- Konu Sahibi pembeseker06
-
ay kiz ne bileyim her zamanki gibiydi işteişte o ilişki var ya hani tek kere olan ;çocukla sonuçlanan onu soruyom işte nasıl oluyo diye
Aynen konuyu açarsa hepsini tek bir topikte toplarızmeleğin sana öbür dünyada yoldaş olsun cennetinde ...cnm benim Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın diğerlerine sağlık versin.....bak anlaşalım biraz önceki arkadaş prezervatifle kaza nasıl oluyoru açtıracak konu olarak! ilaveten eşin katılsın şu kız ayarlama meselesi için olmasmı
anlaşıldı ben yine başımın çaresine bakayım ...kimseden hayır yokay kiz ne bileyim her zamanki gibiydi işte
değil mi birde öyle bir durum var.insan kaza demeye korkuyorAraları 16 ay olan bir oğlum bir de kızım var. Şimdi biri 4,5 biri 3 yaşında ve çok iyi arkadaşlar. Evet çok zorlandım ama sorası rahatlık ve mutluluk. Iyi ki peş peşe doğurmuşum. Alışamamanız çok normal kendinizi sorgulamayın. Zamanla kabulleneceksiniz.
Bu arada bu forumda kazayla hamile kalanları hiç sevmezler ve birazdan gelirler
Nasi ya haplami kaldinizPeş peşe değil, ancak şu kaza mağdurlarından biri de benim. O haplar bir işe yaramıyor bence. Hiç hazır değilim. Sağlıklı bir gebelik değil. Süreç düzgün ilerlemiyor. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Bakalım nolacak
bende arıyorum yöntem ama yok sır gibi saklıyorlarBu arada şu kazayla hamile kalmayı Allah bana da nasip etsin. Diğer türlü başaramıyoruz çünkü.
Meraba canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin iki kız kardeş buyuk nimet ilerde arkadaş olursunuz benim çocuklarımın arası 12 ay oğlum şuan 18 aylık kızım 5 aylık çok zor geçti benim kızım prematüre doğdu 31 haftalık 52 gun yoğun bakımda yattı çıktı şukur şimdi sağlık durumu iyi ama iki kıştır evden çıkamıyorum kendime vakit ayıramıyorum Allah yar ve yardımcın olsun sağlıklı olsunlar yeter :)18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
iyi niyetliyseniz samimiyetle açıklayayım madem :) en azından kendiminkini.zaten kolay hamile kalabilen bir insan değildim.bebeğim oldu hem emziriyordum hem adet olmamıştım doğumdan beri birde hap kullanıyordum.ama terslik ya hap bitmişti ve ben yenisini alana kadar biraz zamanı aksatmıştım bir hafta kadar.sonra geri çekilme yöntemiyle ki çok güvenilmez bir yöntem olduğunu biliyordum ama işte bu kolay hamile kalamamak ve adet olmamama güvenerek o yöntemi deneyince bir anda hamilelik oluşmuş :)gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
neden şüphe ediyorsun orayı biraz açarmısın lütfenay kiz ne bileyim her zamanki gibiydi işte4 asilamadan sonra hala inanamiyorum. esime diyorum bazen. ben bile kendimden şüphe ediyorum diye
Çok guzel anlatmıssın canım... Benimde kv vs büyümez cocuk dio aynı senn gibi ama ilgisi oldugunu sanmıorm..ben 24 haf hamileyim ve hiç kilo almadım karnım baya cıktı ama... Dr bebegın gelisimi normal diyor.. Bi dk oturmuyorum sadece kızım uyudugunda rahatım...Allah yardimcin olsun simdiden pembeseker.. belki fikir verebilirim sana. Benim oglum da 17 aylikti hamile oldugumu ogrendigimde. Gerci benimki bilerek isteyerek oldu. Basta zorlanirim ama sonra hem ben rahatlarim hem kardesler birlikte oyun oynarlar birbirlerine arkadas olurlar.iş acisindan bosta oldugum bi donemde zaten istedigim icin de gebe kaldim. Bu dedigim biraz garip gelebilir ama bizim meslekte cogu yerde gebe kalmak hos karsilanmz cunku..her neyse..gebelik surecinde buyuk oglumla olan iliskimde bir sey degismedi. Sadece son bir iki hafta egilip kalkmakta cok zorlandigim icin oyun oynayamadim onunla. Ama sana su kadarini soyleyeyim karnim burnumda halimle park donusu kucak istedi diye kucagima alip dakikalarca tasidigimi bilirim. Sakinan goze cop batarmis derler. Karnima cok agirlik vermeden kollarimla iyice kavrayarak tasidim diyebilirim. kayinvalidem yok karnindaki buyumez kucagina alirsan,ben de oyle oldu falan dese de hepsi hurafe. Tosuncuk dogurdum resmen.su an buyuk oglum 26 aylik küçük oglum yaklasik 20 günlük. Zorlaniyor muyum?evet. Biraz ev ahalisinin elini bir seye surmeyisinden kaynaklaniyor. Iki cocugumun her isine kendim kosuyorum. Camasir bulasik yemek hala cok buyuk oranda bende. cocuklari tek basima kendim yikiyorum.Hatta 15 gunluk bebeyi uyudugu ender zamanlarda kv ye emanet edip pazar market alisverisine bile gidiyorum. Allahtan haftada bir yarim gun temizlige gelen bir hanim var da buyuk temizlik yapmak zorunda kalmiyorum. Ben baska bi sikintiyi iki oglumun iliskisinde yasiyorum su an. Asla yalnız birakamiyoruz cunku severken bile kucugu hirpalama ihtimalleri var. Surekli birinin gozu cocuklarin ustunde. Oyun yaptığını sanarak gelip pat diye vurabiliyo. Ama tum bunlarin zamanla gececegine inaniyorum. En azindan buyugun biraz daha akli basina geldigi ve kucugun de zarar gorme ihtimalinin azaldigi vakit her sey daha guzel olacaktir. Sonra buyuyecekler ve her sey daha kolay ve guzel olacak diye inaniyorum. Simdiden buyugum kucugumu cok seviyor. Onsu hicbi yere gitmek istemiyor yemek yenecegi zaman o da sofraya otursun istiyor vs. Bu arada ben de ikisinin pesinden kosturmaktan inanilmaz hizli kilo verdim boyle bi faydasi da oldu:)
hayda hap ta eklendi......yok anacığım olmuyo böyle her yöntemde hamile kalınabiliyor bu sonuca vardımiyi niyetliyseniz samimiyetle açıklayayım madem :) en azından kendiminkini.zaten kolay hamile kalabilen bir insan değildim.bebeğim oldu hem emziriyordum hem adet olmamıştım doğumdan beri birde hap kullanıyordum.ama terslik ya hap bitmişti ve ben yenisini alana kadar biraz zamanı aksatmıştım bir hafta kadar.sonra geri çekilme yöntemiyle ki çok güvenilmez bir yöntem olduğunu biliyordum ama işte bu kolay hamile kalamamak ve adet olmamama güvenerek o yöntemi deneyince bir anda hamilelik oluşmuş :)
saka tabiki inanamiyorum ilk iliskiyeye oyle geyik yapiyorumneden şüphe ediyorsun orayı biraz açarmısın lütfen
yok yok dilinin altındaki baklayı çıkar sen bakeeeemsaka tabiki inanamiyorum ilk iliskiyeye oyle geyik yapiyorum
Ben kazayla hamile kalanları savunmadım ki. Kaldı ki ben kendim içinde söylüyorum yeterince tedbir almadım,cahillik ettim istemeden hamile kaldım.Seni hiç sevmedim kazayla hamile kalan KK kadını. Babanı da sevmezdim zaten
Maddi ya da manevi olarak hazır olmadan, kaza adı altında çogunlukla tedbirsizlikten yeri ve zamanı olmayan işlere girişip hem kendilerini hem çocuklarını yıprattıkları için üzülüp kızıyor olabilir miyiz acaba?
Ya da bu şekilde doğan çocuklara kaza kurşunu muamelesi yapmak ayıp olduğu için? "Biz seni beklemiyoduk, süpriz oldu" ne? Oldu olacak "Tüh şeyimden kaydı" desinler. Sanki yere bardak düşürdünüz.
Bazen işin sonu kürtajla bitmek zorunda kaldıgı için kıyamıyor olabilir miyiz? Ki yanlış anlaşılmasın, istenmeyen bi gebeligi sona erdirme hakkını her kosulda savundugum kaç tane yorumum var şurada.
Konu sahibesi size gelince gerçekten elinizde degil miydi yoksa sorumsuzluk mu ettiniz bilmiyorum ama pek istediginiz gibi yürütememişsiniz bu 2. cocuk sürecini. Bunun ceremesini de çekeceksiniz tabi ki belli noktalarda, durduk yerde fazladan yük ve sıkıntı getirecegi aşikar.
Yine de aşılamayacak sıkıntılar oldugunu düşünmüyorum. Yeterli motivasyona sahip görünüyorsunuz, bu işin altından kalkabilirsiniz. Dezavantajlarına ragmen eğer ilk çocugunuzla dengeyi kurabilirseniz çocuklarınıza sarsılmaz bi arkadaşlık ve güzel bi bağ hediye etmiş olacaksınız. Ne sizin ne yaşıtların karşısında kendilerini yalnız hissetmeyecekler, yaşıtlarıyla daha kolay sosyalleşecekler, bıcır bıcır size karşı kurdukları ittifakları keyifle izleyebilirsiniz. Sıkmayın canınızı
"OYUNCU ANNE " PROFILINI ZIYARET ET FACEBOOKTA. ILHAM KAYNAGI OLACAKTIR SANA HER KONUDA :)))18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
Daha erken degilmi ya senin oglan uslu o zaman..ayyy çok güldüm kızlar konu sahibi özür cnm....benim 8 aylık oğlum var ikinciyi olsun diye korunmuyorum ama öncelik İNŞALLAH hiç olmayana versin Rabbim....gırgırı bile güzel yani:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?