Kazayla hamile kalmak..

Aynen konuyu açarsa hepsini tek bir topikte toplarız dünyanın faydalanması lazım bu tür bilgilerden

Birde amin canım. Tek tesellimiz o oldu, bide ablasına çok benzeyen minnoşumuz mucizemiz oldu

iki oğlumun arasında 21 ay var.benim bebeğimde süpriz bebek oldu.hatta ben dört aylık olana kadar hamile olduğumu bile anlamadım :) şimdi iki ayı geçiyor bebeğim.evet zor oluyor açıkçası ama bebeğiniz doğunca iyiki doğurmuşum diyeceksiniz.şimdilik oğlumda çok ciddi bir kıskançlık yok, ihtiyaçları giderildiği sürece iyi görünüyor ama bebek büyüdükçe ne olur bilmiyorum.ama dediğim gibi zor oluyor biraz.iki yaşındakini ayağımda sallarken diğerinide emziriyorum birde gazlı bir bebek bebeğim.büyüyünce iyi olur merak etmeyin biraz zorluk çekersiniz o kadar.

değil mi birde öyle bir durum var.insan kaza demeye korkuyor

Nasi ya haplami kaldiniz

Meraba canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin iki kız kardeş buyuk nimet ilerde arkadaş olursunuz benim çocuklarımın arası 12 ay oğlum şuan 18 aylık kızım 5 aylık çok zor geçti benim kızım prematüre doğdu 31 haftalık 52 gun yoğun bakımda yattı çıktı şukur şimdi sağlık durumu iyi ama iki kıştır evden çıkamıyorum kendime vakit ayıramıyorum Allah yar ve yardımcın olsun sağlıklı olsunlar yeter :)

gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
iyi niyetliyseniz samimiyetle açıklayayım madem :) en azından kendiminkini.zaten kolay hamile kalabilen bir insan değildim.bebeğim oldu hem emziriyordum hem adet olmamıştım doğumdan beri birde hap kullanıyordum.ama terslik ya hap bitmişti ve ben yenisini alana kadar biraz zamanı aksatmıştım bir hafta kadar.sonra geri çekilme yöntemiyle ki çok güvenilmez bir yöntem olduğunu biliyordum ama işte bu kolay hamile kalamamak ve adet olmamama güvenerek o yöntemi deneyince bir anda hamilelik oluşmuş :)

Çok guzel anlatmıssın canım... Benimde kv vs büyümez cocuk dio aynı senn gibi ama ilgisi oldugunu sanmıorm..ben 24 haf hamileyim ve hiç kilo almadım karnım baya cıktı ama... Dr bebegın gelisimi normal diyor.. Bi dk oturmuyorum sadece kızım uyudugunda rahatım...
Gece nasıl geçiyor? en çok gece zorlanıcagımı dusunuyorum..ins kolik bi bebek olmaz cunku kızım wc kalksam gece haberi oluo ve aglıo...sizde durum nasıl..

Benim ablamla aramda tam 1 yaş var. Doğum günlermiz bile aynı ay düşünün yani..
Annem birimizi ayağında birimizi kolunda uyuturmuş zor büyütmüş ama büyüdük bi şekilde sonuçta. Şimdi iyi ki o var diyorum benm her şeyim ablam. Allah başımdan eksik etmesin onu

hayda hap ta eklendi......yok anacığım olmuyo böyle her yöntemde hamile kalınabiliyor bu sonuca vardım

Ben kazayla hamile kalanları savunmadım ki. Kaldı ki ben kendim içinde söylüyorum yeterince tedbir almadım,cahillik ettim istemeden hamile kaldım.

Şimdi burada dayak yiyorum,kocam evden çıkarmıyor ama hamileyim kazayla yazan bir üyeye bende tepki gösteririm. Ama bakabilecek maddi manevi gücü olan birine demem.

Biraz da işin makarasındaydım onu yazarken

Benim sekiz buçuk aylık kızım var dün arkadaşa oturmaya gittik arkadasiminda iki yaslarinda kizi var.benimki bebek olmasina ragmen birbirlerinin pesindeydi birbirlerine sarılıp duruyorlar hele benimkinin bi gülüşü var şaşırdım kaldım dedim arayi uzatmadan yapmaliyim olsun bi kiz daha dedim ne guzel arkadas olurlar birbirine dedim.

"OYUNCU ANNE " PROFILINI ZIYARET ET FACEBOOKTA. ILHAM KAYNAGI OLACAKTIR SANA HER KONUDA :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…