- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi pembeseker06
-
iyi niyetliyseniz samimiyetle açıklayayım madem :) en azından kendiminkini.zaten kolay hamile kalabilen bir insan değildim.bebeğim oldu hem emziriyordum hem adet olmamıştım doğumdan beri birde hap kullanıyordum.ama terslik ya hap bitmişti ve ben yenisini alana kadar biraz zamanı aksatmıştım bir hafta kadar.sonra geri çekilme yöntemiyle ki çok güvenilmez bir yöntem olduğunu biliyordum ama işte bu kolay hamile kalamamak ve adet olmamama güvenerek o yöntemi deneyince bir anda hamilelik oluşmuş :)
hepsinde küçükte olsa bir risk var zaten ama ben hapı bırakalı bir hafta olmuştu.ve geri çekilme bir yöntem değilmiş kanıtlandı.şimdi tüplerimi bağlattım.bir kaza olmaz artık :)hayda hap ta eklendi......yok anacığım olmuyo böyle her yöntemde hamile kalınabiliyor bu sonuca vardım
Evet, üstelik evlenmeden bir ay önce kullanmaya başladım. Vücudum alışsın diye. Ama hapları bir gün almayı unutup devam edince tam koruma sağlamıyor.Nasi ya haplami kaldiniz
Bende onlardan biriyimgerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
Kesinlikle bunun savunması yok bencede kazayla demem herkez anlasın diye yoksa birinci bebegim neyse ikinci bebegimde o istenmeyen bi bebek aslaaa olmayacak ikiside eşit şartlarda buyuyecek...Ben kazayla hamile kalanları savunmadım ki. Kaldı ki ben kendim içinde söylüyorum yeterince tedbir almadım,cahillik ettim istemeden hamile kaldım.
Şimdi burada dayak yiyorum,kocam evden çıkarmıyor ama hamileyim kazayla yazan bir üyeye bende tepki gösteririm. Ama bakabilecek maddi manevi gücü olan birine demem.
Biraz da işin makarasındaydım onu yazarken
Aynen sana katılıyorum bende kazara hamile kaldım ve hamile olduğumu bilmeden neler yaptım neler düşün ağacın tepesinden bile atladım ama alacak nefesi varmış kızımın çok şükür sağlıklı bi şekilde doğdukazayla hamile kalanlara özeniyorum ya benimde başıma gelse keşke diyorum sürpriz hamilelik yaşamak ne güzel olurdukızım 20 aylıkken tekrar 3 ay uğraşmış olarak hamile kaldım ama Allah nasip etmedi 10 haftalık kalbi durdu kısmeti yokmuş meleğimin. bir daha bebeğim olsun diyede 15 aydır uğraşıyorum olmadı herkes sanırım elinde olmayana özlem duyuyor . umarım karnınızdaki miniğe bir an önce alışır ve istek duyarsınız.
bu arada ablamın 2,5 yaşında oğlu vardı tekrar hamile kaldı bir kez bile kucağından mahrum etmedi hep kucaktaydı alacak nefesi olan bebek taş taşısan doğuyor Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah , kızlarınız biririnin en iyi arkadaşı olacak inşallah bir kaç yıl sabretmek kalacak size sadece rabbim işleriniz kolaylaştırsın
Rabbim in ol emri bence sadece. Tanıdığım biri türlerini bağlattığı halde ikizlere hamile kaldı. Ben hamile kalmak için bebeğin sütünü azalttım adet göreyim diye. Hamile de kaldım ama boş gebelikti. Kürtaj oldum. O ol der ve oluverir gerisi hikaye...ben bu kadar tadavilerle ilaçlarla uğraşırken, kazayla hamile kalınacağına hiç inanmıyorum. bişeyleri eksik yapıyolar, sonra yok kaza oldu bilmemne
Gülmekten Karnım ağrıdıRabim istemeyene zart diye veriyor diye bişi duydum,ödüm bi tarafıma kaçıyo her duyduğumda.
İnşallah verir sana en hayırlı zamanda.
hayırrrrr erken değil ama oğlum uslu belki ondan bu cesaretDaha erken degilmi ya senin oglan uslu o zaman..
erken değilmi tüp bağlatmak için kuzumhepsinde küçükte olsa bir risk var zaten ama ben hapı bırakalı bir hafta olmuştu.ve geri çekilme bir yöntem değilmiş kanıtlandı.şimdi tüplerimi bağlattım.bir kaza olmaz artık :)
Benim ilk hamileligim kaza değilde ihmal aslında sadece bir kez korunmadik ve riskli bir günde değildi ama hamile kaldım. Şimdi tırsıyorum bende ikinciye uğraşırım uğraşırım olmaz diye. En iyisi istememem sanırım o zaman oluyoValla öyle kız
Benimkide sekiz aylik bende sizdenmi cesaret alsam acaba benimki gece sık uyanmlamalari dışında iyi..ama esim yardımcı değil pek bana olan bana olurhayırrrrr erken değil ama oğlum uslu belki ondan bu cesaret
ayyy işte o kötü eşim yardımcı sağolsun, 3,5sene bekleyince buldumcuk oldu bebişle:)ben belki ondan daha da bir cesurum söylemesi ayıpBenimkide sekiz aylik bende sizdenmi cesaret alsam acaba benimki gece sık uyanmlamalari dışında iyi..ama esim yardımcı değil pek bana olan bana olur
18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
çok şaşırdım şimdi gerçekten tüpler bağlıyken mi kaldı?Ya gerçekten kaza ile değişik bi tabir
Olacak olduktan sonra oluyor ya, bi tanıdığımız vardı, tüpler bağlıyken 4.ye hamile kalmıştı.
İstediğiniz kadar korunun hiçbir yöntem %100 etkili değil geri dönüşümsüz cerrahi müdahaleler dışında.
Ben de korunduğumu bilmeden devam ettiğimiz için doktora gittik "Biz korunmayı bıraktık 5 ay oldu niyedir ki" diye.
Sonra öyle bi ebleklik yaptığım ortaya çıktı kiRezillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?