Bugun gittim sakin bir doktor bilgili...cinsiyet erkek gibi duruyo bakalim dedi degisir mi bilmiyorumsanki diğer kontrolünde söler gibime geliyo ama bellide olmaz tabi kız erkek farketmez ama insan merak ediyo işte rabbim hakkında hayırlısını versin canım
Bugun gittim sakin bir doktor bilgili...cinsiyet erkek gibi duruyo bakalim dedi degisir mi bilmiyorumsanki diğer kontrolünde söler gibime geliyo ama bellide olmaz tabi kız erkek farketmez ama insan merak ediyo işte rabbim hakkında hayırlısını versin canım
Bugun gittim sakin bir doktor bilgili...cinsiyet erkek gibi duruyo bakalim dedi degisir mi bilmiyorum
Amin canim Allah Razi Olsun saglikli olsun da insallahErkek gibi duruyo dediyse değişmiyo. Allah hayırlısını versin
hayırlı olsun canım öğrenmişsin sevindim senin adına bidahaki kontrolüne netleşir bqnq 100de 100 kız demişti halada kızAmin canim Allah Razi Olsun saglikli olsun da insallah
Allah razi olsun canim...burda okudum deisir diyenler olmus bakalim artik...doktor ikili tarama yapmadi...dortlu tarama bes hafta sonra imis...sen yaptirmis miydin canim ...hayırlı olsun canım öğrenmişsin sevindim senin adına bidahaki kontrolüne netleşir bqnq 100de 100 kız demişti halada kızannesinin kuzusuuuu
Allah razi olsun canim...burda okudum deisir diyenler olmus bakalim artik...doktor ikili tarama yapmadi...dortlu tarama bes hafta sonra imis...sen yaptirmis miydin canim ...Bende karar veremedim netice ne olursa olsun aldiracak deilim
Ben ikili tarama yaptırdım sorun çıkmayınca üçlü ve dörtlüye gerek duymadı doktorum. Biraz senin tercihin ama içinde şüphe kalmaz yaptırırsan.Allah razi olsun canim...burda okudum deisir diyenler olmus bakalim artik...doktor ikili tarama yapmadi...dortlu tarama bes hafta sonra imis...sen yaptirmis miydin canim ...Bende karar veremedim netice ne olursa olsun aldiracak deilim
rakip bey ikili değilde bana 3lü yaptı yaptı canım ikilide burun kemiğiyle baş çevresini ölçtü gayet normal dedi diğer kontrolde de bebeğin kalbinde parlama görülünce 3lü yapalım dedi oda temiz çıktı şükür parlamamızda tamamen geçtiAllah razi olsun canim...burda okudum deisir diyenler olmus bakalim artik...doktor ikili tarama yapmadi...dortlu tarama bes hafta sonra imis...sen yaptirmis miydin canim ...Bende karar veremedim netice ne olursa olsun aldiracak deilim
Hmm anladim canim . evet icim rahatlar benim cevremde de yaptiemayan yok bakalimBen ikili tarama yaptırdım sorun çıkmayınca üçlü ve dörtlüye gerek duymadı doktorum. Biraz senin tercihin ama içinde şüphe kalmaz yaptırırsan.
canım bu tesler zaten bi ihtimal yani garantisi yok ihtimal üzerinde de sorunlu çıkınca da kafanda soru işareti kalıyo yok şu testi yaptır yok amniyosentez yaptır falan bana kalsa hiçbirini yaptırmıcaktım ama dr kalbinde parlama var bide bunu yapalım tek başlarına bi anlam ifade etmez banada güveniyosan gayet sağlıklı bi bebeğin var bu parlamada yakında geçecek dedi 6 aya geçer dedi maşallah 4.5 aylıkken gittiğimizde tertemizdiHmm anladim canim . evet icim rahatlar benim cevremde de yaptiemayan yok bakalim
nbr canım napıyosun cuma dr gittik kızım 1 kilo olmuş şikayetlerimi anlattım kasılma onlar dedi ama hiç ilaç falan vermedi doğursaydın şimdiye kadar doğardı dedi ama birden doğmaz heralde içimde şüphe kaldı nst falan bağlamadı magnezyum verir diyodum vermedi gerekli görmedi bişeyeBen ikili tarama yaptırdım sorun çıkmayınca üçlü ve dörtlüye gerek duymadı doktorum. Biraz senin tercihin ama içinde şüphe kalmaz yaptırırsan.
nbr canım napıyosun cuma dr gittik kızım 1 kilo olmuş şikayetlerimi anlattım kasılma onlar dedi ama hiç ilaç falan vermedi doğursaydın şimdiye kadar doğardı dedi ama birden doğmaz heralde içimde şüphe kaldı nst falan bağlamadı magnezyum verir diyodum vermedi gerekli görmedi bişeye
doğum hakkında bişiler sorcaktım canımcım sana tecrübeli anniş
hiç hastaneye baktınmı acep odalarına falan ne gibi hizmetler veriyolar acaba yada hediye bişiler veriyolar mı ayyy çok meraklıyım dimiii
oyyyy çok sağol hayatımmmm bilgilerin içinCanım nst için erken daha senin haftalarında ben kasılma yaşamadım ama o zaman doktorum demişti bu haftalarda günde yirmi defaya kadar kasılman olabilir bu normal yirmiyi geçerse doğum sancısı olabilir diye sende dikkat et say yirmiyi geçerse ve sık olursa doktora gidersin o zaman.
Hastane odalarına bakmadım daha canım zaten bi kere gittim bi de yarın gidicem. Öncekinde doğumla ilgili konuşmamıştık yarın detaylı sorucam unutmazsam :) Ama gelmeden telefonla sorduğumda 1100 lira dedi normal yada sezeryan farketmez ama epidural istersen ona ekstra ücret ödersin dedi. Bu 1100 lira içinde hediye falan yok. Bi de vip doğum var onda da refekatçıya özel oda seçeneği falan sunuyorlar senin istediğin şeylere göre fiyat belirleniyor demişti. Yarın öğrendiklerimi yazarım yine sana sormamı istediğin bişey varsa sorayım :)
oyyyy çok sağol hayatımmmm bilgilerin için
doğum hakkındaki soru ve cevaplarını paylaşırsan sevinirim canım senin soracaklarını eminmim bende sorarım
nstyide kasılmadan dolayı alırlar diye düşünmüştüm canım sanırım usgde sorun görmeyince güldü zaten doğsaydı şimdiye kadar çoktan doğururdun dedi allah korusunnnnn
v alla canım doğumla ilgili tek soru sormadım oda bişi demedi ama inanki bende sen gibiyim şunuda sorcam bunuda sorcam derken bi görüyoruz dr herşey normal diyo hepsi puffffff unutuluyoAy bende şunu sorayım bunu sorayım diye planlıyorum gidip de bebişin görünce unutuyorum ordan çıkınca tüh şunu da soracaktım diyoruminşallah unutmam bu sefer :)
Normal gördü demekki kasılmalarını kafana takma dediğim gibi çok sıklaşırsa gidersin hastaneye.
Normal doğum olur da sancı gece tutarsa geliyor mu acaba doktor sordun mu hiç. Çoğu gelmiyomuş da bu nasıl merak ettim
Hastaya doymuş heralde canım tuhaf bi doktor bana da doktoru şu kadar haftalık de doktoruna sunu soyle gibi şeyler söyledi ben zaten ilk sana gelmişim ne alaka istemez gibi insan güler yüz ilgi bekliyo birazda...Sağol yorumun için canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini de :) Evet hastane yenilendi baya güzel şimdiki hali rakip turanı herkes çok methetti ben bi defa gittim daha ama memnunum şimdilik. İbrahim demire hiç gitmedim ama gitmeden önyargım oluştu benim durumum özel keyfimden kalmadım son zamana ama illa üç ay öncesinden gelmesi lazım demiş zamanı geriye mi alacaktım anlamadım :)
v alla canım doğumla ilgili tek soru sormadım oda bişi demedi ama inanki bende sen gibiyim şunuda sorcam bunuda sorcam derken bi görüyoruz dr herşey normal diyo hepsi puffffff unutuluyo
demekki bebişlere sölemek lazım mesai saatleri içinde doğmaları lazım
Hastaya doymuş heralde canım tuhaf bi doktor bana da doktoru şu kadar haftalık de doktoruna sunu soyle gibi şeyler söyledi ben zaten ilk sana gelmişim ne alaka istemez gibi insan güler yüz ilgi bekliyo birazda...
Rakip bey gittigimde de olctu gayet saglikli gorunuyo dedi.gelebilirsen bes hafta sonra diger taramayi yapalim dedi. Birde muayeneye gittiginizde kac dk suruyo ortalama bi muayene benim ki on dk surdu derakip bey ikili değilde bana 3lü yaptı yaptı canım ikilide burun kemiğiyle baş çevresini ölçtü gayet normal dedi diğer kontrolde de bebeğin kalbinde parlama görülünce 3lü yapalım dedi oda temiz çıktı şükür parlamamızda tamamen geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?