kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Aklima ilk gelen su oldu acsba temizmisiniz
Simdi benim yakin bir arkadasim oldukca paspaldi gecenlerde evinde ki birtakkm temizlik adi altindaki bulamaci adeta midemi bilandirdi korkunc bir temizlik vakasiydi
Ve ogunden sonra yaptıgı yemegi bile yiyemem dedim.

Canım esimin ailesi zeytin yagliyi vs.meze gibi iki-uc kasik tabagin yanina alir ..ana yemekten saymaz.İkinci tabakları dolu dolu almamış olabilirler ama cidden her bir cesit için aldılar.Yoldan gelmenin açlığı da vardır yanlış anlaşılmasın yanileni icileni saymak değil amacim.bozulduğum şey fasulyenin ,pirincin,nohutun kendisini benden çok taktir etmeleriydi.....kayınpeder 90 kg ,kayınvalide 75/80kg arasiydi ama ilaclar sisiriyordu ....yoksa bir oturusta 1.5 iskender yediği için değil boyu 1.55 filan...

Masalllaaaah hababam yemisler . Zaten hep oyle ilaclar şişirir. Ya tamam bazısını şişirir. Aslinda ilac sisirmez. Ilacin yan etkisi istah artmasidir sen yersin sisersin hahahaha koptum bunlara nohutu takdir etmelerine. Saka gibiler. Benimkide gecen oglunu arıyor. Bizde yemege gitmistik söylemesi ayip et pilav corba falan yiyorduk. Ev yemekleri olan biryer..
Artik ne diyorsa ogluna benimki diyor ki " et mi?? Anne bizde et yiyoruz şuanda disardayiz. Sarjim az ben seni ararim"
Ay nasil sinir oldum. Sanki bizim evde et yok sanki bu evde yemek pişmiyor. Zikkimlandi sonra gitti annesinin yanına. Boyle saçma bir huyu var danasini besliyor.
Gecen gun yemek yedik yine. Annesinin yanina gitti eve geldi ac misin dedim biseler hazırlayım mi. Yok yedim. Ne yedin? Dedim et kavurmasi. Kadin takintili yani illa yedircek. Bende bekledim onu birlikte yeriz diye. Sinirlendim gittim kendime pide söyledim onada yedirmicektim de kiyamadim verdim onuda yedi. Ayı.

Terbiyesizler. Kılıbık kp de karısına yaranmak istemiştir aklınca. İyi yapmışsınız sadece eşinizin hazır yemeklere tepkisini merak ettim
Eşimin benim yemek yapmamla /yapmamamla ilgili hiç baskısı olmaz.Zaten hafta ici calisiyordum o da anlayış gösteriyordu... Ama benim de "ailen beni deli ediyor ,evime az gelsinler-çok gelsinler ,neden sana haber verdiler bana haber vermediler? " diye bir çift lafım bile olmaz.Sozsuz alınmış bir karar oldu yani bizim ki

Yooo ben evde yiyip gitmem.. Yemeğimi yanıma alırım, onların sofrasına koyar.. Ondan tabağıma doldurur doldurur yerim.. Hatta eşim de ondan yer.. Onlar da kendi yemeklerini yerler ..

Bizimkiler de ilk evime geldiklerinde 4-4lük masa kurmuştum.. Kv önden herşeyin tadına bakıp kp'e "ooo bunu yeme, bunu yeme" diye diye birşey yedirmedi adama.. Kp yediklerine dikkat ediyor istese yer.. Ben onlarda yiyorum bir kere yani.. Benim evim mis gibi.. Ne oldu??? Gene yaptım, gene yaptım.. Hatta 5-6 çeşit çay yanına yapıo birde tam takım yemek yaptım her seferinde.. Kp de hepsini yiyor :) bir kez eşi yokken, ben başlayayım hemen yedirmez şimdi dedi.. Kv kendi yiyor, şeker hastasıyım onu yiyemem bunu yiyemem der ama hepsini yer..

Temizliğinize mi güvenmiyorlar acaba ? Ben öyle durumlarda pek yiyemiyorum açıkcası. Ama ayıp etmişler siz de onlarda yemeyin anlarlar belki. Ama dediğim gibi temizliğinize güvenmiyor olabilirler.

Şimdi ihtimalleri düşünelim
Elini lezzetini sevmiyor olabilirler
Yemeğinde bişey çıkmıştır bi daha yemek istememiş olabilirler
Yaptığın işi beğenmiyor seni pis görüyorlardır
Büyü muska yedirirsin diye korkuyorlardır
Damak tatlarınız uyuşmuyor olabilir
Bir daha onlara yemek yapmazsın olur biter takıntı haline getirme lütfen onlara yaranmak zorunda değilsin şakayla karışık siz zaten benim yemeğimi yemezsiniz diye yapmadım getirmedim dersin onlarda anladığını anlamış olurlar ille inatla yüzüne söyletmek ve daha fazla incinmek mi istiyorsun burada iyi niyet arama her hangi bir sebeple yemeğini yemiyorlar bu kadar

Temizliğinize mi güvenmiyorlar acaba ? Ben öyle durumlarda pek yiyemiyorum açıkcası. Ama ayıp etmişler siz de onlarda yemeyin anlarlar belki. Ama dediğim gibi temizliğinize güvenmiyor olabilirler.
Bende her evde yemek yiyemiyorum temizlik çok önemli içim almıyor zorlarsa bi lokma alsam bile mutlaka afedersiniz ama çıkarıyorum bi şekilde bu da benim huyum napim şimdi

Gidip kusacam başımdan ayak ucuma kadar bi uyuşma hissediyorum tüylerim diken diken oldu

Yalnız o evde yemek yemeyi bırak suyu bile bardaktan içerken tereddüt edilir.
Zaten öyle. Eğer bulaşıkları makinede yıkamamışsa pis, yemek kalıntıları falan oluyor. Ne kullanacaksam her seferinde yıkıyorum. Suyu musluktan içiyorum. :) Mecbur kalmadıkça tuvalete de gitmiyorum.
Ben öyle çok temizlik yapan temizlik delisi insan da değilim.
Geçen gitmek durumunda kaldım. Çay yaptım. Kuru yemiş vs vardı. Yemiyorum. Anlıyor yemek istemediğimi beni zorluyor bir de.
Çekirdek ye diyor, hayır diyorum.
Üzüm ye diyor, hayır diyorum.
Fıstık ye diyor. hayır istemiyorum. Yemeğin üstüne yemem diyorum. İnatla devam ediyor.
"O tabakta parmaklarının değdiği kuru yemişleri aynı poşete döküp kaldırıyorsun
Salonun orta yerinde elini şalvarına sokup bir yerlerini kaşıyorsun sonra ellerini her yere sürüyorsun. Ne bileyim yine yapmadığını" diyemiyorum. Niye diyemediğimi bende bilmiyorum.

Bende annemin ellerini wcden cıkınca yıkamamasından orasını burasını kasıyıp yıkamamasından ve sabah uyandıgında bile yüzünü yıkamamasından dolayı kesinlikle yaptıgı biseyi yemiyorum.evine gittigimde bile kullanacagım seyleri yıkayıp kullanıyorum yemegide gittigimde ben yapıyorumki yiyebileyim.çok şükür anneannem ve babam böyle seylere önem verirdi beni onlar yetiştirdi bu konuda.annem yetistirseydi ne olurdum bilmem.bana geldiklerinde benim söylememle ellerini yıkıyorlar igrenc ya.gecen annem geldi yaglı bisey yedi yanımda elini bile yıkamadan ay kızım diyerekten sacımı oksamaya kalktı ya tiksindim ya.

Ben olsam kesinlikle onlar da yemek yemezdim. Atlatirdim. Ay midem kötü aman ben tokum vs. Bu tavrinizi eşek degilse anlarlar.

Sizi kırmak istemem ama mezhep farkı varmı eşinizle.ondan olabilirmi acaba

40 yil dusunsem tuvalet masrapasindaki suyla pilav yapmayi dusunebilecek biri olabilecegi aklima gelmezdi. Inanmak istemiyorum. Beynim kabul etmiyor. Cok igrencmis.

Belki onlardada kaygı bozukluğu vardır.
Başkasının yaptığı şeyi yiyemiyorlardır.
Bende kaygı bozukluğu yok ama annem ve kayınvalidemin yaptığından başka kimsenin bişeyini yiyemiyorum.açıklaması yok.temizlik ödülü bile alsalar buna ne derseniz deyin içim almıyor.yememde zaten.kırılan kırılır üzülen üzülür.benim yemeğimi yemek istemeyene asla darılmam küsmem alınmam.

Yanlış anlamayın lütfen tırnaklarınız uzun mu?
Dikkat ediyor musunuz ?
Ben tırnağı uzun olan insanların yemeğini pek yiyemiyorum belki sorun bu tarz şeylerdir.
Bende dusunmustum aslinda ama konu sahibi acikladi. Mesela bende tirnaklari uzun, ojeli ve parmaginda yuzukle yada elinde yarabandi varsa yiyemem net. Ayrica cok ilginc bisey daha var, elinde kina olan kisiden su dahi icemiyorum kendi annemde dahil. Digerlerini normal karsiliyor insanlar ama kina olayi cogu kisiye tuhaf geliyor. Merak ediyorum benden baska kina takintisi olan veya tanidigi olan varmi?

Birçok ihtimal olabilir. Benimkiler de beni aşırı titiz görür ama bize yemeğe geldiklerinde tıka basa yemezler. Yemeklerim de lezzetlidir, herkes öyle der. O dokanıyor, bu fazla derken minimal yerler. Nadiren gelirler zaten ama biz daha sık gideriz ve hizmette sınır tanımazlar. Ben de takılmıyorum yemiyorlar diye.
Boşverin, yemesinler, siz istiyorsanız yiyip çekilin.

Aslinda sebebi tam olarak aciklayamadigim bir durum, bende oyleyim. Hayatimda sadece 5 kisinin yemegini yiyorum. Cok zor inanin ama insanin elinde degil tamamen psikolojik aslinda. Bir defasinda kendimi cok zorladim 3 kasik corba ictim iki gun boğazlarım agridi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…