- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
ateşin normale döndü değilmi,hayırlısı olsun,ama ben çok umutluyum,artık oda olmazsa yok yani yapacak birşey yok
günaydın
ben bu sabah kalktığımda çamaşırımda kahverengi pembeye çalan bir akıntı gördüm ne çok az değildi adet başlangici gibi
bugün 19. gün adetmi görücem diyorum ama çok erken değilmi ya
mantar porblemimde var acaba ondanmı dedim ama sanmıyorum
dün akşamda hafif kasık batmalarım oldu şimdide sanki adet olucakmışım gibi neden bukadar erken olduki :44::44::44::44::44:
telaşlanma,belkide yumurtanın çatlama belirtisidir bu,daha 19.günde adet görmezsin bence,mantarla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum,o birazda cilt sorunu,rahimle alakası yok,yumurta çatlayınca sümüksü bir akıntı oluyormuşya,seninki nasıldıki
yok canım bu sümüksü akıntı filan değil hafif pembeye çalan adet başlangıcı gibi bir akıntı sabah geldi bir daha yok :44:
bilemedimki şimdi,neden böyle birşey oldu
sanırım yumurtanın çatlamasına işaretmiş gerçi bazısıda yumurtalama gününde leke gelirse yumurta kalitesiz olur diyor ama ende anlamadım neyse ilk aydan beklemiyordum zaten :))
selam canım nasılsın benim dünki lekeden sonra başka bişey gelmedi büyük ihtimal yumurta çatladı
bugünde sol tarafımda hafif sızılar var
ama kürümü bugün yapamadım yabugün 20gün olucaktı incir kalmamış evde dışarıda çımaadım anca akşama yapabilirsem yapacağım bugün yapamazsam yarın yine yapar 21 güne tamamlarım artık napıyım
hayırlısı olsun bakalım,o hafif sızılar bendede var,dün doktora gittim büyük ümitlerle ama yumurtam büyümemiş olmamış anlaycağın ama bırakmayacağım inciri,normalde dün o yumurtanın neredeyse 2cmm olması gerekiyordu,doktoruma herşeyi sordum tahliller normal,amh normal,insülin direncinde problem yok,ama yinede hiçbirşey yok,bakalım adet göreyimde şu testleri yenileyim bakalım,bu kez üzüldüm gerçekten umutlanmıştım,bu arada ben pko değilim,çünkü hiç kistik yapım yok,hemde hiç,artık adetten sonra görüşeceğim doktorla,artıkta rejime başlıyorum,kilo vermenin işe yarayacağını söyledi,nekadar bilemiyorum ama çevremde benden çok daha kilolular var hamile kalabilen,bu kez moralim çok bozuldu
canım morelini bozma sakın böyle şeylerde morel çok önemli hayat bu herşey bizim için umudumuz hep olmalı
incir kürünün kaçıncı günündesin sen belki geç yumurtlatıcak bellimi olur
ben doktor takibi yaptırmıyorum ama yumurtanın çatladığına eminim hem ateş ölçtüğüm hemde 19. günü sabah gelen lekeden sonra emin oldum
ogünden sonra başladı sızılar ama pek umudum yok mantar enfeknsiyonu var çünki bir haftadır oda hamileliği engelliyormuş
hayırlısı olsun diyorum ya hep ben :)))
düşünüyorum düşünüyorum sonrada hayırlısı olsun diyorum yüce rabbim hayırlısı neyse o verir hakkımızda inşallah
ben de yediklerime dikkat edicem artık aldım başımı gidiyorum şu andaki kiloma hiç çıkmamıştım
dikkatli beslenmem lazım zaten eğer bu ay olmazsa hapa başlıyorum
korunucam bikaç ay daha diş tedavimi yaptırıcam sonrada genel kan testlerimi filan sıkı bir diyete gireceğim
kızımda birazdaha büyümüş olur allah izin verirse ozaman tekrar deneriz
canım kendin söylüyorsun allahamıza şükür olsun bir tane evladımız var allah onlara sağlık huzur versin
ben her zaman söylüyorum allah önce hiç olmayanlara yıllarca evlat sevgisiyle yananlara versin
biz allahın sevgili kuluyuz kuzularımız yanımızda anneyiz oyüzden isyan etmeye morelimizi bozmaya hakkımız yok
allahın iniyle 2. kuzularımızda gelicek sadece zamanlarını bekliyorlar bak sen oğlunu hiç tahmin etmediğin bir anda hamile olduğunu öğrenmişsin
oyğzden kafaya takmak üzülmek çözmüyor işi dualara sarıl bol bol dua et hayırlısını iste birde diyete başla havada güzel çık dışarı yürü kafan dağılsın
allahın izniyle gelicek 2. kuzunda
sence ne yapsamki acaba,şu incir kürünü bıraksammı,şeker oranı hem incirde hem havuçta yüksekya,yada inancını kaybetmeyip denildiği gibi 2kez denesemmi
bence devam et inancını yitirme 2 kür uygula sen baktın olmadı
kendini dinlenmeye alırsın beklersin biraz
sağol şimdi oğlum uyanır sonra görüşürüz ama inan şimdi daha iyiyim,sen çalışıyormusun,yoksa benim gibi evdemisin,kızını öp mıncıkla benim için
evdeyim canım benim cadı uyandı bile mızırdıyor :))) öperim canım sende oğlusunu öp
günaydın canım
dün kür bitti çok şükür
ateş ölçmeye devam ediyorum
bugün 23. günüm
zaman az kaldıkça beni heyecan baıyor yanlız kendimi test yapmamak için tutmam lazım
kızımda 27.gün çizgi gözükmüştü şimdi kafamda 27. gün test yapsammı sorusu var
bir tarafımda bırak oluruna negatif çıkıcak nasıl olsa bekle diyor :18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?