Kayseride Kadın Doğum uzmanı

Rakip bey gittigimde de olctu gayet saglikli gorunuyo dedi.gelebilirsen bes hafta sonra diger taramayi yapalim dedi. Birde muayeneye gittiginizde kac dk suruyo ortalama bi muayene benim ki on dk surdu de
senin haftandaykende bana 5 hafta sonra demişti canım sonra hep bir ay sonra gel şikayetin olursa hemen gel dedi
muayenelerde genelde senin dediğin gibi kilo tansiyon ölçümü sonra dr muayenesi işte bi dahaki gidişinde ölçümlere başlar drun baş ayak ve karın ölçümü yapıyo kalbine bakıyo 5 10 dk sürüyo canım

Bir muayene icin cok az degil mi bu sure/sureler ..doktor cok aceleci davraninca aklimdaki sorulari da unutuyorum zaten ilk gebeligim tecrubesizim..bilemedim
canım bende öleyim soruları unutmayayım diye bi kağıt kalem alıyom artıl elime ne şikayetim varsa unutmayayım sonra diye yazıyom gittiğim günde iyice bakıyom dr zaten muayeneden önce soruyo şikayetin varmı idrarda yanma acıma varmı falan diye bende tek tek sıralıyom oda gülüyo son gittiğimde acemisin daha ilk ya dedi güldü sen yinede söle şikayetlerini falan dedi öle yani

Bana da soruyo sikayetin sormak istedigin var mi diye bende tik diye kaliyorum bende esime bi daha kagit kaleme yazicam demistim yalniz olmadigima sevindm yanma var dediginde alttan mi muayene ediyo acaba doktor erkek olunca ister istemes cekiniyorum hala asamadim bu ikinci doktorum devam etmeyi dusuyorum

touchme bugün kontrolün vardı oğluş nasılmış kuzummm inş ikinizde iyisinizdirrr

Oğluş iyiymiş canım kilo alımı yavaşlamış daha doğrusu normale dönmüş :) Ters duruyo dedi yüzü ön tarafa bakıyo dönmezse doğumun biraz zor olur dedi kafasının önü en sivri yeriymiş çıkması zor olurmuş arkaya bakması gerekiyomuş normalde. Daha dönebilir dönmezse biraz zorlanırsın sadece dedi
Gece gelme konusunu da ben sormadan o söyledi suyun falan gelirse gece üç de olsa beni arayabilirsin hemen hastaneye gel ebe bakar açılman varsa beni çağırırlar dedi :)

Bir muayene icin cok az degil mi bu sure/sureler ..doktor cok aceleci davraninca aklimdaki sorulari da unutuyorum zaten ilk gebeligim tecrubesizim..bilemedim
Benim ikinci bende unutuyorum..bide ilkinde daha istekli oluyorsun ben bunda pek takmıyorum ama son gittigimizde izlemek çok hoşuma gitti keşke uzun uzun izlesek hatta evlerimizde cihaz olsa baksak sürekli ne güzel olurdu

Benim ikinci bende unutuyorum..bide ilkinde daha istekli oluyorsun ben bunda pek takmıyorum ama son gittigimizde izlemek çok hoşuma gitti keşke uzun uzun izlesek hatta evlerimizde cihaz olsa baksak sürekli ne güzel olurdu
Kesinlikle.. ozluyorum bi sonraki muayene gununu iple cekiyorum artik

merabalar bende çarşamba günü memorial de fatma hanıma gidicem bakalım iyidir inşallh. henüz 6-7haftalıgım

Ben de seni merak ettim sesin çıkmayınca. Yok canım benimkinin gelmeye niyeti yok herhalde bekliyoruz hâlâ
Kardesimin telinden girdim canim evde pcden giriyodum burda giremedim hic demek senin oglusun niyeti yok kucuk sipa canim cati muayenesi yapildimi zor oldumu hangi haftada yapildi bide kacinci haftada kontrollerin 2 haftada bire dustu cok soru sordum yaaaa bende 32 yada 33haftada gecicem eve hayirlisiyla sanada cok az sayili gunlerin var canim yaaaa cok heyecanlisindir bi avazda kurtul ins canim bide acaba normalmi seninki hakkinda hayirlisi olsun

Dünden beri bel ve kasık ağrım var geliyo galiba ağrılarım artarsa gidicem hastaneye normal olacak canım son dakika bi aksilik çıkmazsa inşallah.
Kontroller 36 dan sonra haftada bire düştü onda da bir hafta ultrason bir hafta nst bakıyo. Çatı muayenesini 38 de oldum canım kısa süren bi işlem hafif ağrım oldu ama çok zorlamadı. Başka sorun varsa doğuma girmeden sor cevaplarym

Bu arada doğumdan sonra yine paylaşırım ama şimdi de gidenlere ve gideceklere fikir olsun diye söyleyim. Rakip beyin son haftalarda ilgisinden pek memnun değilim. İlk doğumum tecrübesizim sorularımın karşılığını alamıyorum başından gönderir gibi davranıyor. Dediğim gibi son haftalarda bi hafta nst bi hafta ultrason yapıyo 39. Haftada gittiğimde içime sinmedi ultrason istedim yapmadı çok ultrason yapmak bebeğe zararlı dedi. Benim bebeğimin kilosu sınırda 4 kiloyu geçerse iri bebek sınıfına girer son dakika sezeryana alırlar diye korkuyorum Kilosuna suyuna bakalım en azından dedim kilosu değişmez korkma diye gülüp gönderdi beni pek içime sinmedi açıkçası

Cok sagol canim yazdiklarin icin rabbim kolay dogumlar nasip eylesin ins drlar keske hassasiyetimizi anlasalar biraz ama sunuda duymustum 1 2 hafta arayla yapilan usg kilo olarak yaniltiyomus bazilarini obur haftadan az cikarabiliyomus ama tabi senin durum farkli ayrica kirmayabilirdide sesi malum son donemin bi daha girmiceksin bile belkide
Ama simdi bende heyecanlandim yaaa sancim var deyince tosun pasamiz bitanemiz geliyo demek sen buna odaklan canim benim hazirliklarin bitmistir sanirim geriye bitek bebisin gelmesi kaldi masallah zaman bitti artik kolay dogumlar diliyorum canimmmm

Evet canım herşey hazır artık paşa gelsin diye bekliyoruz sancım var ama sıklaşmasını bekliyorum. Valla bilmiyorum canım o doktor tabiki iyi biliyodur da bende acemiyim beş sene sonra kavuşacam korkuyorum bişey olacak diye. Biraz rahatlatmasını bekliyorum haliyle.
Ablam da 39. Haftasında kontrole gitmişti kilosu 3800 bi hafta daha beklerse 4 ü geçer sezeryana alırız demiş suni sancıyla almışlardı. Bende öyle olur diye korkuyorum Kilosu değişmez dedi bana anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…