Ben de işini çok iyi yapan bazı KBB uzmanları dışında burun estetiğini plastik cerrahlarının yapması gerektiği kanısındayım.Sizlerin tavsiye ettiği KBB uzmanları dışındakilere yaptırmayı asla düşünmüyorum ve Yusuf Can KBB uzmanı olarak düşündüğüm tek isim.Emre İlhanın ameliyat ücreti biraz yüksek geldi
ya cnmm valla neden okdr çok para istiolarrr....bide ssk her ameliyatı nerdeyse karşılıyo..bence estetikte öözel indirimler olmalı özel hastanelerde..artık estetik lüx deil saglık problemi haline geldi...insanın ruhsal olarak kendini kötü hisetmesi de çok kötüü ...inş istedigin doktora amlyt olursun:)
Nemciğim hemşom sana katılıyorum.anlamıyorum neden bu kadar yüksek fiyatlarla çalışılıyo.Bence de lüx olmaktan çıktı artık,her önüne gelen estetik yaptırıyo:))
ya cnmm valla neden okdr çok para istiolarrr....bide ssk her ameliyatı nerdeyse karşılıyo..bence estetikte öözel indirimler olmalı özel hastanelerde..artık estetik lüx deil saglık problemi haline geldi...insanın ruhsal olarak kendini kötü hisetmesi de çok kötüü ...inş istedigin doktora amlyt olursun:)
kesinlikle plastik cerrahlara yaptirilmali bencea.s
Nemciğim hemşom sana katılıyorum.anlamıyorum neden bu kadar yüksek fiyatlarla çalışılıyo.Bence de lüx olmaktan çıktı artık,her önüne gelen estetik yaptırıyo:))
Hem çok para istiyorlar hem de riskleri göze alacaksın deyip,parayı alıp evlerine gidiyorlar :) Bir de benim anlamadığım bir diğer nokta aralarında bu denli uçurum olması. Biri 1.500-2.000 tl arası fiyat verirken bir diğeri 7.000-8.000 lere çıkabiliyor.Hadi sıkıysa karışmasın kafalar...Bunun bir standartı olmalı bence...Neyse ben kararımı verdim gibi,Ercan Bey'e ameliyat oluyorum bu salı ve heyecan içinde günümü bekliyorum akannehir Bana şans dileyin kızlar... :Saruboceq:
iyi şanslar dilerim özlem sana, ercan beye ameliyat olan arkadaşım kadar mutlu olursun inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?