haftalik memoriel de muayene ücreti ne kadar.. birde tahliller için ekstra para veriyor muyuz

Kizlar bende hamileyim.. 5haftalik memoriel de muayene ücreti ne kadar.. birde tahliller için ekstra para veriyor muyuz[/Fiyat doktora göre değişiyor bildiğim kadarıyla evet tahliller için ekstra odeme yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…