Kaza sonrası araba sürmeye devam ettiniz mi ?

Benim kaza yapalı haziranda 1 yıl olacak ondan sonra sürdüm sürmedim değil ama tek çıkamadım trafiğe valla hevesleniyorum kaza yapıp devam edenlere keşke bende etseydim ama çok korkup panik olmuştum

Evet cana bi şey olmasın tabii ama insan o anki korkuyla sürmek istemiyor bir daha bende öyle oldu sizin gibi cesaretli insanları görünce kendimi kötü hissediyorum

1 gün ara ile kaza yaptım. Araba tamirden 1 ayda çıktı. Çıktıktan sonra 1 ay sadece sağ şeritten, uzak mesafeyle gaza çok yüklenmeden gittim. İlk yalnız kullandığım gibi heyecanlı ve stresliyim. Ama pes etmedim. 1 ay sonra eskisi gibi sol şerit gaza bas durmak yok yola devam

Haklısınız üstüne düşmek istiyorum yapmak istiyorum bende inşallah

Kazadan sonra tek başınıza mı gidip geldiniz işe ? Evet kemer kullanıyorum

Oh maşallah ne güzel ya inşallah bende korkmadan çıkarım trafiğe

Maşallah ya bende sizin gibi sürmek istiyorum

Araba ile yaptım, traktör ile yaptım atv ile de Kaza yaptım hepsinde devam ettim kullanmaya çünkü bırakırsan Bi daha cesaret toplaması daha zor ilk kazamı traktör ile evin önündeki balkon duvarına girerek yaptım aynı günü babam geldi şimdi yapmazsan bu korku sende kalacak dedi ve ben o cesaret tekrar bindim öyle korktum ki o kazada 1 hafta kabuslarıma girmişti sıçrayarak uyanıyordum sonraki her kazada babamın bu sözü aklıma gelir Bi cesaret başlarım bikaç defa sürerken stres yapar titreme falan olur ama sonra özgüvenim yerine gelir ve eskisinden de iyi kullanırım ilk ögreniyorken çok normal böyle kazalar

Ay traktörle kaza yapmak daha korkunc geldi. Bende 1 hafta kendime gelemedim kazadan sonra korktum sıçrayarak uyandım ama en çokta kaza yapıp insanları yanıma gelmişti ya çok utanmıştım. Cesaretimi toplayıp çıkıcam sanırım tekrar trafiğe

Ay o kazam çok kötüydü benim çünkü balkonda oturanlar vardı traktörü park ederken olmuştu frenini hemen altında gaz pedalı oluyo ayagımdaki sandalet kopmuş frene basınca sandaletten kayan ayagım gaza bastı çift çeker traktör olunca duvar falan dinlemedi girdim içeri ohoo o kadar çok kaza yaptım ki ögrenene kadar traktörü bozmuştum en son hala yıllar sonra bile benim yüzümden tekerlekte olan hasar devam ediyor babam her yazın iş zamanı anar adımı bu hasarlar yüzünden

Benimde annem pimpirikli panik atak hastası ne kadar onun gibi olmayım desemde onun gibiyim maalesef
Annem de öyle babamdan başka kimsenin kullandığı araca binmez bana izin vermezdi ben alıp alıp kaçardım babam bişey demedigi için sagolsun babam bizi çok cesaretli özgür yetiştirdi kafaya koyup yapamıyacagımız iş yok araba vs ögretirken bile ben sana sistemi ögretiyorum ama ben yanındayken ögrenemezsin tek başına gitmen gerek arada kaçır sür derdi ben izin vermesem bile al kaç kullan derdi bu konuda ki tavrı için şanslıyız

Korkularının üstüne git bak sonrasında insana müthiş bir özgüven geliyor, annelerimiz gibi ömür geçirmek çok yorucu bence
Haklısın. Takıntılı bi huyum var maalesef ki en ufak şeyleri dert edinen bi kadınım elimden geldiğince takılmamaya çalışıyorum ama bir yerden sonra duygularım ele geçiriyor

Kötü olmuş ama gülerek hatırlıyorsunuz ne güzel

Gerçekten çok şanslıymışsınız ben babamdan maalesef araba konusunda hiçbir şey öğrenemedim. Arabayı kaçırsam sürsem beni mahvederdi heralde

4 yıldır araba kullanıyorum. ilk ufak kazamdan sonra biraz ara vermiştim ama sonrasında ara vermenin daha çok soğuttuğunu gördüm insanı. bence başkalarıyla çıkmaktansa tek başınıza çıkın, ben o tedirginliği öyle yendim. çünkü yanında biri olduğunda asıl "bir şey diyecek mi, şöyle mi yapsam, böylesi mi doğru" derken daha çok tedirgin olunuyor diye düşünüyorum. hatta çok uzun zaman önce değil 1 sene önce yandan hızla gelen araç çarptı, beni farketmişti fakat duramadı. o kazadan sonra bir gün bile ara vermedim. araba kullanmak hayatım gibi oldu çünkü, her şeyi kolaylaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…