kazazade ile hamişlik yolunda paylaşımlar

Canım anneler günün kutlu olsun gerçi yeni gün oldu ama

canım çok teşekkür ederim,allah en kısa zamanda sanada tattırsın,rabbim yolunu bekletmesin,böyle muallakta olmak çok zor,han, hastalığın olur tedavi görürsün geçer,iyileşirsin,bunda tedavi görsende fark etmiyorki,yıllarca tedavi gördüm zor zar 1tane doğurduk çok şükür,allah yardımcın olsun,inşallah sana anne dediği günüde görürsün,benim oğlum şimdi 3yaşında ve anneler gününde doğdu,gerçekten rabbimin bana hediyesi oldu,allahım sanada nasip etsin,yazıyorum ama çok içten dileklerimle yazıyorum

hadiyaaa bende ne heveslenmiştim oysaki neyse adet olunca tekrar yapıp yapmama konusunda karar veririm ama sanırım yapmıyacağım
böyle daha çok stres oluyorum

Merhabalar bende geldim 34 yasindaym (agustosta 35 olacam) bir oglum var haziranda 5 yasi dolacak...bende polikistik overliym ama ogluma dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kaldim, oglum 3 yasini doldurunca kardes dusunmeye basladik tekrar ilaci biraktm ama adet olamamaya basladm ilaci birakinca ve daha sonrasinda rahimda yapisiklik oldugun ogrendm ocak 2011 de ameliyat oldum yapisiklik acildi ve mart 2011 de de hamile kaldim iki ay duzenli adet oldum sonrasinda mayisa kadar olamamistim ve bnu pcos a bagliyordum ama hamileymisim agustos 2011 de rahim agzi yetmezligindn 5.5 aylik hamileyken kaybettim bebisimi
Oglum br karders cok istiyor bende istiyorum ama esim yanasmiyor sabirla bekliyorm

Bu arada ameliyattan sonra doktorumun tavsiyesi ile sogan kuru yaptim ve ameliyat oncesi de hayit tohumu kullandim, k8 kullandim (aktarda satiliyor icinde hayitta olan karisk bitki suyu) , ikinci bebis icin denemedigim kalmamisti ama yapisiklik varmis sorn oymus ameliyatta sprial takldi subat sonu cikti ve martta hamile kalmisim anlamadan

geldim doktordan sinirlerim iyice bozuldu
küçük küçük kistler oluşmuş kür bana ters etki yaptı
geçen ay adet olmama rağmen kistim yoktu bu ay dolmuşlar
kan testi istedi ama ben yaptırmadım çıktım geldim eve hiçbişey yapmıyacağım kendi ne zaman gelirse adet artık ozaman doğum kontrole başlıyacağım
hayır morelimi bozan belki gebelik vardır diye diş doktoru film istedi gitmedim hastayım öksürükten içim çıktı dahiliyeci ciğer filmi istedi çektirmedim kaldım böyle kistlerimle ((((((

allah allah neden öyle olduki,moral bozulacak gibiymiş,önümüzdeki hafta bende gideyim bari,sende olan bende olmayacak yada olacak değilya ama iyiki yazdın,baktırmakta fayda var,geçmiş olsun neyse sinirlenme,

allah allah neden öyle olduki,moral bozulacak gibiymiş,önümüzdeki hafta bende gideyim bari,sende olan bende olmayacak yada olacak değilya ama iyiki yazdın,baktırmakta fayda var,geçmiş olsun neyse sinirlenme,

inşallah sende işe yarar canım
kaçıncı günündesin belirti var mıı

Amin bitanem amin.Rabbim tüm isteyenlere versin

inşallah sende işe yarar canım
kaçıncı günündesin belirti var mıı

valla ben adet günümü hesaplamıyorum,zaten günüm belli değilya benim,hiçbir zamanda olmadı,servikal akıntıdan hesapla dediler,çünkü o akıntıdan 15 gün sonra adet görülüyormuş,daha neler öğreneciğiz acaba,bir dahaki haftaya belli olur herhalde,ama akıntıyı cumartesi hissettim ayın 5inde,bu akıntıdan birkaç gün sonra çatlama yaşanıyormuşya,ateşimide ölçmüştüm,ayın 11inde cuma günü ateşim 35.8den 36.4 oldu,hani hepsi geç ve yavaş oluyor ama zatende bizim sorunumuz bu,bugün tamamiyle normale döndü ateşim 35.8 yine,perşembe,cuma cts,kendimi hep hasta hissettim,kafam kalkmadı bir türlü,grip olmadan önce nasıl oluyoruz aynen öyleydim,canım yemek yemek istemedi,her yediğim yemekten sonra çok az yememe rağmen şişkinlik çok yaşadım,bunların hepsi sadece 3 gün içindi,hepsi belirti ama olmuş olabileceğinin garantisi yok,o nedenle geçtiğimiz haftasonunu hesaplarsak daha birkaç gün önümde 15gün var,ama en azından kendimi tanımaya başladım,keşke daha önce araştırsaydım,bu yöntemle belki daha kolay hamile kalırım,sende nasıl kist oluştu bilemedimki,hayırlısı olsun

soğan kürü yap diyorlar bana denedim bu akşam ama miydem bulandı içtikten sonra
bikaç gün içsem adetimi söktürür belki

soğan kürü yap diyorlar bana denedim bu akşam ama miydem bulandı içtikten sonra
bikaç gün içsem adetimi söktürür belki

öyle söylüyorlar,ama burada yazıştığım bir arkadaş soğanla daha önce adet gördü,ama bu ay yaptığında üzerinden 20gün geçti yinede göremedi dün farlutala başladı yeniden,o kürü bende 1kez yaptım tadı berbat,zaten o iltihap ve kistler içinmiş,akıntıyı arttırıyormuş,hamile kalma olasılığın dahada azalıyormuş diye okudum daha önce hani deneyip bildiğimden değil

Bende bitürlü hamile kalamayanlardanım en son klomenle menogon kullandım yumurtalarım çok şişti sonrasın da adet günümden önce akıntılar geldi adet tarihin 27 nisan dı 19 nisan da kahverengi akıntı gelmeye başladıayın 25 ne kadar sonrasıında adet başladı mayısın 15ne kadar adet oldum 14gün nönce prolaktinimde yüksekti her ay hayal kırıklıgı yaşıyorum artık ilaç iç mekten doktora gitmekten çok yoruldum

bende artık tedavileri bıraktım,incir kürü yaptım bu ay,hamile kaldımmı henüz bilmiyorum ama kendimi tanımaya başladım,adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günümde belli değil,bu ay servikal akıntıyı fark ettim,bu bile benim için çok önemli,allah yardımcın olsun

selam canım nasılsın nasıl gidiyor adet oldunmu
bende hala tık yok ilaçda almadım öylece bekliyorum
kendi ne zaman gelirse artık

tabiki öncelik hamile kalmayı bekle
ama bebek yoksada umöarım adetin benim gibi olmaz canımm

selam canım nasılsın nasıl gidiyor adet oldunmu
bende hala tık yok ilaçda almadım öylece bekliyorum
kendi ne zaman gelirse artık

Ben ikinci bebegime iki ay regl olmadan hamile kalmistim
Test yaptim yaptim birsey cikmadi aradan zaman geçti dr a gittim farlutal verdi 2 kut 4 gun kullandim birsey durttu beni test yaptim ki hamileyim surpirzzz
Ama malesef kaybettim bebegimi 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden simdi tekrar cok istiyorum ama esim ikna olmuyor

naber canım nasılsın unuttum sanma seni
inşallah hayırlı bir haber verirsin valla bende hala adet yok
hiç bukadar uzamamıştı 43 bilemedin 45 gün oluyordum
48 gün oldu artık ayın 20 sinde feci adet olucakmış gibi ağrılar çektim tık yok
doktor yumurtalıkların küçük küçük kist dolu demişti sanırım oyüzden baya gecikicek
tekrar doktora gidicemde özele gitmek istiyorum bu sefer
bikaç ay daha korunucağımız için saldım yani artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…