Kazayla hamile kalmak..

o zaman o kaza olmuyor işte :)
bildiğin korunmamışsın yahu :)
Allah evlatlarına sağlıklı ömür versin.

hayda hap ta eklendi......yok anacığım olmuyo böyle her yöntemde hamile kalınabiliyor bu sonuca vardım
hepsinde küçükte olsa bir risk var zaten ama ben hapı bırakalı bir hafta olmuştu.ve geri çekilme bir yöntem değilmiş kanıtlandı.şimdi tüplerimi bağlattım.bir kaza olmaz artık :)

Kesinlikle bunun savunması yok bencede kazayla demem herkez anlasın diye yoksa birinci bebegim neyse ikinci bebegimde o istenmeyen bi bebek aslaaa olmayacak ikiside eşit şartlarda buyuyecek...
Zor tabiki ben hassas bi insanım çok düşünürüm oyuzden bunaldım zaten ve oyuzden konu açtım..
Beklemediğim bi anda hamile kalmış olabilirim bunun asla savunması olamaz
Cocuklarna bi şekilde yeteceksin..
Allah yardım etsin güç kuvvet saglık versin yeter ki...

Aynen sana katılıyorum bende kazara hamile kaldım ve hamile olduğumu bilmeden neler yaptım neler düşün ağacın tepesinden bile atladım ama alacak nefesi varmış kızımın çok şükür sağlıklı bi şekilde doğdu

ben bu kadar tadavilerle ilaçlarla uğraşırken, kazayla hamile kalınacağına hiç inanmıyorum. bişeyleri eksik yapıyolar, sonra yok kaza oldu bilmemne
Rabbim in ol emri bence sadece. Tanıdığım biri türlerini bağlattığı halde ikizlere hamile kaldı. Ben hamile kalmak için bebeğin sütünü azalttım adet göreyim diye. Hamile de kaldım ama boş gebelikti. Kürtaj oldum. O ol der ve oluverir gerisi hikaye...

İlk zamanlar çok zor ama sonra ikiz gibi oluyorlar ve daha rahat ediyorsun iki çocuk birden büyüyor görümcemden biliyorum şimdide ablam oğlu daha yeni bir yaşına girdi hamile kaldı şimdi kız geliyooo nasipse inşallah

Benimkide sekiz aylik bende sizdenmi cesaret alsam acaba benimki gece sık uyanmlamalari dışında iyi..ama esim yardımcı değil pek bana olan bana olur
ayyy işte o kötü eşim yardımcı sağolsun, 3,5sene bekleyince buldumcuk oldu bebişle:)ben belki ondan daha da bir cesurum söylemesi ayıp

Merhaba ...benimde ilk kizim 22 aylik ikinci kizim 2 aylik olacak pazartesi insallah....bende hamileyken üzülüyordum ya ilk kizimla yeterince ilgilenemezsem...kendimi suclu hissediyordum.. sanki ilk kizimi aldatmışım gibi...ama öyle degilmis cok sukur...inanki Allah yardimci oluyo...ikinci kizim okadar usluki emzirip yatiriyorum buyuk kizimla oyunlar oynuyorum buyuk kizimda uyurken kücugunu seviyorum tabi ev isi yemek derken cok yoruluyorum ama iyiki olmus diyorum cunku en fazla 1 sene icinde ikisi arkadaş olacaklar ...bence sende uzulme kizina arkadaş yoldaş geliyo diye sevin

çok şaşırdım şimdi gerçekten tüpler bağlıyken mi kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…