Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

çocukların büyümüş maşallah..
bence gelen daha kolay büyüyecektir.. kendine dert edinme.. evlat geliyor, can geliyor yuvana.. öyle düşün

Yapacak bir şey var mı şu saatten sonra yok hayıflanmanın da bir anlamı yok madem zor olacak sizin için daha dikkat edecektiniz bu zamanda o kadar korunma yöntemi varken. Olsun doğuna kadar ikizler biraz daha büyümüş olurlar on da büyütürsünüz merak etmeyin.

Hayırlı olsun, üçüz gibi büyürler ne güzel işte vardır bir hayır deyin, olumsuz yönleri düşünüp içinizi karartmayın, toptan uykusuz kalacaksınız sonra siz rahat edeceksiniz, bilgileriniz tae kolaylıkla altından kalkacağınızı düşünün

Doğum kontrol yöntemlerinin hiç biri % 100 korumuyr kazara hamile kalınması absürd bir durum değil bu yüzden, tüpleri bağlatıp hamile kalan bile var, hamile kalmaya engeli olmayan her kadın kazara hamile kalabilir, kimse başıma gelmesin demesin.

2 yasinda ikizleriniz varsa kazara hamile kalma luksunuz yoktu...
Yapcak bisey yok , moralinizi duzgun tutun ,olan olmus artik.
bu bir lüx değil Allah dilemezse hiçbirşey olmaz kardeşim spiralle ikizlere hamile kaldı .Bu olaydan sonra korunma evet etkili ama o çocuk doğacaksa doğuyor işte.Lüks deme günaha girme,böyle bir lüks yok canım.

Benimde 2,5 yaşında ikizlerim var bnde olsun isterim çünkü yaza kreşe vericem belki bi kaza da bize uğrar :) ben isterdim açıkçası Allah kolaylığını veriyor sen O'na havale et.Allah yardımcın olsun

rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin ne diyelim yoldaki bebeğede rabbim hayırlı doğum nasip etsin..

En korktuğum şey
Benimde bir kızım var 11 aylık
İkizleriniz varmış sizin, Allah kolaylık ve sabır versin

Moral istiyorsan 'oyuncu anne' yi takip et
Onda da ikizle ve + 1 var biraz büyütmüş te eğleniyorlar

Maksat dertleşmek canim ya insan sok oluyor yasayan bilir
Bende dogumdan 2 ay sonra hamile kalinca napcagimi sasirmistim ayni böyle motivasyon alip dertlesmeye cok ihtiyacim vardi ki cevremden cok sacma tepkiler almistim.
Dertlesmek motivasyon :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…