- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi Pinaryilmazlar22
-
Benimde oglum 10 aylik maşallah canim yaa ben cesaret edemezdimBebeğim daha 10 aylık emziriyorum ve yine hamileyimmutlumuyum? Hem de nasıl! Çevremdekiler hep ay çok yıpranacaksın bebeğin daha ufacık ay nasıl olacak fln fln diyorlar hiç oralı bile olmuyorum ne güzel ikiz gibi büyüyecek bebişlerim. Arada fazla yaş farkı olunca bence daha zor oluyor çünkü birini büyütürken öbürüyle başa dönüyorsun ama araları kısa olunca hem anne tam olarak rahata alışmamış oluyor hem çocuklar aynı şeylerden zevk aldıkları için kardeşliği daha iyi kavrıyorlar, gördüğüm örneklerden yola çıkarak söylüyorum. Bebeğin doğduğunda ikizlerin nerdeyse 3 yaşında olacaklar o kadar da küçük bir ara değil üstesinden gelirsin.
valla ben gözün aydin demek istiyorumm, ne büyük nimet , masallah. Bence üzülme , hepsi bi ara büyürler ne güzelKızlar herkese iyi akşamlar 22 yaşındayım 1 ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim napıcam ben şimdi
Bende eğer şimdi hamile kalmasaydım biraz zor kalırdım çünkü rahatlığı seviyorum,eşimle konuştuk ettik hazır olduğumuza karar verdik özellikle eşim, ikisi de aynı anda büyüsün çıksın aradan diye 2.yi fazla bekletmedik:) inşallah hayırlısı olur canım.Benimde oglum 10 aylik maşallah canim yaa ben cesaret edemezdim
okumamissiniz yada anlamamissiniz. MADDI DURUMUNUZ YETERLI DEGILSE YAZDIM .OKUMUYOR MUSUNUZ VICDANSIZ DEMEDEN ONCE????????????bilhassa büyüttüğüm cümlenize takıldım. yazık günah pes diyorsunuz ama kalp atışı yokken aldırmaya yazık günah pes diye düşünmüyorsunuz? vicdanınız var mı sizin pardon? ne demek kan pıhtısı iken aldırın. evlat değil mi o? pıhtı dediğin o kan konu sahibinin bebeği! kalbi atmıyorsa ana rahminde ne işi var sence? belli bi haftada kalbi duyulmaya başlıyor hatta hemen duyulamıyor çünkü çok cılız atıyor kalbi. Ana rahmine düştüğüne göre o bir canlı ve bir bebek.
Konu sahibinin nasıl ve neden hamile kaldığını tartışmaya lüzum görmüyorum bile, insanların bu gibi şeyleri sorgulayıp yargılamasına anlam veremiyorum. bi kan pıhtısı olarak görmek yerine Allahın verdiği aklı iradeyi ve fikri düzgün kullanmayı bilip ona göre aldırın demek lazım. dünyaya gelen bir bebekte kan pıhtısından ibaret. onlarıda hastalınınca öldürelim mi? ya da para pul yetmedi, durumlar sıkışık diye bir kolunu keselim mi?
Ne kadar vicdansız bir tutum bu ya.
Insallah canim Allah yardimcin olsun ne diyelimBende eğer şimdi hamile kalmasaydım biraz zor kalırdım çünkü rahatlığı seviyorum,eşimle konuştuk ettik hazır olduğumuza karar verdik özellikle eşim, ikisi de aynı anda büyüsün çıksın aradan diye 2.yi fazla bekletmedik:) inşallah hayırlısı olur canım.
Adeletsiz dunya ben de oglumu ısıtılmış arabada hastaneye goturup getiriyorum kimiside bu sogukta multeci kampinda denizde kurtulma pesinde kimisi usuyor kimisi boguluyor yine agliyorum bak simdi ne olacak bu insanlarin hali yaa Allah korusun hepsini nasil verecekler bunun hesabini o bebeklerin gunahini nasil odeyecekler yaaokumamissiniz yada anlamamissiniz. MADDI DURUMUNUZ YETERLI DEGILSE YAZDIM .OKUMUYOR MUSUNUZ VICDANSIZ DEMEDEN ONCE????????????
Maddi durumu 3 cocuga yetecek kadar iyiyse 23 yasinda eger 3 kucuk cocuga bakarken hayati tukenmeyecekse 3 degil 33 yapsin ben mi veriyorum ekmegini suyunum bu kiza yani anneye de cocuga da yazik degil mi eger maddiyat kotuyse. BEN NE YAZMISIM BI OKUYUN. VICDANSIZIM BEN. BU SOGUKTA AYAGI DELIK KARNI YARI TOK COCUKLARA ICIM ACIYOR CUNKU. O KADAR VICDANSIZIM KI YEGENIMI ISITILMIS ARABANIN ARKA KOLTUGUNDA AYLIGI 2 BINLIK KREDE BIRAKTIGIM BAZI GUNLER KIRMISI ISIKTA ARABANIN CAMINA YAPISIP 1 TL ISTEYEN ONUN YASITI COCUKLAR GORUNCE ONU DOGURANA ONU DOGURTANA KUFUR EDIP LANET EDIP DURUYORUM .COK VICDANSIZIM BEN KUSURA BAKMAYIN BEN DE VICDAN YOK
hem napıcam ben şimdi diyorsun hemde hamile takvimi oluşturup hamile topiğine yazıyorsun
iyi cesaret valla bizde 24 yaşında bekarız işte
evet siz vicdansızsınız. doğurana ve doğurtana lanet ediyorum diyerek Allahın verdiği bir cana bir varlığa isyan edecek kadarda şuursuzsunuz. sizinle münakaşaya girip gereksiz cümlelerinizle kafamı şişiremicem valla. Umarım size kazayla bir bebek nasip olur ve sizde gider kendinize LANET edersiniz. konu sahibinin maddiyatı ikizleri üçüncüsü ıvırı zıvırına yorum yapmaktan çok ben sizin lanet tavrınıza takıldım.okumamissiniz yada anlamamissiniz. MADDI DURUMUNUZ YETERLI DEGILSE YAZDIM .OKUMUYOR MUSUNUZ VICDANSIZ DEMEDEN ONCE????????????
Maddi durumu 3 cocuga yetecek kadar iyiyse 23 yasinda eger 3 kucuk cocuga bakarken hayati tukenmeyecekse 3 degil 33 yapsin ben mi veriyorum ekmegini suyunum bu kiza yani anneye de cocuga da yazik degil mi eger maddiyat kotuyse. BEN NE YAZMISIM BI OKUYUN. VICDANSIZIM BEN. BU SOGUKTA AYAGI DELIK KARNI YARI TOK COCUKLARA ICIM ACIYOR CUNKU. O KADAR VICDANSIZIM KI YEGENIMI ISITILMIS ARABANIN ARKA KOLTUGUNDA AYLIGI 2 BINLIK KREDE BIRAKTIGIM BAZI GUNLER KIRMISI ISIKTA ARABANIN CAMINA YAPISIP 1 TL ISTEYEN ONUN YASITI COCUKLAR GORUNCE ONU DOGURANA ONU DOGURTANA KUFUR EDIP LANET EDIP DURUYORUM .COK VICDANSIZIM BEN KUSURA BAKMAYIN BEN DE VICDAN YOK
Kazara nasıl oluyor diyenler bu mesajı okusun, tedbirini alsaydin diyenler!
Allah hayırli sağlıklı ömür versin evlatlarınıza
okumamissiniz yada anlamamissiniz. MADDI DURUMUNUZ YETERLI DEGILSE YAZDIM .OKUMUYOR MUSUNUZ VICDANSIZ DEMEDEN ONCE????????????
var canım bizya ama daha yeni olup da ilk anda prezervatif kullanan var mıdır ki
evet siz vicdansızsınız. doğurana ve doğurtana lanet ediyorum diyerek Allahın verdiği bir cana bir varlığa isyan edecek kadarda şuursuzsunuz. sizinle münakaşaya girip gereksiz cümlelerinizle kafamı şişiremicem valla. Umarım size kazayla bir bebek nasip olur ve sizde gider kendinize LANET edersiniz. konu sahibinin maddiyatı ikizleri üçüncüsü ıvırı zıvırına yorum yapmaktan çok ben sizin lanet tavrınıza takıldım.
Lanet olup hayatınıza devam edin. ne sebepten olursa olsun bir cana kıyan, bir bebeği aldıran, kürtaj olan, iki tane var üçüncü fazla diyen, param yok bakamam diyen, kazayla oldu beklemiyordum deyip aldıran tüm kadın kimliğine sahip sözüm ona güüüüya annelere LANET olsun. Anne değil onlar. kadın kimliğine sahip olan insan türü.
evet siz vicdansızsınız. doğurana ve doğurtana lanet ediyorum diyerek Allahın verdiği bir cana bir varlığa isyan edecek kadarda şuursuzsunuz. sizinle münakaşaya girip gereksiz cümlelerinizle kafamı şişiremicem valla. Umarım size kazayla bir bebek nasip olur ve sizde gider kendinize LANET edersiniz. konu sahibinin maddiyatı ikizleri üçüncüsü ıvırı zıvırına yorum yapmaktan çok ben sizin lanet tavrınıza takıldım.
Lanet olup hayatınıza devam edin. ne sebepten olursa olsun bir cana kıyan, bir bebeği aldıran, kürtaj olan, iki tane var üçüncü fazla diyen, param yok bakamam diyen, kazayla oldu beklemiyordum deyip aldıran tüm kadın kimliğine sahip sözüm ona güüüüya annelere LANET olsun. Anne değil onlar. kadın kimliğine sahip olan insan türü.
kiblersen kible. çok korktum. ukala. kibleyince nolacak, beni uzaklaştırcaklar sonra nolcak? sen iyi kadın ben kötü anne mi. sen lanet okuyan iyi kadın ben kötü anne he? hadsizliğin karşılığı kib. Ukalalığın karşılığı kib.Hi hi bir siz annesiniz zaten. Siz kimsiniz baskalarinin anneligini sorguluyorsunuz?
Kanunen 10 haftaya kadar yasal olarak isteyen, dogurmayi dusunmedigi cocugunu aldirir. Bu sizi zerre ilgilendirmez, sizi de onlardan daha ustun anne yapmaz. Anne olmak cocuk dogurmakla olsaydi kimsesizler yurdu diye bir kurum olmazdi. Isin gunah kismina gelirsek Allah ile kisi arasindadir onda da size laf dusmez.
Gordugunuz gibi cocuk aldiran kadina laf soylemek gibi bir hakkiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?