kazazade ile hamişlik yolunda paylaşımlar

inşlalah canım ya ikimizde hayırlı haberler alalım inşallah

nasılsın canım kürün kaçıncı günündesin nasıl gidiyor yumurtlamaya dair belirtiler var mı

nasılsın canım kürün kaçıncı günündesin nasıl gidiyor yumurtlamaya dair belirtiler var mı

Ya aslında var ama emin olamıyorumki 2gündür o sümüksü akıntı var perşembe fark ettim ilk o geceyi boş geçirmedim eşim dün şehir dışına çıktı en az spermler 2gün canlı kalıyorya işe yarar belki diye düşndüm hele dünkü o akıntı çok daha büyük ve yoğundu buginde olsa eşim süper olacaktı ama hayırlısı olsun belkide önemli değildir

hayırlısı canım nasipse bir günlük ilşkide bile tutar sıkma canını
bende adet bekliyorum belirtiler var bugün 28.gün bakalım kaçıncı günde gelicek

selam canım bugün test yaptım ben aslında 27.günde yapmıştım hayalet gibi bir çizgi çıkmıştı ama emin olamadım bugün tekrar yaptım ve tekrar çıktı 2.çizgi öbür testten daha belirgin
allahım inşallah tamamına erdirir şaşkınım ilk ayda tutucağı hiç aklım agelmezdi kür işe yaradı

süper,silik bile olsa bu iş tamamdır,gerçektende bu kür işe yarıyor galiba,inşallah bendede yarar,bu akıntı bir belirtidir inşallah,en azından ilişkiye girdim ya pişmanlık yok bende,bu tür akıntı yumurta çatlamasına delaletmiş internete baktım ama inşallah öyledir,geçen ayın 20sinde doktor görmemişti ya bir şeyi tam 14.gününde bu akıntıyı gördüm,belkde yumurtam böyle geç oluştu inşallah bende görürüm çift çizgiyi,çok mutlu oldum senin adına allahım hayırlısını versin,beni merakta bırakma hep yaz

süper,silik bile olsa bu iş tamamdır,gerçektende bu kür işe yarıyor galiba,inşallah bendede yarar,bu akıntı bir belirtidir inşallah,en azından ilişkiye girdim ya pişmanlık yok bende,bu tür akıntı yumurta çatlamasına delaletmiş internete baktım ama inşallah öyledir,geçen ayın 20sinde doktor görmemişti ya bir şeyi tam 14.gününde bu akıntıyı gördüm,belkde yumurtam böyle geç oluştu inşallah bende görürüm çift çizgiyi,çok mutlu oldum senin adına allahım hayırlısını versin,beni merakta bırakma hep yaz

üzülme sakın allah büyük

iyiyim canım aslında ben hiç üzülmedim sinir oldum sadece
benim zaten bu aydan umudum yoktu ilk ay sonuçta ama testlerde pozitif görünce ne yalan söyliyim heveslendim
ama kursağımda kaldı dün kan verdim sonuç 2.00 çıkmış buna daha çok sinir oldum ne şimdi bu bazısı geç döllenmedir bekle diyor
bugün dişçiyle randevum var rötgen çekicekler anlatıcam artık ne yapayım ertelicem adet oluyum sonra giderim benim pek umudum yok
kafam rahatlamıyor işte kan verdim gittim kafam rahatlasın diye oda böyle çıkınca iyice sinirim bozuldu

seni üzmek istemem ama 2 çok düşük zannetmiyorum birşey olduğunu allah hayırlısını versin

canım nasılsın ne alemdesin
benim bugün 34.günüm ama hala adet yok
göya incir kürü yaptım hiçbi işe yaramadıı

sen ne yaptın bittmi kür

benim kür geçen pzt bitti,beklemedeyim bakalım,gelsin diyemi dua etsem gelmesin diyemi bilemiyorum,ne tuhaf şey ya insanın nasıl dua edeceğini bile şaşırttırıyor,çok şükürler ediyorum allahıma rabbim bana şu evladımı nasip ettiya,yarın anneler günü ve biz çocuklarımızla beraber olacağız,daha büyük mıtluluk yokki,ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN,inşallah allahım evlatlarımızada birer kardeş nasip eder rabbim

amin canım bakalım sende durumlar nasıl olucak
kaçıncı günündesin ay bebiş yoksa adet bekletmesin insan daha çok stres oluyor
benim bugün 35.gün ben 19.gün yani ayın 26 sında sabah pembe lekelenme yaşadım
tahmini yumurtalamam yani
burdaki yurmuatalama dönemi hasaplıyıcısıyla hesaplayınca
adet günüm yarın çıkıyor
ben 2 gündür adet olucakmışım gibi hissediyorum ama adet yok
yarında geçsin bakalım eğer yarında adet olmazsam pazartesi doktora gidip tekrar kan testi isteyeceğim
büyük ihtimalle bebek yok kür işe yaramadı sanırım söktürücümü alıp dönücem eve

canın sağolsun tatlım,rabbim hayırlısını versin,git bakalım ne olacak,bence sarafeminki tamamen tesadüf,çünkü saraçoğlu bu kürü sadece yumurta büyütmek için söylüyor,cuma dinledim daha yeni,adetle alakası yok,adet söktürücü olarak hayıt tohumu diyor,ben kullandım uzun zaman ilk ay kendiliğinden adet gördüm ama sonraki ay yine gelmedi,söktürücü kullandım,bu böyle geldi böylede gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…