Kazayla hamile kalmak..

Allah yardimcin olsun simdiden pembeseker.. belki fikir verebilirim sana. Benim oglum da 17 aylikti hamile oldugumu ogrendigimde. Gerci benimki bilerek isteyerek oldu. Basta zorlanirim ama sonra hem ben rahatlarim hem kardesler birlikte oyun oynarlar birbirlerine arkadas olurlar.iş acisindan bosta oldugum bi donemde zaten istedigim icin de gebe kaldim. Bu dedigim biraz garip gelebilir ama bizim meslekte cogu yerde gebe kalmak hos karsilanmz cunku..her neyse..gebelik surecinde buyuk oglumla olan iliskimde bir sey degismedi. Sadece son bir iki hafta egilip kalkmakta cok zorlandigim icin oyun oynayamadim onunla. Ama sana su kadarini soyleyeyim karnim burnumda halimle park donusu kucak istedi diye kucagima alip dakikalarca tasidigimi bilirim. Sakinan goze cop batarmis derler. Karnima cok agirlik vermeden kollarimla iyice kavrayarak tasidim diyebilirim. kayinvalidem yok karnindaki buyumez kucagina alirsan,ben de oyle oldu falan dese de hepsi hurafe. Tosuncuk dogurdum resmen.su an buyuk oglum 26 aylik küçük oglum yaklasik 20 günlük. Zorlaniyor muyum?evet. Biraz ev ahalisinin elini bir seye surmeyisinden kaynaklaniyor. Iki cocugumun her isine kendim kosuyorum. Camasir bulasik yemek hala cok buyuk oranda bende. cocuklari tek basima kendim yikiyorum.Hatta 15 gunluk bebeyi uyudugu ender zamanlarda kv ye emanet edip pazar market alisverisine bile gidiyorum. Allahtan haftada bir yarim gun temizlige gelen bir hanim var da buyuk temizlik yapmak zorunda kalmiyorum. Ben baska bi sikintiyi iki oglumun iliskisinde yasiyorum su an. Asla yalnız birakamiyoruz cunku severken bile kucugu hirpalama ihtimalleri var. Surekli birinin gozu cocuklarin ustunde. Oyun yaptığını sanarak gelip pat diye vurabiliyo. Ama tum bunlarin zamanla gececegine inaniyorum. En azindan buyugun biraz daha akli basina geldigi ve kucugun de zarar gorme ihtimalinin azaldigi vakit her sey daha guzel olacaktir. Sonra buyuyecekler ve her sey daha kolay ve guzel olacak diye inaniyorum. Simdiden buyugum kucugumu cok seviyor. Onsu hicbi yere gitmek istemiyor yemek yenecegi zaman o da sofraya otursun istiyor vs. Bu arada ben de ikisinin pesinden kosturmaktan inanilmaz hizli kilo verdim boyle bi faydasi da oldu:)

cnm şimdi duyan kazayıda koşu yapıyor sanır
Yapan sen, zevkini alan sen... EE sonucuna da sen katlanacaksın, komşu katlanmayacak öyle değil mi? Çünkü bunu hamile kalma beklentisi ile yapanlar var, çocuk istiyorlarsa özellikle onun için çaba sarfediyorlar, bir de rutin olarak yapanlar var yani rutin olarak yapılması var ama onun da sonucunun hamilelik olması çok da şaşılacak bişey değil. Kaza demek tuhaf yani. :) Bir insanın yanlışlıkla sevişme ihtimali de olmayacağına göre...

Seni hiç sevmedim kazayla hamile kalan KK kadını. Babanı da sevmezdim zaten

Maddi ya da manevi olarak hazır olmadan, kaza adı altında çogunlukla tedbirsizlikten yeri ve zamanı olmayan işlere girişip hem kendilerini hem çocuklarını yıprattıkları için üzülüp kızıyor olabilir miyiz acaba?

Ya da bu şekilde doğan çocuklara kaza kurşunu muamelesi yapmak ayıp olduğu için? "Biz seni beklemiyoduk, süpriz oldu" ne? Oldu olacak "Tüh şeyimden kaydı" desinler. Sanki yere bardak düşürdünüz.

Bazen işin sonu kürtajla bitmek zorunda kaldıgı için kıyamıyor olabilir miyiz? Ki yanlış anlaşılmasın, istenmeyen bi gebeligi sona erdirme hakkını her kosulda savundugum kaç tane yorumum var şurada.

Konu sahibesi size gelince gerçekten elinizde degil miydi yoksa sorumsuzluk mu ettiniz bilmiyorum ama pek istediginiz gibi yürütememişsiniz bu 2. cocuk sürecini. Bunun ceremesini de çekeceksiniz tabi ki belli noktalarda, durduk yerde fazladan yük ve sıkıntı getirecegi aşikar.

Yine de aşılamayacak sıkıntılar oldugunu düşünmüyorum. Yeterli motivasyona sahip görünüyorsunuz, bu işin altından kalkabilirsiniz. Dezavantajlarına ragmen eğer ilk çocugunuzla dengeyi kurabilirseniz çocuklarınıza sarsılmaz bi arkadaşlık ve güzel bi bağ hediye etmiş olacaksınız. Ne sizin ne yaşıtların karşısında kendilerini yalnız hissetmeyecekler, yaşıtlarıyla daha kolay sosyalleşecekler, bıcır bıcır size karşı kurdukları ittifakları keyifle izleyebilirsiniz. Sıkmayın canınızı

kısaltma yapılmış aslında KAZARA olması gerek tabi:)

Ya gerçekten kaza ile değişik bi tabir

Olacak olduktan sonra oluyor ya, bi tanıdığımız vardı, tüpler bağlıyken 4.ye hamile kalmıştı.
İstediğiniz kadar korunun hiçbir yöntem %100 etkili değil geri dönüşümsüz cerrahi müdahaleler dışında.

Ben de korunduğumu bilmeden devam ettiğimiz için doktora gittik "Biz korunmayı bıraktık 5 ay oldu niyedir ki" diye.
Sonra öyle bi ebleklik yaptığım ortaya çıktı ki Rezillik.

kaporta gitti ama kaza işte...hayır razıyım her akşam kazaya ama yok gelen giden
Canım emziriyorsan muhtemelen rahmin henüz tam olarak toparlanamamıştır o yüzdendir.bazı kadınlarda hemen toparlanıyor bazılarnda 1 yılda ancak kendine geliyor.
Gerçi bende emziriyodum 2.ye hamile kaldığımda

4 aylıkken bıraktı cnm malesef ,zaten süt yetmiyordu iyice mamaya alıştık.... bu üstüne 4. adetim bakalım bekliyoz...eşimde hemen olsun istiyor bende.... ikinciyide eşim kız olarak ayarlayacakmış o da nasıl olacaksa işte.....sanırsam beni kandırıyor.....bu arada emzirirken hamile kalmışsın ,hem kaza hem emzikli ne diyeyim cnm ;sizinki çifte piyangoymuş

ben de 3. bebegi istiyorum ilk bebegimi kaybettim 2 yıl sonra oglum oldu şuanda 34 aylık eşim çok istiyor bi daha olsun diyor ama korkularım var sezaryen le dogum yaptım sonra ikisini birarada büyütebilir miyim bilmiyorum bir taraftan çok istiyorum ama kafam karışık

Eşine söyle XX kromozomlarına çiçekler çikolatalar sürprizler yapmayı öğretsin yumurtalar daha çabuk kabul eder kız olur
Bende hamile kaldığımda 3 defa adet olmuştum daha yani 9. Ayda ilk adetimi görmüştüm. Tabi öğrendiğim ilk zamanlar ağlasamda 1buçk yıl sonra anladım Rabbim ne büyükmüş dedim. Eğer o olmasaydı ben şuan deli divane geziyo olabilirdim
Şimdi 3.yü yaptık 6 aylk oldu ablası ilk başta kıskansamı napsa bilemedi ama şuanda ben kızdığımda falan bana çemkiriyo bebeğe kızılırmı diye zilli

Allah hepsini sana bağışlasın Maşallah kreş gibi ev.....en çok istediğim şey yani.....sağlıkla büyütün...eşim kandırıkçı galiba

Benim erkek kardeşimin 2 kızı var ve aralarında 1.5 yaş var yani aynen sizinki gibi. Kızların araları çok iyi ikisi de küçük beraber büyüyorlar. Yaş arası yakın olan kardeşler (eğer anne baba aralarında ayrım yapmıyorsa) genelde çok iyi anlaşıyorlar. Hem kardeş hem oyun arkadaşı oluyorlar. Küçüğün minnacık boyu var ama o boyla daha yaşına girmeden yürümeye konuşmaya başladı ikisi de dünya tatlısı maşallah iyi ki de doğurmuş anneleri.

Bizim gelin de hamile kalıp ilk kızını sütten falan kesince suçluluk hissetti. İlk kızıma haksızlık ettim falan diye düşündü. Şimdi biri 1.5 diğeri 3 yaşında. Beraberce büyüdükleri için çok nazlı olma lüksleri yok. Bence de en iyisi en azından şımarık değiller. Biz de 5 kardeşiz ve aramızda 2 şer yaş var kültür kuşak farkı yok.

kizlarimin arasi 2,5 yas. buyuk 3,5 yasinda. çok zor oluyor ama kocanada bagli. benim esim vardiyali calistigi icin aksamlari olmadığında cok zorlaniyorum. cumartesilerim cok zor geciyor. allahtan haftaici calisiyorum biri kreste biri bakicida kafayi yemekten kurtuluyorum
ama sonu iyi olacak insalllah

Allah hepsini sana bağışlasın Maşallah kreş gibi ev.....en çok istediğim şey yani.....sağlıkla büyütün...eşim kandırıkçı galiba
Büyük meleğimi kaybettim 3 sene önce canım 2 taneler evde. Allah onların ömrünü uzun etsin inşallah.. hiç birimize yaşatmasın..
Benim 3 çocuğumda kız oldu valla sanırım bizimkindede acayip kız ayarlama potansiyeli var :)
Ha bide şimdi pre+spiralle korunuyorum ve hala adet olamadım lohusalıktan sonra. Ve hala her ay bidefa test yapıyorum :)

meleğin sana öbür dünyada yoldaş olsun cennetinde ...cnm benim Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın diğerlerine sağlık versin.....bak anlaşalım biraz önceki arkadaş prezervatifle kaza nasıl oluyoru açtıracak konu olarak! ilaveten eşin katılsın şu kız ayarlama meselesi için olmasmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…