- Konu Sahibi pembeseker06
-
18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
Yapan sen, zevkini alan sen... EE sonucuna da sen katlanacaksın, komşu katlanmayacak öyle değil mi?cnm şimdi duyan kazayıda koşu yapıyor sanır
Seni hiç sevmedim kazayla hamile kalan KK kadını. Babanı da sevmezdim zatenAraları 16 ay olan bir oğlum bir de kızım var. Şimdi biri 4,5 biri 3 yaşında ve çok iyi arkadaşlar. Evet çok zorlandım ama sorası rahatlık ve mutluluk. Iyi ki peş peşe doğurmuşum. Alışamamanız çok normal kendinizi sorgulamayın. Zamanla kabulleneceksiniz.
Bu arada bu forumda kazayla hamile kalanları hiç sevmezler ve birazdan gelirler
kısaltma yapılmış aslında KAZARA olması gerek tabi:)Yapan sen, zevkini alan sen... EE sonucuna da sen katlanacaksın, komşu katlanmayacak öyle değil mi?Çünkü bunu hamile kalma beklentisi ile yapanlar var, çocuk istiyorlarsa özellikle onun için çaba sarfediyorlar, bir de rutin olarak yapanlar var yani rutin olarak yapılması var ama onun da sonucunun hamilelik olması çok da şaşılacak bişey değil. Kaza demek tuhaf yani. :) Bir insanın yanlışlıkla sevişme ihtimali de olmayacağına göre...
Canım emziriyorsan muhtemelen rahmin henüz tam olarak toparlanamamıştır o yüzdendir.bazı kadınlarda hemen toparlanıyor bazılarnda 1 yılda ancak kendine geliyor.kaporta gitti ama kaza işte...hayır razıyım her akşam kazaya ama yok gelen giden
4 aylıkken bıraktı cnm malesef ,zaten süt yetmiyordu iyice mamaya alıştık.... bu üstüne 4. adetim bakalım bekliyoz...eşimde hemen olsun istiyor bende.... ikinciyide eşim kız olarak ayarlayacakmış o da nasıl olacaksa işteCanım emziriyorsan muhtemelen rahmin henüz tam olarak toparlanamamıştır o yüzdendir.bazı kadınlarda hemen toparlanıyor bazılarnda 1 yılda ancak kendine geliyor.
Gerçi bende emziriyodum 2.ye hamile kaldığımda
Eşine söyle XX kromozomlarına çiçekler çikolatalar sürprizler yapmayı öğretsin yumurtalar daha çabuk kabul eder kız olur4 aylıkken bıraktı cnm malesef ,zaten süt yetmiyordu iyice mamaya alıştık.... bu üstüne 4. adetim bakalım bekliyoz...eşimde hemen olsun istiyor bende.... ikinciyide eşim kız olarak ayarlayacakmış o da nasıl olacaksa işte.....sanırsam beni kandırıyor.....bu arada emzirirken hamile kalmışsın ,hem kaza hem emzikli ne diyeyim cnm ;sizinki çifte piyangoymuş
arkadasimin spirali düşmüş hamile kaldi baska bi arkadaşım ertesi gün hapiyla kaldıgerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
Allah hepsini sana bağışlasın Maşallah kreş gibi ev.....en çok istediğim şey yani.....sağlıkla büyütün...eşim kandırıkçı galibaEşine söyle XX kromozomlarına çiçekler çikolatalar sürprizler yapmayı öğretsin yumurtalar daha çabuk kabul eder kız olur
Bende hamile kaldığımda 3 defa adet olmuştum daha yani 9. Ayda ilk adetimi görmüştüm. Tabi öğrendiğim ilk zamanlar ağlasamda 1buçk yıl sonra anladım Rabbim ne büyükmüş dedim. Eğer o olmasaydı ben şuan deli divane geziyo olabilirdim
Şimdi 3.yü yaptık 6 aylk oldu ablası ilk başta kıskansamı napsa bilemedi ama şuanda ben kızdığımda falan bana çemkiriyo bebeğe kızılırmı diye zilli
Benim erkek kardeşimin 2 kızı var ve aralarında 1.5 yaş var yani aynen sizinki gibi. Kızların araları çok iyi ikisi de küçük beraber büyüyorlar. Yaş arası yakın olan kardeşler (eğer anne baba aralarında ayrım yapmıyorsa) genelde çok iyi anlaşıyorlar. Hem kardeş hem oyun arkadaşı oluyorlar. Küçüğün minnacık boyu var ama o boyla daha yaşına girmeden yürümeye konuşmaya başladı ikisi de dünya tatlısı maşallah iyi ki de doğurmuş anneleri.18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
vay be bir tek prezervatifle ,geri çekilmeyle olmuyor kaza yaniarkadasimin spirali düşmüş hamile kaldi baska bi arkadaşım ertesi gün hapiyla kaldı
Büyük meleğimi kaybettim 3 sene önce canım 2 taneler evde. Allah onların ömrünü uzun etsin inşallah.. hiç birimize yaşatmasın..Allah hepsini sana bağışlasın Maşallah kreş gibi ev.....en çok istediğim şey yani.....sağlıkla büyütün...eşim kandırıkçı galiba
kaza geliyorum demez:) buyuk kizim tedaviyle oldu. kucuk koskoca aydaki tek iliskiyle. bu isler boylevay be bir tek prezervatifle ,geri çekilmeyle olmuyor kaza yani
meleğin sana öbür dünyada yoldaş olsun cennetinde ...cnm benim Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın diğerlerine sağlık versin.....bak anlaşalım biraz önceki arkadaş prezervatifle kaza nasıl oluyoru açtıracak konu olarak! ilaveten eşin katılsın şu kız ayarlama meselesi için olmasmıBüyük meleğimi kaybettim 3 sene önce canım 2 taneler evde. Allah onların ömrünü uzun etsin inşallah.. hiç birimize yaşatmasın..
Benim 3 çocuğumda kız oldu valla sanırım bizimkindede acayip kız ayarlama potansiyeli var :)
Ha bide şimdi pre+spiralle korunuyorum ve hala adet olamadım lohusalıktan sonra. Ve hala her ay bidefa test yapıyorum :)
işte o ilişki var ya hani tek kere olan ;çocukla sonuçlanan onu soruyom işte nasıl oluyo diyekaza geliyorum demez:) buyuk kizim tedaviyle oldu. kucuk koskoca aydaki tek iliskiyle. bu isler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?