• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kazık çakan kilolardan devam :)

Bugun pikniğe gittik mangal yaktik :KK43:(( dolayısıyla yedim birseyler ekmeksiz,aksami yoğurt ve bir elmayla gecistirdim o yüzden ama acikiyor gibiyim,tutuyorum kendimi :KK43:
E çok güzel daha ne olsun.. bende b6gün balık günümüz olduğu için kv le saat 9da ancak oturduk sofraya ekmeksiz yedim bende salatayla küçük bi parça.. eğer için çok kıyılırsa bi iki tane hurma ye ıvır zıvır yemekten iyidir

E çok güzel daha ne olsun.. bende b6gün balık günümüz olduğu için kv le saat 9da ancak oturduk sofraya ekmeksiz yedim bende salatayla küçük bi parça.. eğer için çok kıyılırsa bi iki tane hurma ye ıvır zıvır yemekten iyidir
54.4 geldim sabah,iki haftadır çok değil ama dikkat ediyordum. 55 dim.. inşallah yavaş yavaş gider istedigimiz kadarı..53 lere indiğimde kilo vermeye basladigimi anlarim

54.4 geldim sabah,iki haftadır çok değil ama dikkat ediyordum. 55 dim.. inşallah yavaş yavaş gider istedigimiz kadarı..53 lere indiğimde kilo vermeye basladigimi anlarim
Hadi bakalım hep birlikte fitleşicez inşallah.. en sağlıklısı da yavaş yavaş verilen kilo zaten acelwmiz yok yağlarımız erisin kaslarımız değil

Back
X