- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Pinaryilmazlar22
-
Maksat dertleşmek canim ya insan sok oluyor yasayan bilir
Bende dogumdan 2 ay sonra hamile kalinca napcagimi sasirmistim ayni böyle motivasyon alip dertlesmeye cok ihtiyacim vardi ki cevremden cok sacma tepkiler almistim.
Dertlesmek motivasyon :)))
Benim basima geldi cunku hamilemiyim bilmiyorum tabi ama bir ihtimal bekliyorumNiye biz 13 senedir prezervatif le korunuyoruz bişi olmadı çok şükür
Benim basima geldi cunku hamilemiyim bilmiyorum tabi ama bir ihtimal bekliyorum
Hayirli olsun. Kazara olmus. Ama arkadaslar iyi korunamamissiniz diyip duruyorlar. Eger Allah bir cocuga kısmet vermisse sen ne yapsan da bos. Ben 23 yasindayim bir kızım bir oglum var. Baska cocuk istemiyordum ama igne hap kullanırken hamile kaldim. Simdi 7 haftalik. Eğer kısmet te varsa ne yapsan boş
bu bir lüx değil Allah dilemezse hiçbirşey olmaz kardeşim spiralle ikizlere hamile kaldı .Bu olaydan sonra korunma evet etkili ama o çocuk doğacaksa doğuyor işte.Lüks deme günaha girme,böyle bir lüks yok canım.
Oglum 2 yasinda. 1.5 sene aylik igne kullandim. 6 aydirda hap kullaniyordum birgun unutmamla geçen ay hamile kaldım. Kısmet işte bende sok oldum ama yapacak birsey yokIgne aylik mi? Hapi gunu gunune aldiniz mi? Sasirdim simdi.
Kazara nasıl oluyor diyenler bu mesajı okusun, tedbirini alsaydin diyenler!Hayirli olsun. Kazara olmus. Ama arkadaslar iyi korunamamissiniz diyip duruyorlar. Eger Allah bir cocuga kısmet vermisse sen ne yapsan da bos. Ben 23 yasindayim bir kızım bir oglum var. Baska cocuk istemiyordum ama igne hap kullanırken hamile kaldim. Simdi 7 haftalik. Eğer kısmet te varsa ne yapsan boş
Oglum 2 yasinda. 1.5 sene aylik igne kullandim. 6 aydirda hap kullaniyordum birgun unutmamla geçen ay hamile kaldım. Kısmet işte bende sok oldum ama yapacak birsey yok
Bende senin gibi herkesi kiniyordum insan istemese olmaz diyordum ama benimde basima geldi kinama derim cnmSizin anlattiginiz turden olaya "kazara" "tum ugraslarima ragmen Allah nasip etti ,oldu" denir.
Oglum kucukken dr um spiralle beraber hap ta kullanmami tavsiye etti , bu sekilde korunununca devemi saglam kaziga bagladim ,olacagi varsa olurdu ,buna da "nasip " denirdi.
Ama sen kalk bi gun hap kullan bi gun kullanma,koruyuculu dusuk yontemlerle korun , dikkatsizlik ve unutkanlik sonucunda hamile kalmanin nasiple gunahla alakasi yok ,bal gibi de lükse girer .
Evt. Birde halk arasinda igne veya hap kullananlar biraksalar dahi hemen gebelik oluşmaz deniliyor.Yani iğneyi biraktiniz. Hapa basladiniz. Bir gun hap almayi unuttunuz. Oyle mi?
BencedeHayirli ugurlu olsun da neden bu kdr uzadi bu konu?
Evt. Birde halk arasinda igne veya hap kullananlar biraksalar dahi hemen gebelik oluşmaz deniliyor.
benzerini yaşadım ben de ama birden başı belli sonu belli olan bir konun bu kadar sayfa konuşulması garibime gitti.ondan sordum.
Kadere Allahtan baska kimse yön veremez.Ama hap almayi unutmussunuz. Gebe kalmaniz kader kismet filan degil. Siz kaderi yonlendirmissiniz. :)
ben de programlı bebek yapıcam der dururdum plansız bebek oldu diyenleri anlayamazdım taki başıma gelene kadar . sonra 2 yıl aşılamalar tüp bebek uğraştım durudum,herşeyi yaptık olmadı en sonunda 3.denemede tuttu.Demem o ki bir bebeğin ruhu yaratılmışsa ne yaparsan yap doğacaktır o ne yaparsan yap yaşayacaktır ömrü varsa.Ben ani doğumla az daha bebeğimi tutmasaydım ikizlerden birini wc ye düşürecektim hastanede .Ama Allah öyle büyük ki onlara ömür verdi kordonu ve keseyi tutmuştum elime geldi aniden doğuma girdim 1 er kilo doğurdum ve şuan 2,5 yaşında gayet sağlıklılar çok şükür .Rabbim tüm evlatları korusunBende senin gibi herkesi kiniyordum insan istemese olmaz diyordum ama benimde basima geldi kinama derim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?