Bir muayene icin cok az degil mi bu sure/sureler ..doktor cok aceleci davraninca aklimdaki sorulari da unutuyorum zaten ilk gebeligim tecrubesizim..bilemedimBeş dk anca sürüyor benim muayenem...
süper olurdu vallaaaaTabi yaaa randevu verseler şu gün saatte gelecez diye ne güzel olur
senin haftandaykende bana 5 hafta sonra demişti canım sonra hep bir ay sonra gel şikayetin olursa hemen gel dediRakip bey gittigimde de olctu gayet saglikli gorunuyo dedi.gelebilirsen bes hafta sonra diger taramayi yapalim dedi. Birde muayeneye gittiginizde kac dk suruyo ortalama bi muayene benim ki on dk surdu de
canım bende öleyim soruları unutmayayım diye bi kağıt kalem alıyom artıl elime ne şikayetim varsa unutmayayım sonra diye yazıyom gittiğim günde iyice bakıyom dr zaten muayeneden önce soruyo şikayetin varmı idrarda yanma acıma varmı falan diye bende tek tek sıralıyom oda gülüyo son gittiğimde acemisin daha ilk ya dedi güldü sen yinede söle şikayetlerini falan dedi öle yaniBir muayene icin cok az degil mi bu sure/sureler ..doktor cok aceleci davraninca aklimdaki sorulari da unutuyorum zaten ilk gebeligim tecrubesizim..bilemedim
Bana da soruyo sikayetin sormak istedigin var mi diye bende tik diye kaliyorumcanım bende öleyim soruları unutmayayım diye bi kağıt kalem alıyom artıl elime ne şikayetim varsa unutmayayım sonra diye yazıyom gittiğim günde iyice bakıyom dr zaten muayeneden önce soruyo şikayetin varmı idrarda yanma acıma varmı falan diye bende tek tek sıralıyom oda gülüyo son gittiğimde acemisin daha ilk ya dedi güldü sen yinede söle şikayetlerini falan dedi öle yani
touchme bugün kontrolün vardı oğluş nasılmış kuzummm inş ikinizde iyisinizdirrr
Benim ikinci bende unutuyorum..bide ilkinde daha istekli oluyorsun ben bunda pek takmıyorum ama son gittigimizde izlemek çok hoşuma gitti keşke uzun uzun izlesek hatta evlerimizde cihaz olsa baksak sürekli ne güzel olurduBir muayene icin cok az degil mi bu sure/sureler ..doktor cok aceleci davraninca aklimdaki sorulari da unutuyorum zaten ilk gebeligim tecrubesizim..bilemedim
Kesinlikle.. ozluyorum bi sonraki muayene gununu iple cekiyorum artikBenim ikinci bende unutuyorum..bide ilkinde daha istekli oluyorsun ben bunda pek takmıyorum ama son gittigimizde izlemek çok hoşuma gitti keşke uzun uzun izlesek hatta evlerimizde cihaz olsa baksak sürekli ne güzel olurdu
Detaylıya normalde girmeyi duşunmuyorum ama 20 dk izlemek için girsemmi acaba diyorumKesinlikle.. ozluyorum bi sonraki muayene gununu iple cekiyorum artik
Canim mrb ben memlekete gelince yazamadim hic aslinda aklimda sende dogum yaptinmi meraklardayimNerelerdesin canımm
Canim mrb ben memlekete gelince yazamadim hic aslinda aklimda sende dogum yaptinmi meraklardayim
Kardesimin telinden girdim canim evde pcden giriyodum burda giremedim hic demek senin oglusun niyeti yok kucuk sipa canim cati muayenesi yapildimi zor oldumu hangi haftada yapildi bide kacinci haftada kontrollerin 2 haftada bire dustu cok soru sordum yaaaa bende 32 yada 33haftada gecicem eve hayirlisiyla sanada cok az sayili gunlerin var canim yaaaa cok heyecanlisindir bi avazda kurtul ins canim bide acaba normalmi seninki hakkinda hayirlisi olsunBen de seni merak ettim sesin çıkmayınca. Yok canım benimkinin gelmeye niyeti yok herhalde bekliyoruz hâlâ
Canim bebisin hayirli olsun saglikla buyut insmerabalar bende çarşamba günü memorial de fatma hanıma gidicem bakalım iyidir inşallh. henüz 6-7haftalıgım
Kardesimin telinden girdim canim evde pcden giriyodum burda giremedim hic demek senin oglusun niyeti yok kucuk sipa canim cati muayenesi yapildimi zor oldumu hangi haftada yapildi bide kacinci haftada kontrollerin 2 haftada bire dustu cok soru sordum yaaaa bende 32 yada 33haftada gecicem eve hayirlisiyla sanada cok az sayili gunlerin var canim yaaaa cok heyecanlisindir bi avazda kurtul ins canim bide acaba normalmi seninki hakkinda hayirlisi olsun
Cok sagol canim yazdiklarin icin rabbim kolay dogumlar nasip eylesin ins drlar keske hassasiyetimizi anlasalar biraz ama sunuda duymustum 1 2 hafta arayla yapilan usg kilo olarak yaniltiyomus bazilarini obur haftadan az cikarabiliyomus ama tabi senin durum farkli ayrica kirmayabilirdide sesi malum son donemin bi daha girmiceksin bile belkideDünden beri bel ve kasık ağrım var geliyo galiba ağrılarım artarsa gidicem hastaneye normal olacak canım son dakika bi aksilik çıkmazsa inşallah.
Kontroller 36 dan sonra haftada bire düştü onda da bir hafta ultrason bir hafta nst bakıyo. Çatı muayenesini 38 de oldum canım kısa süren bi işlem hafif ağrım oldu ama çok zorlamadı. Başka sorun varsa doğuma girmeden sor cevaplarym
Cok sagol canim yazdiklarin icin rabbim kolay dogumlar nasip eylesin ins drlar keske hassasiyetimizi anlasalar biraz ama sunuda duymustum 1 2 hafta arayla yapilan usg kilo olarak yaniltiyomus bazilarini obur haftadan az cikarabiliyomus ama tabi senin durum farkli ayrica kirmayabilirdide sesi malum son donemin bi daha girmiceksin bile belkide
Ama simdi bende heyecanlandim yaaa sancim var deyince tosun pasamiz bitanemiz geliyo demek sen buna odaklan canim benim hazirliklarin bitmistir sanirim geriye bitek bebisin gelmesi kaldi masallah zaman bitti artik kolay dogumlar diliyorum canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?