kızıma gonophene kullandığım ilk ay hamileydim
bugün 17 gün 3 gündür ateş yükselişteydi bugün birden 35.7 ye düştü erken adet olucam sanırım
amin inşallah
şükürler olsun rabbim kızımda çok bekletmedi
korunmayı bırakır bırakmaz doktora gittim adetlerim düzensizdi çünki doktorum sağolsun hiç telaşlandırmadı beni hafif bir yumurtlama porblemin var dedi
adet söktürücüden sonra gonophene yazdı bunu kullan dedi
ben hiç düşünmüyordum ilk aydan olucağını en az bir sene vermiştim kendime
ama herşey nasip kısmet
bakalım 2. bebiş çok bekleticekmi bizii
sabahtan beri araştırıyorum diğer topiklerdede sordum ateşin birden düşmesi yumurtanın çatlamasını gösteriyormuşşşay heyecan yaptım
bugünleri boş geçmemek gerekiyormuş
Canım saglıkla buyumelerını görelım ınsallah rabbım burdakı arkadaşlarımızın hepsının meleklerını kcuagına almak nasip etsın ben 6 yıl dr gezdım deli gıbı kım bı doktora ıyı dese koşa koşa gıdıyordum
umut dünyası işte,bende ilk çocuğuma çok zor kavuştum,2.yi istiyorum ama hayırlısı 2 yıldır uğraşıyorum ne yapsam bilemiyorum
Önce tam olarak sorun nedır onu belırle sonrasında bır kagıda alternatıflerını yaz deneyebılecegın neler var ve bunları denerken gercekten ınanarak fakat kafan rahat olarak dene yanı en sonunda nasıl olsa bu secenekle olmazsa dıger secenekle olacak dıyerek kafanı rahat tutmaya calısarak dene stres kötu bır etken akşam ugrar bırkaç alternatıf daha yazarım.hatta ben yazayım sız ozamana kadar bır araştırın ben hormonlarımı dengede tutmak ıcın hayıt tohumu suyu ıcıyordum adetler duzene gırsın dıye..Bir bakın ıstersenız sızde
kürü son 4 kürü 21 gün yapıp bırakıcam sonrada deti bekliyeceğim ateşimi ölçmeye devam ediyorum adet olucağımı anlayabilirim en azından
slmlarr.bende 14 aydır bebek istiyorum ama hiç hamile kalamadım.çoook üzülüyorum artık umutlarım bitmek üzere.kendimi kötü hissediyorum ve artık anne olamayacağımı düşünüyorum.kendimi hamile düşünemiyorum bile mucize gibi geliyo.kazazede arkadaşım 40 yaşında incir kürüyle hamile kaldım topiğinde gördüm seni hamile kalan arkadaşımızın gönderdiği duayı banada özelden gönderebilirmisin cnm.kendisi sık girmiyormuş heralde.şimdiden teşekkürler.
tabiki yollarım,ama çok umutsuzsun,bak o arkadaş 7 yıl sonra hamile kalmış,ben 2 yıl tedavi gördüm sonrasında adet görmedim,adet görmediğim 3.ayda hamile kaldım,bak benim mucizem şimdi 3 yaşında,senin neden olmasın,çokmu büyük sorunun var,haklısın her tedaviden,her adetten sonra insan çok daha kötü oluyor,anlıyorum seni,ben şimdi incire başladım sarafem beni çok umutlandırdı,dualarımı ettim,allah kabul etsin,birde bak ben sana incir kürüyle ilgili yaptığım araştırmada olumlu sonuç alanların bazılarını yazayım,ben çok umutlandım,duanıda yolluyorum tatlım
tatlım incir kürünü araştırdım baksana neler yazmışlar hepsi alıntı
**bende incir kürünü uyguladım ayrıca hergün bal,çörekotu ve tarçın karışımından 2 kaşık yedim rabbimin izniyle o ay hamile kaldım
**merhaba ben bu ay incir ve havuç kürü kulandım ve gebe kaldım 2 yıldır istiyordum
**bende suyunu içmedim ama düzenli olarak günde iki kere yerdim... ve hamile kaldım hatta o ay....
**canım 1.5 yıl sonunda incir kürünü denedigim ay hamiş kaldım
**3 sene sonunda hem de tüp bebek denememizde negatif sonuç verince 2 kür yaptım. beraberinde akapunktur tedavisi de gördüm. bunların etkisi ne denli vardır blmiyorum ama 9 haftalık hamileyim şimdi.
**arkadaşım, bende bu ay yani 22 marttan itibaren incir kürüne başladım ve 2 nisanda hamile kaldığımı öğrendim
**benim arkadaşımda denediği ay hamile kaldı
birde bende bu ay incir kürüne başlıycam .bi o kür kaldı yapmadığım onu da yapiyimde içimde kalmasın. Bnm sanırım çatlama sorunum yok 27 günde adet oluyorum.havuçsuzunu mu yapsam ki?
orasını bilmiyorum,araştır bakalım biraz,başka bir yerde bir arkadaş incir kürünün prolaktin yükselttiğini yazmış ama o hamile kalanlarınki hiçmi yükselmemiş bilemiyorum,yapıyorum aman ya tutarsa,allahım sanada nasip etsin evladının kokusunu duymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?