- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
şimdi yemekleri bu kadar bariz yememek ilginç
benim kv de çok kolay başkasının yemeğini yemez bu başkasına ben de dahilimdir muhtemelen
ama evime geldiği nadir zamanda önüne konulanı yedi ya da ona götürdüğüm ufak tefek şeyleri de
en son görümcemle özenip yılbaşı sofrası kurdur her şeyi ile yemekleri ben pişirdim ve kadın bize neden geldiniz evinizde pişirip yeseydiniz dedi zira tahtı sarsıldı herkes bana iltifat etti yemekleri güzel buldu vs vs
yani kv yemek kötü diye değil de siz yaptınız diye yemiyor olabilir
lakin buna takmayın
götürmeyin siz de orada yemeyin olsun bitsin
bir de cidden bazı kişilerin garip takıntıları var mesela yağınızı farklı bulabilir o fabrika salçasını asla ağzına sürmüyor siz marketten salça alıyor olabilirsiniz vs vs
Şehir dışında yaşıyolar senede iki kere felan 10 ar gün kalmaya geliyolarKız zikkim yesinler dedin ya kahkaha attım resmen, çok güldürdün beniHaklısın valla bana da koca ailesi benzer şeyi yaptılar, bende yapmıyorum artık. Ne ikram ediyon peki geldiklerinde
peki neden yemez biz zaten nedenini merak ediyoruz
yani annesi hep vardı da sizin yemekleriniz ve eşinin yemekleri sonradan hayatına girdi hepsi de aynı değildir bu üçünü yiyip başkalarını neden yemiyor
dışarıda hiç mi yemek yemez
kimseye oturmaya misafirliğe vs de mi gitmez
cenazeye vs de mi uğramaz
ya da kvsinin yemeğini de mi yemez varsa eşinin kardeşi vs
eğer cidden yemiyorsa gerçekten çok merak ettim bir insan bu kadar zor yaşamı neden tercih eder diye
Neden zor bir yaşam olsun?peki neden yemez biz zaten nedenini merak ediyoruz
yani annesi hep vardı da sizin yemekleriniz ve eşinin yemekleri sonradan hayatına girdi hepsi de aynı değildir bu üçünü yiyip başkalarını neden yemiyor
dışarıda hiç mi yemek yemez
kimseye oturmaya misafirliğe vs de mi gitmez
cenazeye vs de mi uğramaz
ya da kvsinin yemeğini de mi yemez varsa eşinin kardeşi vs
eğer cidden yemiyorsa gerçekten çok merak ettim bir insan bu kadar zor yaşamı neden tercih eder diye
cok haklısınız ah aptal ben yemek zift gibi tuzlu olsada ayıp olmasın diye yediğim oldu .1.Onlara giderken yiyecek birsey getirmeyin.
2. Onlara gitmeden yemeginizi yiyin, ac degilim diyetteyim deyip orada birsey yemeyin.( ya da orada yiyip icip eline saglik bile demeyin. Ya da tercihinize gore bu da cok tuzlu olmus, biraz cig kalmis, yagi cok kalitesiz galiba mideme dokundu gibi yorumlar yapabilirsiniz)
3. Size gelirlerse meyve suyu, hazir kahve, paketli biskuvi vs disinda birsey ikram etmeyin.
4. Illa yemek yiyeceklerse disaridan lahmacun vs soyleyin.
Bu gibi kisiler icin ugrasmaya veya moral bozmaya degmez.
aklıma geldi bu durum cünkü insn tas olsa tadına bakar ya coguz aman böyleler . ama onlarla bir derdim olsa sehir duaından getirttirip ev kiralamazdık aynı sitedeAcaba sizin onlara b.... Yapacağınızdan mı korkuyorlar ondan mı yemiyorlar
Saçma ama böyle düşünen gördüm
Neymiş o insanların aklına gelen??annemle konustum annemde o insanların aklına grleni söyledi acaba ondan doalyımı süpheleniyorlat dedi
hayır tatlı nın geri kalanına dokunmadılar masalarında öyle durdu en son aldım kabımı eve götürüp döktümMidem bulandı
Üstüne oturulan tatlıyı eve getirmek 3 gün bekletip bi de
Yemekten çıkan killar
Sürekli bir yemek muhabbeti ..
bende böyle olabilirler dedim ama ozman acıklasın veya kırmasın . yada kendi yemegi yenemdipi zman yüzünü asmasın zorlamasınYa bende öyleyim desem bana kızar mısınız?
Başkasının evinde assssla yemek yemem (teyzelerim ve annem dışında),yiyemiyorum yahu içim almıyor. Hatta eski sevgilimin annesiyle çok samimiydik sürekli gidip gelirdim onlara, bir tas çorba içtiğimi hatırlamıyorum. Kasıtlı olarak yapmıyorum,yiyemiyorum gerçekten. Pisliğinden kötü olduğundan değil huy meselesi. Babamdan geçen pis bir huyum işte. Babam buradayken zorunlu olarak bayramlarda köye giderdik,1 hafta git gel dışarıda yerdim ya da çok acıktıysam anneme yaptırırdım. Başkasının yaptığı yeneği mümkün değil önüme koymam 1 kaşık ağzıma götürmem.
Ama karşısındaki alınır mı alınmaz mı bilemezlerbende böyle olabilirler dedim ama ozman acıklasın veya kırmasın . yada kendi yemegi yenemdipi zman yüzünü asmasın zorlamasın
Bence de uyuzluguna yapıyorlar yoksa tatlı üç gün masada bekler mı hiç çöpe atıp kızım yedik tatlının güzel olmuştu falan diye söylerdi kırılmasın diye tersine 3 gün gözüne sokmuşlar getirdiği tatlıyi yemicez diyeHem kedim var hem tirnaklarim hafif uzun ve ojelidir hep ama tirnaklarim kisacik bile olsa ben ciplak elle yemek yapmam beyaz eldiven kullaniyorum.
Yemeyen olmadi hiç. Gerci kp pek yemedi ama keyfi bilir bunun icin niye uzuluyorsun ki?
Çevremde de gorumcem, kuzenlerim dahil kimsenin dibinden kesilmiş tirnak kullandigini gormedim.
Bence uyuzluguna yapiyorlardir.
Valla benim de aklıma o geldi ama şükür ki öyle birşey değilmiş.yok aynı mezhepteniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?