kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Ahhahhaaaa kız bu saatte güldürdün beni uykum kaçacakSenin fasulyeler benim fasulyelerin asil cinsinden mi
Bir gün görüncem fasulye pişirdi,başka bir marketten denemek için almışlar.
Nimettir birşey demeyeyim yendi içildi kimsede ses yok.
Tesadüf aynı paketin yarısını haftaya ben pişirdim kvde.
Ben küçük yaşta anne evinde mutfağa girdiğim için tecrübeliyim,yemeklerim beğenilir.
Yeşil ve kırmızı biberiyle,domatesi havucuyla güzelce pişirdim.
Yiyen bir daha alıyor "amanin o marketin fasulyesi çokta tatlıymış yav,bir daha hep ordan alalım,Xe söyleyelim o da alsın,cinsi güzelmiş cinsi
Bir Allahın kulu da eline sağlık diyemedi fasulye güzellemekten
Bana iyi geceler,rüyamda kv göreceğim kesin

5 yıldır devam eden bir terbiyesizlik ve siz hala onlara yemeğe gidiyorsunuz, üstelik psikolojinizi bozacak kadar bu durumu kafaya da takıyorsunuz. Pardon ama mazoşist filan mısınız, zevk mi alıyorsunuz da devam ediyorsunuz aynı düzene? Yemeğe gitmeyin, siz de onların yemeğini yemeyin, siz bana nasıl davranıyorsanız bundan sonra benden de kendinize karşı bunu göreceksiniz deyin... Yani bazı şeylerin çözümü çok basit inanın, kendimiz bin bilinmeyenli denklem haline getiriyoruz o şeyleri boş yere.

Hep fasulyenin kendi güzelliğinden bunlar...paketi açıp pişirmeden tabağa koysalar yenilir ,o denli cinsi güzel işte ....Aman "ellerine sağlık,yemek güzel olmuş,güzel pişirmişsin " demesinler...burunları düşer sonra

Bende başkasında kolay kolay yemek yemem. Tuvaletten çıkınca elini yıkadı mı? Yemek yapmadan önce yıkadı mı ? Tadına baktığı kaşığı geri yemeğe soktu mu ?Diye düşünürüm. Birde taharet alırken eliyle alanları duyunca bu sitede hiç yiyemez oldum. ( benim taharet musluğundan tazyikli su çıkıyor el sürülmüyor)
Birde ben hep antibakteriyel sabun ve bulaşık deterjanı kullanırım. (Biliyorum sağlıklı değil)
Biraz takıntılıyım kabul ediyorum.

Aa o kelime cıs,söylenmeyecekler listesinin başlığı

Aa yemekten kıl çıkmış ve siz bu fırsatı değerlendirmemişsiniz. Olay basit siz de onların yaptığını yemeyeceksiniz. Çıkan kılı neden saklıyorsunuz gösterin onlara da. Sonra kendi hijyeninizi övün (yemek yaparken saçımı bağlarım şöyle eldiven giyerim gibi)

Siz çeşit ceşit yapiyorsunuz ondan bunuyor bunlar benim gibi hiç yapmayın nasıl kıymetli nasıl değerli oluyorsunuz anlatamam bir çorba yapınca alkış kıyamet :))

asla amacım yargılamak değil zaten de ben hani şu neden diye bir somut sebep var mı diye sordum

birlikte çalıştığımız bir kız vardı

o da derdi tanımadığım insanın yaptığı yemeği yemem diye

ee dedim beni ne kadar tanıyorsun benimkini yer misin yedi de beni tanıyormuş ama 1-2 ay bile olmamıştı tanışalı

mesela bir olay anlattı yemeklerden almış birisi demiş ki onu biz yapmadık X kişisi yaptı o da ben onu tanımıyorum deyip geri bırakmış yemeği bana çok ilginç gelmişti

yani sonuçta o yemeğin de diğerleri ile aynı kişi tarafından yapıldığını söyleselerdi yiyecekti hatta çok da yakın olması gerekmiyordu onun tanımasının o kişiyi bilmesi yeterdi

dışarıdan da yerdi bu nedenle ben bu tarz durumların öğrenilmiş olduğunu psikolojik olduğunu düşünürüm

annelerin küçükken benim kızım bir tek benim yemeğimi yer modunda takılmalarının, başkalarının pis olduğuna dair imalarının sonucu olduğunu düşünüyorum

Buna neden takılıyorsunuz anlayamadım, inanın benim de elimde değil herkesin yemeğini yiyemiyorum, bu kötü olduğu için veya hijyenik olmadığı için değil ki, tek takıldığım seni kırmadan yapsalar daha doğru olur, çünkü nimet sonuçta, kibar bir dille tokuz vb deseler anlardım yani..Ben sizin yerinizde olsam benim yaptığım yemeği yemeyen insanlara bişey götürüp ısrarcı olmam kendimi de üzmem

ben olsam acık acık sorardım benım yemeklerımı neden yemıyorsunuz dıye
belkı hıjyen sıkıntınız var belkı yemek yapmayı bılmıyorsunuz kırılırsınız dıye sıze soyleyemıyorlar belkı
ben olsam sorarım bır sıkıntı olmamasına ragmen yemıyorlarsa bende onlarda yemem bırdaha da yemege cagırmam

bukadar basıt

inanaın t miz olmasam aklıma bu gelirdi ama onlardan daha temizim

Arkadaşlar dün cagırdılar ben esime diyetteyim gelmeyecgim sen iş cıkısı gec oraya dedim cünkü esim tamam geliriz demişti coktan sen de gel dedi esler yan yana olur dedi ozman sende gitme dedim .neyse gitti
gercekten evdede salata yedim .
anne babası sormus babası cok ısraarla sormus . diyette olsaydıda gelse cay içseydi demiş

esimde dayanamamıs annesine sormus neden demiş kzıın yaptıgı seyleri yemiyorsunuz oglum öyle degilki yediğimiz oluyo demiş .(baslarda yaptıgım birkaz kezkicorba pizza)

esim iste gelinini sevmiyonmu demiş yok seviyom demiş
işte yemk yapılacaksa kızıda cagır demiş oda yapsın .oda o calısıyor olurmu demiş öyle olmazda benim dogum günüm var bu ay ozman pasta alsın demiş kayınvalide

esime kızdım sen neden soruyosun dedim .işi karıstırıyosun dedim

ama kararlıyım artık cok özel günler harici gitmeyecegim bahanemde diyetteyim

yorum be tavsiyeleriniz için çok tesekkur ederim kk hatunları

Damdan biz bir aileyle tanışmıştık,evin babası bekarken annesinin yemeğinden başkasını yemiyormuş,evlenince karısından başkasının yemeğini yememeye başlamış,yakınında olduğu kadına sadece gönülden değil gırtlaktan da bağlı demekki
Kv evinde tek lokma yemeden eve aç düşüyormuşVar derinliklerde br sebep,ben de çok merak ediyorum.
Anlattığın kız belki tanıdığı insanın kılığından temizlik derecesini tahmin ettiğini düşünüyordur ama bu çok yanıltıcı.
Kızları çiçek gibi gezen bir aileye kısa bir ziyaret gerekmişti.En genci ben olduğum için biten çayları dökmeye kalktım,mutfağa bir girdim çıktım ben böyle
Yani görüntü de kanıt değil:)

Pastayı almayın pastayı yapın :)Ama kendiniz yapacagınızı soylemeyın ki baska pasta alamasınlar.Onu da yemezlerse bir daha da gorusmeyın. Cıddıyım

Canımcım cehennemlik bir durum yok inan Türk işhayatı mobbingden ibaret Cehennemlik değil ortalama bir hayatın var gayet.

Hijyene de dikkat ediyorsanız ben size hak verdim konu sahibi,mezhep farkı nedir ki,peygamberimiz gayrimüslim komşularının getirdiği ya da ikram ettiği yemekleri bile geri çevirmez ve yermiş,biz kim oluyoruz da mezhep vs diyerek insan ayırıyoruz.
Bence de dediğiniz gibi yapın,gitseniz de tok gidin yemeyin,aynı hissi yaşatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…